Havde bestilt en støvsuger, men fik at vide at producenten ikke kunne levere alligevel. Jeg blev hurtigt tilbudt en dyrere model til samme pris, der blev leveret med det samme. God, hurtig service og... Zobacz więcej
Liiidt uheldigt at de lover afsendelse samme dag ved bestilling inden kl. 12, når det ikke overholdes. På trods af lidt højere prisere end andre steder, valgte jeg renthjem.dk netop fordi de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en Philips shaver til en ganske fornuftig pris, som var under alle andre priser i byen og på nettet. Modtog en forsendelseskvittering få timer efter - endda på en søndag - og kunne afhente shave... Zobacz więcej
Aldeles udmærket lille pakning med alt hvad man lige står og har brug for foran spejlet om morgenen. Eller hvornår, man nu står der. Produktet virker efter hensigten; fjerner alle irriterende og fjoll... Zobacz więcej
O www.renthjem.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Populære mærker: Dyson - Philips - Bosch - Nilfisk - Siemens.
Gødstrupvej 60, 7400, Herning
- 70 777 553
- info@renthjem.dk
- www.renthjem.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig, sikker og nem levering. produktet var helt, ubeskadige og fuldt funktionsdygtigt. = HSNL/HUFF :-)
Hurtig, sikker og nem levering.
produktet var helt, ubeskadige og fuldt funktionsdygtigt.
Det lyder lidt klinisk men det er de vitale parameter ved den perfekte nethandel. HSNL/HUFF :-)
Bestilte produktet om Mandagen
Bestilte produktet om Mandagen, fik at vide det ville ankomme Tirsdag eller senest Onsdag, fortalte dispacher at vi ikke er hjemme Torsdag til at tage imod pakken og alligevel dukkede den op Torsdag da vi ikke var hjemme og måtte så til at finde ud af hvor den var afleveret henne. Lidt irriterende men til sidst kom pakken med hjem og produktet virker upåklageligt.
Flymo 400 plæneklipper
forsendelse kørte aftalemæssig. produktet er ok efter nogle opstartsvanskeligheder, hvilket er bemærket til forhandleren Rent Hjem
Bestiller torsdag før kl 14
Bestiller torsdag før kl 14, det valgte produkt er på lager og har 1dags leveringstid. Modtager hurtig ordrebekræftelse, men hører så intet før søndag, hvor jeg så får en mail om at pakken er klar til afsendelse. Pakken kan hentes mandag.
Jeg har efterfølgende været i dialog med firmaet, og modtaget en undskyldning samt et værdibevis på 200,-
Produktet som lovet
Produktet som lovet. Leveringen lidt forsinket men fin forklaring, når jeg henvendte mig. Track & Trace udmærket.
Jeg bestilte en pakke og det tog for …
Jeg bestilte en pakke og det tog for det første 2 hverdage, selvom der stod, at den ville blive leveret i løbet af en hverdag og for det andet, da pakken endelig kom ville manden i den kiosk(spil og vind) på ny carlsberg vej 14 ikke give mig min pakke, da postbuddet åbenbart ikke havde scannet den korrekt og manden i kiosken var ret aggressiv og råbte af mig, da jeg forlangte min pakke. Jeg måtte så vente til dagen efter med at postbuddet skulle derned igen og scanne den korrekt, alt i alt var det en virkelig dårlig og ubehagelig oplevelse.

Odpowiedź od www.renthjem.dk
Hurtigt og god service
Hurtigt og god service, da jeg havde spørgsmål. Kan stærkt anbefales.
God og hurtig ekspedition 😊
Alt gik efter planen
Alt gik efter planen , kun 2 dages forsinkelse men fik besked på ,at det var leverandøren, der ikke kunne levere før 2 dage senere. Intet problem. Kuverten dog revet itu, så kassen også var flækket 2 steder. Men indhold ok.
Billigt - men forsinket levering
Det var nemt, at bestille og billigt. MEN man kunne ikke levere så hurtigt som først lovet.
Særdeles godt tilfreds!
Fik god orientering i telefonen om produktet, og leveringen var meget effektiv og hurtig . - Virkelig godt tilfreds og handler gerne her en anden gang!
Vare kom godt frem men kom først 3 dage …
Vare kom godt frem men kom først 3 dage efter afgivelse af ordre
Super effektivt meget tilfreds
Jeg kan kun anbefale firmaet
Drop engangsskraber og spar penge
Kære Renthjem,
Tak for hurtig forsendelse og sikke en fantastisk oplevelse med Braun Series 5. Nu har jeg droppet engangsskraber og det er en dejlig oplevelse, at barbere sig hver morgen uden at få skrammer efter dårlige engangsskraber.
Tonny
Top butik levere bare til tiden 1 dags …
Top butik levere bare til tiden 1 dags levering flot bedre bliver det ikke
Hurtig levering og rigtig gode priser
Hurtig levering og rigtig gode priser - i særdeleshed på tilbudsvarerne. 👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.