Havde bestilt en støvsuger, men fik at vide at producenten ikke kunne levere alligevel. Jeg blev hurtigt tilbudt en dyrere model til samme pris, der blev leveret med det samme. God, hurtig service og... Zobacz więcej
Liiidt uheldigt at de lover afsendelse samme dag ved bestilling inden kl. 12, når det ikke overholdes. På trods af lidt højere prisere end andre steder, valgte jeg renthjem.dk netop fordi de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en Philips shaver til en ganske fornuftig pris, som var under alle andre priser i byen og på nettet. Modtog en forsendelseskvittering få timer efter - endda på en søndag - og kunne afhente shave... Zobacz więcej
Aldeles udmærket lille pakning med alt hvad man lige står og har brug for foran spejlet om morgenen. Eller hvornår, man nu står der. Produktet virker efter hensigten; fjerner alle irriterende og fjoll... Zobacz więcej
O www.renthjem.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Populære mærker: Dyson - Philips - Bosch - Nilfisk - Siemens.
Gødstrupvej 60, 7400, Herning
- 70 777 553
- info@renthjem.dk
- www.renthjem.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Renthjem.dk har gode priser og god service!
Renthjem.dk har gode priser og god service!
Jeg bestilte en ventilator derindefra, og der stod der var 1 dags levering ved bestilling inden kl. 12. Jeg bestilte pakken om aftenen og forventede derfor at få pakken 2 dage senere, men grundet en fejl blev den først pakket en dag senere. Kundeservice var dog rigtig søde, og 2 hverdage i stedet for én trækker s'gu ikke en hel stjerne ned :)
Tak for handlen!
Meget tilfreds
Meget tilfreds med produktet og hurtig levering lige til døren.
Et rigtig godt sted at handle.
Fin oplevelse
Forsinket levering, men kun én dag og det er hvad der kan ske :-) Ellers fuld tilfredshed herfra.
Er meget tilfreds med den slåmaskine …
Er meget tilfreds med den slåmaskine har haft den i brug og den køre som en leg
God og hurtig service
Det var nemt og enkelt at bestille, og ordrebekræftelsen kom hurtigt. Varen blev dog forsinket en enkelt dag, men der var god kommunikation under hele forløbet og vi fandt en rigtig god løsning.
Alt i alt en rigtig god webshop, som jeg meget gerne benytter igen!
Varen er som lovet og alt kom
Varen er som lovet og alt kom, leveringstiden gik fint, på trods af helligdage, fint med fuldmagt over pc, så man ikke skal hente varen selv på nærmeste sted. Ingen forbehold.
En mega fin service i GO SHOPPING,
En mega fin service i GO SHOPPING,
Vil Anbefale det til familie og vennekreds.
Købte en FLYMO TURBO LITE 330, mega nem at bruge.
Margot Jørgensen
Fremragende intet mindre end fremragende
Bestilte strygejern tirsdag aften, besked om 6 hverdage inden levering, nu i dag fredag leveret og endda helligdag i går. Bedre kan det ikke gøres.
Billigste netpris og hurtig levering.
Billigste netpris og hurtig levering. Bestilte i går og levering i dag
Fin behandling og god service og god …
Fin behandling og god service og god pris
Gik helt som det skulle
Gik helt som det skulle, problemfrit.
Og produktet var endda langt billigere her end hos samtlige andre forhandlere.
Jeg er super glad for den
Jeg er super glad for den.
Jeg har en hund der fælder meget. Og det er ikke nogen problemer med at klare alle de hundehår.
Pakken kom en dag sent men det skader ikke …
Pakken kom en dag sent men det skader ikke fint og gode tilbud
Alt som det skulle være 😊
Alt som det skulle være 😊 Pakken kom i rest ordre, men de var hurtige til at komme med en ny leveringsdato og trak ikke pengene før pakken var sendt
Det tog op mod 2 uger at få …
Det tog op mod 2 uger at få plæneklipperen selv om der stod dag til dag levering, men til sidst stod der dog en plæneklipper som bestilt så den er der vist ikke noget at udsætte på.der var høflig betjening fra kundeservice som beklagede ventetiden og forklarede at der var lidt uorden i lagerstatusen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.