Ik heb 2 jaar geleden geïnvesteerd in Robos Wiltershaar CV. De voorgestelde rendementen worden nog niet voor de helft gehaald ivm veel te hoge kosten binnen het Fonds. Het nodigt niet uit meer te i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na eerder een grondstuk verkocht te hebben blijft er een perceel over wat op moeilijk/niet te ontwikkelen deel van het park te liggen. Park nagenoeg volgebouwd wat dus betekend dat dit deel braak bli... Zobacz więcej
De mannen van Robos hebben me koud gebeld maar alleen informatie verstrekt op mijn verzoek. Daarnaast ook geen enkele druk opgelegd om iets te kopen maar telkens weer afgesloten met "Bedankt voor je t... Zobacz więcej
Persoonlijk. Hoewel ik eigenlijk niet geïnteresseerd was in onroerend goed, kwam Robos Realisatie in 2018 voorbij op een moment dat ik wat kleingeld over had dat nog een bestemming zocht. Opvallend w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Fundusz inwestycyjny
- Obsługa noclegów
- Park wakacyjny
- Centrum rekreacyjno-sportowe
- Obozu wakacyjne i rekreacyjne
- Wynajem wakacyjny
Napisane przez firmę
Investeren in recreatief vastgoed.
Dane kontaktowe
Gyroscoopweg 144 D, 1042 AZ, Amsterdam, Holandia
- 0207609606
- info@robosrealisatie.nl
- www.robosrealisatie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede communicatie
Frequent op de hoogte gehouden van status project(en).
Het duurde langer dan verwacht dat grond terug gekocht werd.
Ik ben door Robos benaderd op een zeer…
Ik ben door Robos benaderd op een zeer prettige/professionele manier, maar op dit moment komt investeren mij niet goed uit. Wel denk ik in de toekomst wat te kunnen doen. De 5 sterren geef ik om de verkoper niet opdringerig overkwam, maar goed luisterde naar mijn redenen. Hij mag me volgend jaar terugbellen want dan verwacht ik wel mogelijkheden.
Goed product
Goed product. Het duurde even voordat ik het begreep, maar men heeft de tijd genomen voor een rondleiding en gedegen uitleg. Ik heb ook werkelijk rendement behaald met mijn inleg. Dit jaar heb ik besloten opnieuw te investeren en mijn inleg te verhogen. Voor mijn kleinkinderen.
Robos maakt het dubbel en dwars waard
Investeren bij Robos heeft mij een leuk rendement opgeleverd. Het vertrouwen wat Robos mij geeft in hun mensen en in hun activiteiten heeft mij doen besluiten om ook nu weer verder met hen te gaan
Deze organisatie koopt campings op…
Deze organisatie koopt campings op en stuurt de zittende campinggasten van de camping om nooit meer terug te keren. Ik schiet daar financieel natuurlijk fors bij in. Rob Buchel, bedankt. Dit alles vond plaats in 2020.
Terrein staat straks al 3 jaar braak!
Veel waardering voor efficiënte betrouwbaarheid
Betrouwbaar, efficiënt en vriendelijk, behulpzaam.
Medewerkers nemen alle tijd rustig met je te overleggen.
Bovendien interessant rendement.
Ervaring Robos realisatie
Ik doe sinds enkele jaren zaken met Robos realisatie en ben hier zeer tevreden over. Ondanks dat er in de projecten wat vertraging opgetreden is, wordt er met regelmaat gecommuniceerd en wordt er een eerlijk verhaal verteld. Ik beveel Robos realisatie zonder meer aan en wens een ieder een mooi rendement.
Prettige communicatie
Prettige communicatie. Zo nu en dan ontvang ik een update van de ontwikkelingen, zodat ik steeds op de hoogte blijf.
Robos recreatieparken, transparant en enthousiast
Robosrealisatie heeft een enthousiaste en ondernemende aanpak bij het ontwikkelen van parken in noordoost Nederland. Het team houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen en ze hebben een goede informatievoorziening door website, virtuele rondleidingen en nieuwsbrieven. Zo ben je betrokken bij wat er gaande is en zie je wat er met de gelden wordt gedaan. Zie uit naar de volgende fase.
Grond bij Robos
Heb grond gekocht bij Robos en ben tevreden over de begeleiding bij die aankoop en de tips die gegeven zijn. Daarnaast bieden ze vele mogelijkheden binnen de verschillende parken.
Duidelijk en betrouwbaar!
Sinds 2018 ben ik in zee met Robos realisatie en ik ben nog steeds zeer tevreden over de relatie en de communicatie in het algemeen. Door de regelmatige updates over de voortgang t.a.v. de verschillende parken wordt ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. "The proof of the pudding is in the eating" en zo ver is het nog (net) niet maar wat mij betreft is Robos tot nu toe een betrouwbare partner gebleken waarmee het prettig zaken doen is.
Investeren in recreatief vastgoed.
Ik kwam in contact met Robosrealisatie en heb me verder laten voorlichten. We kregen prima uitleg en werden vriendelijk te woord gestaan. Na enig beraad hebben we een investering gedaan en zijn hierbij goed geholpen.
De kwaliteit van Robosrealisatie
De kwaliteit van Robosrealisatie
Robosrealisatie is een zeer dynamische groep, die in korte tijd een prachtig concept heeft gerealiseerd en met grote inzet daaraan verder bouwt.
Ze maakt haar belofte waar en houdt zich aan de afspraken
Goede partner voor vastgoed!
Onze vuurdoop als beleggers
Wij zijn geen ervaren beleggers, maar zijn door de heldere uitleg over de streep getrokken. Vooral de rondleiding door Frodo in Drenthe was erg leuk en leerzaam. We zijn erg benieuwd naar hoe het park er uiteindelijk uit komt te zien en staan klaar om hierna een volgende keer weer mee te doen.
Top organisatie
Robos is voor mij een top organisatie die zijn relaties nog voorop stelt.
De parken die gerealiseerd worden zien er prachtig uit, en bieden voor de vakantie vierende mens alles wat je zoekt.
Ook voor iedereen die zelf een prachtige moderne vakantiewoning wil, op een park met allure, bied het vele mogelijkheden.
Onze samenwerking met robos is heel…
Onze samenwerking met robos is heel goed. Dat wil zeggen de communicatie is goed en dat zorgt ervoor dat er vertrouwen is.
Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang in de projecten wat voor ons van belang is.
Fijn bedrijf ( mensen) om mee te communiceren en te werken
Een fijn betrouwbaar bedrijf met een mooi park in Winterswijk
Een mooi bedrijf met fijne betrouwbare mensen. De ontwikkeling van het park in Winterswijk gaat heel goed. De woningen zijn top en de service is uitstekend. Voor de investeerders kan je een mooi rendement behalen dmv de aankoop van een kavel. Na 2 jaar kan je kiezen of verkopen of er zelf een huisje op bouwen en dit dan gaan verhuren wat ook interessant is.
Goed gevoel
Elke keer, dat ik contact heb gehad, gaf mij dat een goed gevoel. Het zijn serieuze mensen, die op elke vraag, en goed onderbouwd antwoord konden geven zonder cowboy verhalen.
Mijn ervaring met Robosrealisatie: realistisch, eerlijk en persoonlijk.
Mijn ervaring met Robosrealisatie is gekleurd door de zeer persoonlijke benadering, heel open en vertrouwenwekkend. Ik heb die als zeer positief ervaren. Zowel directie als medewerkers leven mee met de investeerders en samen gaan ze voor hun projecten. De vooruitzichten op rendement zijn eerlijk en realistisch.
Doświadczenie Trustpilot