Geweldige service, en heel snelle levering. Goed product, jammer genoeg geen Nederlandstalige handleiding. Maar met een beetje kennis van de Engelse taal kom je een heel eind. Volgende keer zal ik z... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
RJshop heeft me op verschillende fronten weten te verbazen. Allereerst de ontzettend fijne indeling van de webshop met allerlei handige tools om snel een keuze te maken. Ten tweede de commun... Zobacz więcej
Het door mij bestelde produkt was niet meer verkrijgbaar, Er werd een passend alternatief geboden, hetgeen wel iets duurder uitviel. Geen probleem, het alternatieve produkt werd mij na e-mail-ove... Zobacz więcej
donderdag avond DMX kabel en Cable wraps besteld, zaterdag binnen . helemaal top. spullen zien er goed uit. ga dit volgende week gebruiken bij de toneeluitvoering. kan iedere toneeltechniek hobbyist d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
RJ Audiovisueel levert een positieve bijdrage aan effectief samenwerken en het verbinden van mensen met oog op mens en milieu. Advies, Ontwerp, Installatie, Training en Ondersteuning in audiovisuele oplossingen om effectief samenwerken te bevorderen op de werkvloer van het moderne kantoor, vergaderruimte tot werkplaats.
Dane kontaktowe
Spinnerstraat 3, 7461TV, Rijssen, Holandia
- 0548597340
- info@rjaudiovisueel.nl
- www.rjshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mijn pakketje lag de volgende dag al op de mat. Ik vind het persoonlijk wel raar dat er bezorg kosten worden gerekend, waar andere winkels (<link verwijderd>), etc.) de levering gratis doen.. Maar mijn koptelefoon was gelukkig sterk afgeprijsd, dus ik zal er niet wakker van liggen.
Snelle levering, groot assortiment en degelijke spullen
Dankzij het enorme assortiment is er altijd wel iets passends te vinden voor professioneel zowel als hobby gebruik. Veel prijsklasses maar tot nu toe alleen maar degelijke spullen. Uitstekende website en vlekkeloze levering. Prima!!
Super snel en goede telefonische service
Super snelle levering. Ik had per ongeluk verkeerde product besteld. Gebeld met de vraag of ze nog voor het weekend konden leveren. Ze hebben me 2 keer volgens afspraak teruggebeld en geregeld dat het juiste product op tijd binnen was! Hartstikke goed.
slecht
nadat product ten eerste zonder voeding werd geleverd , kwam als antwoord ja was gebruikt in showroom >> pff dus is een 2e hands product
ze waren de voeding vergeten
stuurde ze voeding na en bleek totaal verkeerde voeding te zijn.
toch andere via kennis geleend om dat ding te testen nou werkte dus niks van deze dmx controller
onmogelijk aan de gang te krijgen
hierover weer contact opgenomen
en in plaats van uitleg of vragen wat er niet ging ofzo kreeg ik als antwoord:
stuur maar terug !
ja dan houdt het op, als zulke reacties krijgen
en ja nu nog hopen dat geld retour komt, wacht nu al dag of 10
bedankt voor niks en de troubles en verloren tijd

Odpowiedź od RJ Audiovisueel
Super zaak
Wij zijn een internet radio zender. en hebben deze zaak gevonden toch al weer een paar jaar geleden. Om dat wij zo tevreden zijn hebben wij gemeent om ook onze beoordeling te geven. Ja, deze is zeer goed. producten komen goed verpakt aan. en mocht er een probleem zijn is er altijd een klantvriendelijke afhandeling. waar wij dan ook van op kijken en met een zeer goed gevoel hier dan ook graag zaken mee blijven doen. Heel rustig kunnen wij werken aan onze studio en weten dan ook dat de gevraagde onderdelen met de grootsmogelijke zorgvuldigheid verzonden worden. waar wij ons dan ook zeer erkentelijk voor willen uiten. Ook wij zien ons dan ook zeker als promoters van deze zaak onder collega stations mochten zij onderdelen zoeken en vragen naar qualitijd.
ga zo door en we zullen zeer lang met plezier rond snuffelen en ook. zaken blijven afnemen.
namens het hele team van Daimondradio.nl
hoogachtend.
Dhr. C.J. van de Kelft
stream houder Daimondradio.nl
Gedegen bedrijf, veel vakkennis en superservice!
Na telefonisch advies was de keuze duidelijk voor me. De bestelling geplaatst, maar al snel bleek ik de spullen eerder nodig te hebben. Gevraagd of ik de spullen kon ophalen, behalve de niet op voorraad artikelen. Dit kon. Vertrokken richting RJ-shop waar de gemaakte keuzes opnieuw even werden bekeken en besproken en ik bleek na het advies inderdaad de juiste keuzes te hebben gemaakt. De niet-op-voorraad artikelen werden 2 dagen later kosteloos nagestuurd. Wat een prettige samenwerking en wat een fijn bedrijf
SUPER EN ERG MAKKELIJK TE BEDIENEN
de service was goed ..goed ingepakt aan gekomen en zelf nog een boekje toe...ga zeker nog weer wat bij jullie bestellen....
Goed advies, snelle levering
Voor ons een bedrijf een 100V versterker inclusief boxen en kabels aangeschaft. Ik had weinig kennis van deze systemen en heb me daarom telefonisch laten voorlichten. Na dit gesprek was alles me duidelijk en heb ik een bestelling in de webshop geplaatst. De producten zijn geleverd binnen de aangegeven periode en voldoen geheel aan mijn verwachting.
De medewerkers geven een prima service en hebben veel kennis van de aangeboden producten.
Enthousiaste jonge mensen met verstand van zaken.
Mijn eerste ervaring met RJ;
Ik was op zoek naar een digitale DJ Set (DJ Controller) en omdat ik toch een redelijk kritische consument ben en het geld me over het algemeen (nog) niet op de rug groeit wil ik -als een echte Nederlander- veel waar voor mijn geld.
Het viel me altijd al op dat RJ zeer goed uit de bus kwam bij het vergelijken van de prijzen online (meestal de voordeligste), maar ik zocht iets meer dan dat;
Namelijk een zaak waar je ook langs kunt gaan om te luisteren en proberen. (Ik was al een tijdje op zoek naar een muziek zaak die up-to-date is qua assortiment en ook voor de DJ genoeg keuze heeft..kon deze tot nu toe nooit vinden..)
Aangezien Rijssen een uurtje van mijn woonplaats vandaan ligt besloot ik de showroom op te zoeken. Wauw.. wat een keuze, het meeste wat ik wilde proberen stond gewoon al demo klaar en het apparaat dat dit nog niet was haalden ze zonder meer voor me uit de doos en sloten dit aan.
Ik kreeg al de tijd om dingen te proberen en vragen te stellen. Ondanks het jonge personeel (of misschien wel dankzij) konden al mijn vragen adequaat (en deskundig!) beantwoorden en al mijn zorgen wegnemen. Het personeel bij RJ zijn echte adviseurs en zeker geen opdringerige verkopers (als dat zo is ben ik snel weg).
Het is de Traktor S4 geworden en ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn keuze!
Sindsdien heb ik al een aantal keren -ook online- wat gekocht voor (uitbreiding van) mij DJ/Mix Set (o.a. Rokit studio monitoren en de legendarische Electrovoice PL80 microfoon). Ook dit is weer goed bevallen..
Online bestellingen worden altijd zeer snel en zonder problemen afgehandeld.
Ook noemenswaardig zijn de gratis workshops over diverse populaire onderwerpen die RJ van tot tijd organiseert. Ik zou deze shop zeker aanraden aan mijn vrienden.
4 sterren omdat er altijd een hoger doel moet zijn..
Super bedrijf
Groot assortiment, alles wat je wilt kan je vinden bij de RJshop. Snelle levering en een hele vriendelijke klantenservice. Als ik een vraag heb word ik altijd direct geholpen, per mail binnen een dag antwoord! Goedkoop, Goed en Vriendelijk.
Een topbedrijf!
Super!!! Snelle levertijd & Super Kwaliteit!
Misschien aan de titel al te lezen, ik ben echt heel tevreden met RJ-Shop.. ik kreeg na 1 dag mijn pakketje netjes thuis toegestuurd met daarin mijn bestelde pakket.
Ik maak nu ongeveer 2 weken gebruik van mijn artikel en heb echt geen enkel commentaar!
RJ-Shop is een echte aanrader!
Geweldige service en duidelijke Expertise
Nu klinkt dit wel heel gewoon maar nadat ik bij meerdere Audio winkels ben geweest heb ik nog geen één zaak gezien die kan tippen aan het totaal pakket van Rj shop. De duidelijke uitleg van de werknemers en een uitzonderlijk goed inlevings vermogen voor wat ik echt nodig heb en wat binnen mijn budget voldoet aan de eisen, één woord, uitstekend!
En de regelmatige voordeel acties geven de doorslag om bij deze winkel te kopen, ook al ligt de prijs misschien iets hoger bij sommige producten maar dit word dubbel en dwars gecompenseert met de service!
Snelle Levering, Goede Service & Mooie prijzen
Voor 8 uur besteld, morgen 8 uur in huis is echt de praktijk bij RJShop. (Mits op voorraad natuurlijk). Prijzen zijn zeker goed ten opzichte van concurrentie.
De showroom van RJ in Rijssen is ook echt een aanradertje, Goed de gelegenheid om de verschillende producten eens in alle rust uit te proberen.
Super Service
Rjshop heeft het goed voor elke. met een perfecte service. Zowel telefonische als per mail, antwoorden ze snel, en ze willen er alles aan doen om je als te vreden klant te houden. Ik blijf RJshop trouw. Ga zo door!!
Slechte aftersales
Cubase 6 gekocht v oor € 475,-. Eerst getwijfeld over tweedehands, maar het leek me toch beter om het nieuw te kopen. De site zag er goed uit. Levering ging snel, maar tijdens het installeren kwam ik erachter dat er geen Activeringscode bijzat. Alles nagekeken en zelfs de prullemand omgekeerd, maar geen code.
Gebeld. Degene die er over ging was 2 dagen weg. Dus kon ik dinsdag pas bellen. Ondertussen heb ik gemaild. Mail terug gekregen met een instructie video. Ik alsmaar proberen maar het lukte niet. Toen zelf Steinberg gebeld. Zit je 20 minuten in de wacht à € 0,80 /m.
Deze man zei me dat die instructievideo niet gold voor Cubase 6. Hij stuurde me terug naar de RJShop. Zij moeten het regelen. Weer gebeld. Ze zouden erachter aan gaan. Ik moest alle gegevens sturen. Dat deed ik op vrijdag, maar ik kreeg weer niets te horen. Zaterdag gebeld. Dan zijn ze dus telefonisch niet bereikbaar. Dus weer een week en een weekend verspild. Maandag weer gebeld, hij is er pas om 11.00. Niets gehoord. Weer gebeld. Ja we wachten op antwoord van Steinberg. 's Avonds mail ontvangen of ik al iets van Steinberg had vernomen. Teruggemaild dat dit niet het geval was en gevraagd om snelle oplossing. Tot op heden nog niets gehoord.Dus 14 dagen na aankoop kan ik het programma nog niet gebruiken. Waardeloos!!!!
Niet het idee dat er iets gebeurd.
Het zal best ook aan Steinberg liggen, maar ik ben klant van de RJShop, dus zij moeten het voor mij oplossen! Ik ben benieuwd hoe dit afloopt.
Volgende keer toch maar aan een illegale versie zien te komen?

Odpowiedź od RJ Audiovisueel
Snelle levering van goede producten
Ook ditmaal verliep de levering van de bestelde apparatuur (sennheiser EW 100 ENG-G3 draadloos microfoon systeem bijzonder vlot. En zoals bij eerdere leveringen, maakte de goede website het mogelijk om een goede keuze te maken. Kortom: RJShop hoort bij onze "hofleveranciers".
mooie shop
RJshop.nl is een mooie overzichtelijke shop. In sommige dingen maar een beperkte keuze, maar ze hebben ook spullen beschikbaar die in andere webshops haast niet te vinden zijn, en dat vind ik een goed pluspunt.
Ik had een bestelling gedaan bij RJshop.nl, de bestelling werd een dag later al bezorgd. netjes verpakt in een doos. Helaas miste er een aantal producten, dus ik meteen gebeld naar de klantenservice waar ik mijn verhaal kon vertellen. De persoon die ik aan de telefoon handelde netjes, en kwam tot de conclusie dat er iets mis was gegaan bij hun op kantoor. mijn bestellings aantal 10 was veranderd in een 1. Zonder problemen stuurde zij de overige 9 bestelde producten zonder extra kosten naar mijn op, die ook een dag later weer bezorgd werden.
conclusie: erg fijne shop, met een erg fijne service
Komplete audio 6
Zeer tevreden over de manier van werken met deze audio interface. Ik hoor geen latency en hogere kwaliteit als bij mijn oude interface. Geen problemen met het gebruik bij windows 7 dit is ook een pluspunt. Het ultime product voor je homestudio!
Perfect
Snelle levering en problemen waren zeer snel en perfect opgelost.
Toppie grote klasse.
Doświadczenie Trustpilot