Ik heb 2 jaar geleden geïnvesteerd in Robos Wiltershaar CV. De voorgestelde rendementen worden nog niet voor de helft gehaald ivm veel te hoge kosten binnen het Fonds. Het nodigt niet uit meer te i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na eerder een grondstuk verkocht te hebben blijft er een perceel over wat op moeilijk/niet te ontwikkelen deel van het park te liggen. Park nagenoeg volgebouwd wat dus betekend dat dit deel braak bli... Zobacz więcej
De mannen van Robos hebben me koud gebeld maar alleen informatie verstrekt op mijn verzoek. Daarnaast ook geen enkele druk opgelegd om iets te kopen maar telkens weer afgesloten met "Bedankt voor je t... Zobacz więcej
Persoonlijk. Hoewel ik eigenlijk niet geïnteresseerd was in onroerend goed, kwam Robos Realisatie in 2018 voorbij op een moment dat ik wat kleingeld over had dat nog een bestemming zocht. Opvallend w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Fundusz inwestycyjny
- Obsługa noclegów
- Park wakacyjny
- Centrum rekreacyjno-sportowe
- Obozu wakacyjne i rekreacyjne
- Wynajem wakacyjny
Napisane przez firmę
Investeren in recreatief vastgoed.
Dane kontaktowe
Gyroscoopweg 144 D, 1042 AZ, Amsterdam, Holandia
- 0207609606
- info@robosrealisatie.nl
- www.robosrealisatie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Betrouwbare en goede organisatie
Juiste informatie verstrekker, open en eerlijk. Maar vooral betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. Ambitieuze mensen. Snel contact en toegankelijk. Mooie projecten in de realisatie, maar ook al fases uitgevoerd en opgeleverd.
Great company
I know Robos since 3 years. Have bought land twice so far. They have achieved so much in such a short period. I have visited recently Winterswijk and I was really impressed with the transformation. Hard working guys.
Fijne communicatie
Gebeld door iemand van Robos. Vriendelijke man met humor :) Alleen de verbinding was slecht...
Fijne gesprekken gehad
Fijne gesprekken gehad. Komt niet geforceerd over. Geven je de nodige tijd. Lijkt mij een goede investering.
Het bedrijf is zeer professioneel…
Het bedrijf is zeer professioneel ingesteld, en wordt zeer gewaardeerd hoe zij met de klanten omgaan.
Het product wat zij aanbieden is van zeer hoge kwaliteit.
duidelijke uitleg
Erg vriendelijke mensen en alles werd goed uitgelegd. Naar aanleiding van de gesprekken aan de telefoon en rondleidingen hebben we onze eerste investering gedaan. Gevoel was goed en het kwam allemaal betrouwbaar over. De eerste park staat er al en als het goed is komen er meer. Wij zijn benieuwd wat er komen gaat en vinden dit nog best wel een beetje spannend.
kennis van zaken en integer handelen
Via hen heb ik geïnvesteerd in een totale upgrade van een camping naar een bungalowpark. Aankoop, nieuwbouw, verkoop of verhuur zijn van begin tot einde duidelijk belegd. Dit is echt iets anders dan een stukje speculatieve grond waarbij je jaren langer op je rendement moet wachten dan verwacht. De oprichters ken ik van eerdere investeringen dus ik was al bekend met hun kennis van zaken en integer handelen.
Fijne mensen, interessante propositie
Fijne en behulpzame mensen, die zowel in de aanloop naar een investering als tijdens de looptijd een proactieve aanpak hanteren. Investeringspropositie zelf is interessant, in een mooie markt.
Mijn ervaring met Robos is goed
Mijn ervaring met Robos is goed. Elke 2 maanden een nieuwsbrief en regelmatig telefonisch gebeld. Zij komen bij mij als betrouwbare partner over.
Investeringservaring
Ik heb geïnvesteerd in een Robospark. Daarbij word ik regelmatig op de hoogte gehouden (nieuwsbrief, telefoontjes) over de voortgang. Dat ervaar ik als zeer prettig
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie
Vriendelijke personen
Ontwikkelingen op Wiltershaar en Lattrop zien er goed uit
Prima organisatie
Prima organisatie, vriendelijke medewerkers en ze komen hun afspraken na.
Hofpark Winterswijk
Ik ben telefonisch geinformeerd op een prettige manier over de ontwikkelingen en voortgang van het hofpark in Winterswijk.
Al enige tijd in zee gegaan met Robos…
Al enige tijd in zee gegaan met Robos Realisatie waarbij de communicatie in het eerste jaar goed verliep maar de afgelopen jaren niet meer. Nieuws over lopende of nieuwe projecten ontvang ik nog regelmatig (1-2x per jaar) maar met mijn investering vrijwel niks. Verkopen kunnen ze goed maar een status update van huidige investering geven, is toch wat moeilijker.Toch ben ik blij dat ik met mijn laatste gesprek met een medewerker van Robos Realisatie (Danny) gesproken te hebben openlijk mijn feedback kunnen geven over het verbeteren van hun communicatie naar hun klanten toe. Ik hoop dat ze hiermee aan de slag gaan en dat ze daarmee de volgende keer een 5 ster kunnen ontvangen.
Wat Robos anders maakt
Wat ik prettig vind aan Robos is dat er daadwerkelijk iets tot stand wordt gebracht. Bij veel andere kantoren koop je een stuk grond en dan moet je maar afwachten of de sterren ooit gunstig gezind zijn. Bij Robos ontwikkelen ze zelf de grond, al moeten de vakantiewoningen natuurlijk nog wel verkocht worden.
Prima uitleg voor startende…
Prima uitleg voor startende grondbezitters, geen vervelende afdwing gesprekken.
Leuk en vriendelijk bedrijf....
een fiets wahalla
we hebben ontzettend genoten. alles zag er netjes en verzorgd uit .en zijn vriendelijk ontvangen. en het is een geweldige omgeving om te fietsen. echt genieten.
Robos mooi bedrijf om te investeren
Robos is een duidelijk , eerlijk, betrouwbaar en transparant bedrijf die hun afspraken netjes nakomen.
Persoonlijk.
Persoonlijk.
Hoewel ik eigenlijk niet geïnteresseerd was in onroerend goed, kwam Robos Realisatie in 2018 voorbij op een moment dat ik wat kleingeld over had dat nog een bestemming zocht. Opvallend was het persoonlijke bezoek aan huis door een medewerker, die alle tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en zich ook niet opdringerig gedroeg. Ik heb een streepje grond gekocht in het project Wittershaar in Winterswijk. Ik word af en toe van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden middels een nieuwsbrief. Het begint nu langzamerhand wel lang te duren vóór dat mijn streepje grond verder bouwrijp gemaakt wordt.
Transparant en duidelijk
Transparant en pro-actief geïnformeerd over de mogelijkheden. Duidelijke uitleg over de werkwijze. Eerlijke benadering. Zeker aan te bevelen.
Doświadczenie Trustpilot