Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har købt en lille romantisk og personlig gave. Super god service og hurtig levering, desværre skete der en fejl med ordrebekræftelsen som aldrig kom frem, men det fiksede de straks da jeg kontak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Syntes servicen har været hel i top! Bestilte onsdag (med helligdage torsdag) og pakken blev afleveret mandag.. så fine varer med pænt gravering! Pakkerne var forsvarligt pakket ind af flere omgange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale romantiske-gaver ❤ Jeg lavede min bestilling fredag formiddag, og blev med det samme ringet op, fordi JEG havde glemt at skrive hvad nummer jeg bor i.... Lørda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg har bestilt hos dem og jeg er ovenud tilfreds. Hjemmesisen er utrolig nem og enkel at finde ud af og Figurerne fra cirle of love er utroligt smukke og man kan roligt regne med de bi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z podarunkami
  2. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Romantiske-gaver.dk er en webshop, hvor du har mulighed for at gøre gode køb, når det passer dig - 365 dage, døgnet rundt. Romantiske-gaver.dk er for kvinder og mænd, der har travlt i hverdagen og mangler inspiration til en god personlig gave.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

760 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fin kvalitet og lynhurtig forsendelse

Fin kvalitet og lynhurtig forsendelse. Mvh. Lene

18 października 2019

Hej Lene,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det bare dejligt, at du har været glad for at handle hos os :-)
Hav en helt fantastisk dag!
Bedste hilsner
Søren

hurtig og god service

14 października 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Bodil. Det er fantastisk dejligt, at møde ind til en 5 stjerners anmeldelse! Mange tak for den og rigtig god efterårsuge:)

Sublim service 👍

11 października 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Sophus. Mange tak for dine 5 stjerner og dine ord :) :) Rigtig god efterårsuge:)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og hurtigt at bestille via…

Hurtig og hurtigt at bestille via hjemmesiden. Bestilte sidst på eftermiddagen søndag og ordren blev leveret tirsdag.

9 października 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Jennie. Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse og de 5 stjerner:) Nyd weekend og tak igen:)

Oceniono na 5 z 5

super behandling den bedste jeg har…

super behandling den bedste jeg har fået, mit navn må gerne bruges i reklame så tilfreds er jeg

2 października 2019

Hej Kjeld,
Tusind tak for de fine ord - dem er vi rigtig glade for at høre! :-)
Hav en fantastisk dag!

Toppen

Hurtig levering. Produktet levede op til forventningerne. Fin indpakning.

14 września 2019

Hej Christa,
Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi ovenud lykkelige for! :-)
Hav en fantastisk dag!

Super

Super hurtig levering af et smukt kvalitetsprodukt.

14 września 2019

Hej Cristian,
Tak for den flotte anmeldelse, den er vi super glade for!
Tak fordi du handlede hos os :-)
Hav en dejlig dag!

Mega god service ...

1 września 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Chris. Mange tak for din super flotte anmeldelse:) Vores arme er i vejret. Rigtig god uge:)

Nemt og hurtigt

16 sierpnia 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Gitta:) Mange tak for din flotte anmeldelse. Rigtig god weekend i regnvejret:)

Fantastisk service

Fantastisk service. Gaven kom dagen efter bestilling. En lille inskriptionsfejl og hel ny vare sendt samme dag.

9 sierpnia 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Johnny. Mange tak for dine ord - de varmer på en regnfuld Mandag:) Tusind tak for stjernerne:) Rigtig god dag:)

Meget hurtig leverance

Meget hurtig leverance - alt perfekt

7 sierpnia 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Morten. Mange tak for de 5 flotte stjerner og din anmeldelse. Vores arme er i vejret :) Rigtig god solskinsdag:)

Oceniono na 3 z 5

Den personlige skrift var ikke…

Den personlige skrift var ikke gennemskuelig så fik desværre en forkert, det kunne godt være mere tydeligt,ellers ok for hurtig levering👍

11 lipca 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Jess. Tak for din besked, som jeg ikke er helt glad for at læse. Ring venligst til på 24 63 22 21, så vi kan rette op.. Bedste hilsner Lisa Marie, Kundechef

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, bestilt lommelærker med indgravering, levede mere end op til mine forventninger

21 czerwca 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Marianne:) Tusind tak for de meget flotte stjerner og ikke mindst dine ord. Tak og rigtig god weekend:)

Hurtig levering.

19 czerwca 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Pernille. Mange tak for din anmeldelse og stjernerne :) God weekend:)

Fuldt ud tilfreds

Det er anden gang jeg handler hos Romantiske Gaver. Og endnu en gang er jeg fuldt ud tilfreds. Super service og hurtig levering.

15 czerwca 2019

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Marlene. Mange tak for din flotte anmeldelse :) Vi er så glade for, at du er tilfreds! TAK :)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej