RJ Audiovisueel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Geweldige service, en heel snelle levering. Goed product, jammer genoeg geen Nederlandstalige handleiding. Maar met een beetje kennis van de Engelse taal kom je een heel eind. Volgende keer zal ik z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

RJshop heeft me op verschillende fronten weten te verbazen. Allereerst de ontzettend fijne indeling van de webshop met allerlei handige tools om snel een keuze te maken. Ten tweede de commun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het door mij bestelde produkt was niet meer verkrijgbaar, Er werd een passend alternatief geboden, hetgeen wel iets duurder uitviel. Geen probleem, het alternatieve produkt werd mij na e-mail-ove... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

donderdag avond DMX kabel en Cable wraps besteld, zaterdag binnen . helemaal top. spullen zien er goed uit. ga dit volgende week gebruiken bij de toneeluitvoering. kan iedere toneeltechniek hobbyist d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep Hi-fi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

RJ Audiovisueel levert een positieve bijdrage aan effectief samenwerken en het verbinden van mensen met oog op mens en milieu. Advies, Ontwerp, Installatie, Training en Ondersteuning in audiovisuele oplossingen om effectief samenwerken te bevorderen op de werkvloer van het moderne kantoor, vergaderruimte tot werkplaats.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Een goede online audiostore met goed advies en eerlijke prijzen

Ik heb meerdere artikelen besteld bij RJshop en meerdere malen snelle/goede correspondentie gevoerd.
Als er iets "mis" was reageerden ze vrijwel direct en werd er gezocht naar een oplossing, ook advies geven schuwen zij niet, daar waar bij andere audiozaken nog wel eens een overbodig apparaat word aangepraat.

Kortom, goede ervaringen en wat mij betreft mijn favoriete online shop om audio benodigdheden te bestellen.

15 września 2012

RJShop is Top!

Klant is koning! Bekabeling besteld die na bevestiging van de order, via de opruiming goedkoper bleek te zijn. Even een mailtje gestuurd en direct antwoord dat ze de bestelling aanpassen. Daarna mocht ik mijn rekeninggegevens doorgeven, zodát het betalingsverschil overgemaakt kon worden. Prima service waar je als klant blij van wordt.
Ga zo door en tot de volgende keer.

12 września 2012
Oceniono na 5 z 5

In een woord: Fantastisch...!

Afgelopen voorjaar kocht ik bij de RJshop een solid state recorder van Marantz met de bijpassende externe microfoon. Na een aantal maanden kwam ik er achter dat ik uit de externe microfoon geen enkel geluid kreeg.

Ik stuurde een mailtje naar de RJshop en legde het probleem uit. Direct dezelfde dag ontving ik een keurig en vriendelijk mailtje terug dat ze het probleem begrepen en dat ze het gingen onderzoeken. Na korte tijd werd ik gebeld en werd uitgelegd dat de externe microfoon fantoomspanning nodig had en dat dit volgens de bestelde configuratie niet ging werken. Direct vertelde men dat men die middag een oplossing had gevonden en dat er een andere kabel nodig was waarmee het wel zou werken.

Vandaag ontving ik (kosteloos) een pakje van de RJshop met de kabel. Ik heb meteen geprobeerd of er geluid uit de externe microfoon kwam. het werkte. Een super helder geluid kwam me tegemoet.

Ik wilde RJshop bedanken voor de ontzettend goede afwikkeling van mijn vraag. Een echt professioneel bedrijf waar ik graag koop. Jullie zien me zeker als vaste klant terug!

Verder kan ik iedereen de RJshop aanraden. En shop waar je ook echt klant bent! Bedankt, ik vind jullie fantastisch!

12 września 2012
Oceniono na 5 z 5

Top service, top product!

Bij Rjshop heb ik de dvd Masters of the Airwaves besteld, ik had hem direct de volgende dag in huis! Geweldige service dus!
Ook de DVD`s zelf zijn om van te genieten! Vol geweldige tips van top radio makers! Ze kijken lekker weg, zelfs op repeat stand vervelen ze niet.

18 sierpnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Geweldige webwinkel, snelle en goede service.

Ik heb bij RJshop een microfoon gekocht, een Rode NT1A met een standaard voor de microfoon. Ook heb ik 3 toetsenborden gekocht. Het bestellen ging soepel en de levering ging ontzettend snel. Mijn bestelling werd netjes afgeleverd maar ik kwam erachter dat een van de toetsenborden een ander toetsenbord was, al gebruikt. Ik heb direct gebeld en de vriendelijke en klantgerichte telefonist heeft mij verteld dat ik de volgende dag een goed toetsenbord toe kreeg gestuurd, en dat andere toetsen bord mocht ik houden. Dit getuigd van erg goede service. Ik ben zeer tevreden en ga vanaf nu zo veel mogelijk daar bestellen.
Tom

11 sierpnia 2012

goed en snel

Met een gerust hart winkelen op internet en heel snelle bezorging! Tot de volgende bestelling.

7 sierpnia 2012

DIKKE 10 VOOR KWALITEIT

dank je wel RJSCHOP voor de snelle response.
het pakje is zeer goed aangekomen.
wat leuk is,dat er echt nog reclameblaadjes bij de bestelling in de doos waren gestopt.
ben een freak op nieuw sound & light materiaal,koop maandelijks wel iets.
dus extra flyers,aanbiedingen ben ik altijd voor te vinden.
voor levering en kwaliteit,gewoon super,een dikke 10.
groetjes,doe zo verder.....bedankt voor allles.

denk dat we in de toekomst meerdere zaken bij jullie gaan doen.........
jullie prijzen zijn echt super,hem ik vandaag onder vonden in de zomeractie folder.
vb een dap audio vocal microfoon,xlr kabel en microstatief voor maar 39 euro.
hoe doen ze het toch,kost normaal enkel voor het statief zonder de rest.
je vind er echt top prijzen voor beginnende dj's & drive in schows.
Ik ben meer proffesioneler gericht op dit vlak,omdat wij een bedrijf runnen dat op kwaliteit rust,geef liever ietsje meer uit....
maar de koopjes en prijzen liggen echt perfect wie dj gear zoekt........
jammer dat ze in belgie nog niks hebben wat dit kan evenaren........
wij in belgie kunnen nog veel leren van de nederlandse online schops

jennifer

26 lipca 2012

Simpelweg perfect

Het had niet beter kunnen gaan. Ik had deze bestelling vrij laat gemaakt, rond half 7, en hij lag 's ochtends vroeg al op de deurmat. Figuurlijk dan, want door de brievenbus had hij niet gepast.

Uitstekende service.

21 lipca 2012
Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden

Ben enorm tevreden over de goede service en uitleg.
En daarbij is de snelle levering ook altijd prettig.

Mij zien ze hier regelmatig terug.

Groet,

Marcel Ruyken
jomaverhuur.nl

18 lipca 2012

ge-wel-dig

De service is goed en snel! Maar ook de klanten-service is perfect! Snel opgenomen, aardige medewerkers. 1 min puntje: niet op zondag open! Want ik wil hun producten NOG sneller binnen krijgen!

16 lipca 2012
Oceniono na 5 z 5

Goede service en snelle levering

De DVD's van radiodier waren super snel in mijn bezit en ook nog eens heel netjes verpakt en afgeleverd. Ik zou RJShop zeker aanbevelen omdat ze een mooi assortiment hebben en niet duur zijn! Top zaak dus!

14 lipca 2012

Perfect!

Niet de eerste bestelling die ik bij jullie plaats, en altijd alles keurig op tijd! Kom ook regelmatig in de shop, en de deskundige mensen die jullie daar hebben is een pré!

9 lipca 2012

Filter folie besteld

Kreeg eerst een mailtje van rjshop dat de levering nog een aantal dagen zou gaan duren, maar omdat ik het nodig had voor een tuinfeest op 23 juni, hebben zij toch hun best gedaan om het op tijd te kunnen leveren, nogmaals bedankt !!!
M.v.g.
Robin

p.s. Foto volgt nog !!!

26 czerwca 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej