Heb een t shirt in een bepaalde maat besteld..die op voorraad was volgens de site om vervolgens 4 dagen later te horen dat hij niet op voorraad is. Geld terug gekregen maar geen andere oplossing ondan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
keurig netjes op tijd geleverd, prima! let wel op jullie website, die bevat best veel foutmeldingen. Ik heb hem met explorer 10 geopend, misschien kunnen jullie hier iets mee. succes ermee.
Supersnelle levering, binnen 2 dagen! Maat klopt perfect en mn shirt heeft de wasmachinetest met glans doorstaan. Crazy Joe Rocks!!
pas via "BigTwin" op de site van RockFashion gekomen. wat een fantastische site! ruim aanbod, ook voor de grote man, leuk/snel/makkelijk zoeken, en na bestelling snel spullen ontvangen ... TOP!
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Dickenslaan 118, 5924 VZ, Venlo
- 06-46124612
- info@rockfashion.nl
- www.rockfashion.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
you ROCK!!!
Was een hele snelle service en de t-shirts zijn van stevige kwaliteit. grtz
Zeer goede service
zeer goede service, mails worden steeds beantwoord, en je wordt zelfs op de hoogte gehouden via mail, wat mij ten zeerste verwonderde
Uitstekende service
Snelle service en correcte levering , uit een uitgebreid assortiment.
snelle leveringstermijn.
online shop is een aanrader,al zou ik ook wel eens persoonlijk willen langs gaan om te voelen.
het is een erg mooi bleusje. ik draag hem erg vaak. en ben er erg blij mee.
Een veelzijdige site, die zijn zaken goed op orde heeft
De artikelen die ik op al die andere sites niet of na een hele avond surfen vind, die vind je hier gewoon!
Je kan zelfs op je eigen manier betalen.
soms moet iets zo simpel zijn dat het werkt en dat is hier het geval.
Overzichtelijke website en snelle levering!
De website is overzichtelijk, het ordersysteem is wat je ervan mag verwachten en er wordt snel geleverd. Top!
Uitstekend!
Snelle levering van de juiste artikelen, wat wil je nog meer?
Positief
Goede internet shop. Duidelijk, realistische verzendkosten en snel in verzending.
geweldig super snelle levering
erg duidelijke site en een super snelle levering
slechte kwaliteit
slechte kwaliteit mouwen van vest wat ik bestelde waren ongelijk allemaal draden los jammer genoeg geen tijd gehad om het product terug te sturen vanwege omstandig heden maar zal zeker nooit meer wat bestellen bij jullie

Odpowiedź od RockFashion
voor herhaling vatbaar
Ik koop hier zeker nog iets van mijn gading.
De bestelling was hier binnen 2 dagen.
goed ingepakt en zeker het geld waard wat ik er voor betaald heb.
Doświadczenie Trustpilot