Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har købt en lille romantisk og personlig gave. Super god service og hurtig levering, desværre skete der en fejl med ordrebekræftelsen som aldrig kom frem, men det fiksede de straks da jeg kontak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Syntes servicen har været hel i top! Bestilte onsdag (med helligdage torsdag) og pakken blev afleveret mandag.. så fine varer med pænt gravering! Pakkerne var forsvarligt pakket ind af flere omgange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale romantiske-gaver ❤ Jeg lavede min bestilling fredag formiddag, og blev med det samme ringet op, fordi JEG havde glemt at skrive hvad nummer jeg bor i.... Lørda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg har bestilt hos dem og jeg er ovenud tilfreds. Hjemmesisen er utrolig nem og enkel at finde ud af og Figurerne fra cirle of love er utroligt smukke og man kan roligt regne med de bi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z podarunkami
  2. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Romantiske-gaver.dk er en webshop, hvor du har mulighed for at gøre gode køb, når det passer dig - 365 dage, døgnet rundt. Romantiske-gaver.dk er for kvinder og mænd, der har travlt i hverdagen og mangler inspiration til en god personlig gave.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

760 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Jeg er lidt skuffet

Jeg er lidt skuffet, over træ pladen med indgravering som figuren skal stå på. Man kan næsten ikke læse teksten. Figuren er som jeg havde forestillet mig, den er jeg meget tilfreds med

16 lipca 2020

Virkelig god service.

Virkelig god service. Jeg kan varmt anbefale at handle her.

2 lipca 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Sanny. Mange tak for din total flotte anmeldelse:) Sommeren bliver bare endnu bedre nu:)

Super hurtig levering 👍🏼

25 czerwca 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej P.Holm :) Tusind tak for dine dejlige sommer stjerner:)

Hurtig levering 😊

Fin og hurtig levering 😊

23 czerwca 2020

Hej Annelise. Hvor er du sød - TAK for din anmeldelse:) Bedste hilsner

Super ekspedition.

25 maja 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Annette. Mange tak for din fine anmeldelse:) Håber du får en dejlig dag:) Bedste hilsner

Fint udvalg

Fint udvalg, fine priser og hurtig levering. Har købt en del og hver gang været tilfreds.

4 maja 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Bie. Hvor er du sød :) Mange tak for dine ord, stjernerne og din flotte anmeldelse:) Hav en dejlig dag i solskinnet:)

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt at bestille og leveringen var…

Hurtigt at bestille og leveringen var bare i top.

26 kwietnia 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Lisbeth. Mange tak for din anmeldelse og dine flotte 5 stjerner :) Rigtig dejlig dag:)

Super hurtig levering

Super hurtig levering og varen er helt perfekt.

Vh Bettina Vestergaard

24 kwietnia 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Bettina. Tak for en dejlig anmeldelse :) Rigtig god dag og tak igen :)

Oceniono na 5 z 5

Varen var der dagen efter jeg havde…

Varen var der dagen efter jeg havde bestilt. Hurtig og god service👍

15 lutego 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Kære Mette. Mange tak for din lækre anmeldelse :) Hav en dejlig uge:)

Oceniono na 3 z 5

Fik pakken på 2 dage og produkt i god…

Fik pakken på 2 dage og produkt i god kvalitet
Dog overrasket over størrelsen

6 lutego 2020

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Liron. Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at det er et hjerteformet taske spejl du har købt. Det undrer mig, at du er overrasket over størrelsen i det vi har skrevet størrelsen i produktbeskrivelsen og indsat en video, så du kan se det.

Hvis der er noget jeg kan gøre for dig må du endelig ringe til mig.

Bedste hilsner
Lisa Marie
Telefon +45 24 63 22 21

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej