Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har købt en lille romantisk og personlig gave. Super god service og hurtig levering, desværre skete der en fejl med ordrebekræftelsen som aldrig kom frem, men det fiksede de straks da jeg kontak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Syntes servicen har været hel i top! Bestilte onsdag (med helligdage torsdag) og pakken blev afleveret mandag.. så fine varer med pænt gravering! Pakkerne var forsvarligt pakket ind af flere omgange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale romantiske-gaver ❤ Jeg lavede min bestilling fredag formiddag, og blev med det samme ringet op, fordi JEG havde glemt at skrive hvad nummer jeg bor i.... Lørda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg har bestilt hos dem og jeg er ovenud tilfreds. Hjemmesisen er utrolig nem og enkel at finde ud af og Figurerne fra cirle of love er utroligt smukke og man kan roligt regne med de bi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z podarunkami
  2. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Romantiske-gaver.dk er en webshop, hvor du har mulighed for at gøre gode køb, når det passer dig - 365 dage, døgnet rundt. Romantiske-gaver.dk er for kvinder og mænd, der har travlt i hverdagen og mangler inspiration til en god personlig gave.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

760 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Bestilte en søndag

Bestilte en søndag, den kom om tirsdagen 👌

13 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Mette:) Tusind tak for de 5 fantastiske stjerner :)

Købte en forgyldt rose!

Købte en forgyldt rose!
SÅ smukt resultat
Er meget tilfreds

10 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Marco :) Vi er så glade for din anmeldelse, og vores Mandag er nu blevet endnu bedre! Tusind tak :)

Hurtig ekspedition

Nem at bestille, hurtig ekspedition, pakken kom dagen efter.

10 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Lone. Super fedt, at det hele bare gik som det skulle :) Tusind tak:) God dag!

super tilfreds

8 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Miriam! Tak for din flotte anmeldelse :) Hilsner og god weekend:)

Rigtig fine ting

Rigtig fine ting, nemt at bestille og super hurtig levering. Handler gerne her igen

7 czerwca 2018

Hej Marianne!

Vi er super glade for, at høre om din gode oplevelse! Tusind tak :-)

Rigtig god weekend til dig!

Smooth

Smooth, hurtig levering. Godt tilfreds.

7 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hey Pernille. Total lækker anmeldelse :) Tak for stjernerne! God dag :)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse 👍 afgav 2 ordre i…

Fantastisk oplevelse 👍 afgav 2 ordre i løbet af kort tid efter hinanden. Den ene søndag hvor jeg havde pakken tirsdag og tirsdag eller onsdag afgav jeg en ny hvor jeg havde den dagen efter :-) havde tidligere snakket med dem flere gange i løbet af dagen da mit kort ikke blev accepteret og det fandt vi en løsning på :-) kendte ikke til siden men efter den positive feedback jeg kunne læse om må jeg konstatere de fuldt ud lever op til det der bliver skrevet! Er ikke sidste gang jeg handler der 😊

3 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Gitte. Fantastisk dejligt, at møde ind en Mandag morgen til din anmeldelse:) Tusind tak! Hav en skøn dag:)

Anbefales :)

En hurtigere levering skal man vist lede længe efter! Og dejlig hjemmeside, fint udvalg, og behagelig kundeservice :)

29 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Kiarra :) Vores arme er i vejret, for vi er så glade for din anmeldelse! Tusind tak :)

Hurtigt

Min vare blev leveret under et døgn efter bestilling - det er god og hurtig service

28 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Katrine :) Vi er så glade for, at høre, at det hele gik hurtigt! Tusind tak for din anmeldelse:) Rigtig god dag:)

Meget hurtig levering!

Bestilte ordren og 24 timer senere havde jeg modtaget den med posten. Fremragende service!

26 maja 2018

Hej Anette!

Tusind tak for de pæne ord, det varmer meget :)

Vi glæder os til at handle med dig en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

god sevice levering dog var kortet ikke…

god sevice levering dog var kortet ikke som ventet
mvh lene vingsøe

21 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Lene :) Mange tak for din anmeldelse! Vil du ikke sende mig en mail på: hej@romantiske-gaver.dk og fortælle om kortet? Rigtig dejlig solskinsdag:)

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside.

Nem og overskuelig hjemmeside.
Allerede samme dag som jeg bestilte, blev det pakket og sendt, fik det med posten dagen efter 👍👍

17 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Pia! Tusind tak for din total over lækre anmeldelse - det varmer ekstra meget på en sommerdag:) God weekend!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God indpakning.

14 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Anja! Mega tak for din anmeldelse, som jo bare stråler med solen i dag:)

GOD stil gir’ et smil!

Pakken ankom desværre ikke til tiden, til mors dag, hvilket jeg selvfølgelig var lidt ked af😔MEN det er var PostNord der ikke fik den afsendt til tiden.
Trods dette var den evighedsrose jeg havde købt virkelig flot og graveringen var også super fin😍 som undskyldning fra firmaet over den sene levering fandt vi ud af noget der gjorde begge parter glade👍🏻Og det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg også selv ønsker mig gaver derfra, når jeg nu om lidt bliver student👌🏻❤️For deres ting er super flotte😍👍🏻

12 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Line :) Så ærgerligt med pakken, men er glad for at vi fandt en god løsning:) Hav en rigtig dejlig dag i solskinnet:) Tusind tak for stjernerne:)

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Varen levede op til forventningerne.

7 maja 2018

Hej Lone! Tusind tak :)

Super og nemt

Super og nemt! Hurtig forsendelse

3 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Thomas. Mange tak for de flotte stjerner :) Rigtig god tur!

Oceniono na 5 z 5

Ikke mindre end bedste jyske service.

Ikke mindre end bedste jyske service.
Stod og havde ikke fået købt en ting for damen ringede til dem og kunne komme og hente om aften.
Det var lørdag efter store bede dag 😊
Skulle bruges søndag til konfirmation.

1 maja 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Tom...Trækker på smilebåndet:) Tak for dine 5 stjerner! Rigtig god dag:)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej