Har købt en lille romantisk og personlig gave. Super god service og hurtig levering, desværre skete der en fejl med ordrebekræftelsen som aldrig kom frem, men det fiksede de straks da jeg kontak... Zobacz więcej
Syntes servicen har været hel i top! Bestilte onsdag (med helligdage torsdag) og pakken blev afleveret mandag.. så fine varer med pænt gravering! Pakkerne var forsvarligt pakket ind af flere omgange... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan på det varmeste anbefale romantiske-gaver ❤ Jeg lavede min bestilling fredag formiddag, og blev med det samme ringet op, fordi JEG havde glemt at skrive hvad nummer jeg bor i.... Lørda... Zobacz więcej
Første gang jeg har bestilt hos dem og jeg er ovenud tilfreds. Hjemmesisen er utrolig nem og enkel at finde ud af og Figurerne fra cirle of love er utroligt smukke og man kan roligt regne med de bi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Romantiske-gaver.dk er en webshop, hvor du har mulighed for at gøre gode køb, når det passer dig - 365 dage, døgnet rundt. Romantiske-gaver.dk er for kvinder og mænd, der har travlt i hverdagen og mangler inspiration til en god personlig gave.
Stendalvej 8, 8620, Kjellerup, Dania
- hej@romantiske-gaver.dk
- www.romantiske-gaver.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering 😀dagen efter jeg…
Hurtig levering 😀dagen efter jeg bestilte - Absolut de beste anbefalinger herfra....

Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig ekspedition, god solid indpakning.

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Syntes servicen har været hel i top
Pakkerne var forsvarligt pakket ind af flere omgange, så er en fuld ud tilfreds kunde!

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Bestilte en willow tree figur og kunne…
Bestilte en willow tree figur og kunne ikke være mere tilfreds, med både varen og leveringen. Bestilte mandag og varen blev leveret tirsdag. Super betjening. Tak for god ro og orden:-) ikke sidste gang jeg handler der

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering, alt i alt fuld tilffedshed.

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Endnu en fantastisk handel!
Endnu en fantastisk handel!
Det er anden gang jeg bestiller en gave igennem jer og jeg er helt tosset med jeres idé med flaskeposterne
Min mor blevet vildt glad for hendes figur med gravering samt flaskeposten!
Tak fordi i hjalp mig med at glæde min mor <3

Rigtig god service
Det har virkelig været god service bestilte den ene dag om formiddagen, og havde pakken dagen efter.

Super hurtig afsendelse
Super hurtig afsendelse. Havde tingene allerede dagen efter.

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Godt produkt og hurtig levering

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Der var desværre en graveringsfejl ved…
Der var desværre en graveringsfejl ved første modtagelse. Det blev dog håndteret seriøst og hurtigt. Tak for god service.

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Super fint produkt og hurtig levering

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Hurtig levering & en fantastisk oplevelse!
Tusind tak for hurtig levering, fantastisk service og et super godt produkt :)
Jeg bestilte tirsdag eftermiddag i påsken og havde allerede varen til afhentning hos PostNord onsdag formiddag - under 24 timer efter, det er super service.
I skal naturligvis have 5 stjerner og et kæmpe tak for en rigtig god oplevelse - dette er vores første køb hos jer, vi glæder os til at komme tilbage igen :)

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Romantiske gaver har en super god…
Romantiske gaver har en super god hjemmeside og en fantastisk kundesupport.
Romantiske Gaver hjemmeside er det nemt at finde de ting man skal bruge -at det så er svært at vælge mellem de skønne ting er ikke deres problem. At man så får en god kunde support oven i hatten gør ikke oplevelsen rigere.
Bestemt et sted men vender tilbage til.

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af
Super hurtig levering og rigtig fint og…
Super hurtig levering og rigtig fint og forsvarlig indpakning.
Vil anbefale firmaet til alle.

Hurtig og fin

Helt vild oplevelse
Bestilte en vare med gravering mandag formiddag og tænkte at den så forhåbentlig nåede frem inden weekenden, da jeg regnede med lidt ekstra levering når der skulle graveres.
Jeg havde dog varen allerede tirsdag formiddag med den fineste gravering!
Imponerende hurtig levering og før det super hurtig og kompetent mail korrespondance.