Nie polecam. Po zwrocie samochodu usłyszałem, że wszystko jest w porządku, a kilka dni później zostałem obciążony za rzekome uszkodzenie. Mimo wielokrotnych próśb nie otrzymałem jednoznacznych dowodów... Zobacz więcej
Skasować klienta 2 x - żaden problem - tylko z Rentalcars.com by Booking.com. Za piewszym razem zapłacicie na Booking, za drugim w wypożyczalni w SIXT w Mediolanie. Kaucja - zapomnij. Czekamy ponad 2... Zobacz więcej
Rezerwacja przez Booking.com (Rentalcars.com) wskazywała, że depozyt blokowany na karcie kredytowej przy odbiorze auta wyniesie 1400 EUR (mam zrzut ekranu). Po przylocie o 22:00 wypożyczalnia Sixt zaż... Zobacz więcej
samochód został zatankowany 5-10 przed lotniskiem, to była hybryda więc palił bardzo mało, zwrot odbył się bez uwag, następnie obciążono mnie kwotę 44EUR za rzekome dotankowanie, wypożyczalnia żąda od... Zobacz więcej
Arranging car hire in 167 countries, with over 60,000 locations and in 40 languages, Rentalcars.com is the world's biggest car hire booking service. Working with leading suppliers, we offer great prices on all car groups, including luxury cars, people carriers, minivans and automatic cars. With a multilingual call centre open 7 days a week, we can find you the best rental prices whenever you want – wherever you go. If you need to get in touch with us, visit www.rentalcars.com/en/contact/
Sunlight House, Quay Street, M3 3JZ, Manchester, Zjednoczone Królestwo
- www.rentalcars.com/help?
- www.rentalcars.com
Szybko i kompetentnie !👍
Wszystko sprawnie nie mam uwag
Wszystko sprawnie nie mam uwag. Mam nadzieję, że tak samo będzie przy odbiorze i korzystaniu
Wszystko przebiegło OK
Todo ok y fàcil!
Samolot sie spoznil 2godz biuro wasze…
Samolot sie spoznil 2godz biuro wasze juz bylo zamkniete. Nie po to podaje numer lotu zeby teraz siedziec na lotnisku z dziecmi do 8mej rano
Bardzo łatwo i szybko można wynająć…
Bardzo łatwo i szybko można wynająć odpowiednie auto dla siebie.
Rezerwacja intuicyjna jak się wie czego…
Rezerwacja intuicyjna jak się wie czego się chce.
co chwila jakiś spam z kodami…
co chwila jakiś spam z kodami rabatowymi, które na samym końcu okazuje się że nie działają
Wynajem auta odbył się sprawnie
Wynajem auta odbył się sprawnie.
Ceny konkurencyjne, oferta aut bardzo duża.
Jedyna wada jak dla mnie to brak informacji o niektórych warunkach ubezpieczenia. Jeden z takich przykładów to brak informacji np. o odholowaniu pojazdu. Brak informacji o tym, że podczas szkody i tak pieniądze zostaną nam odebrane, a dopiero później w weryfikacji możemy ubiegać się o zwrot pieniędzy, a nie jest z góry nam to zagwarantowane.
Zawsze szybko
Zawsze szybko, czasem najtaniej. Zwrot za darmo, kasa pobierana od razu (nigdy jeszcze nie zwracałem). Modyfikacja rezerwacji bez problemu (godziny odbioru i zwrotu). Jeszcze się nie zawiodłem. Polecam.
Rezerwowałem samochód z Warszawy
Rezerwowałem samochód z Warszawy.
Dwa dni po zaksięgowaniu wpłaty i utrzymaniu potwierdzenia otrzymałem mail, iż moja karta kredytowa nie została akredytowana.
Musiałem zamówić samochód ponownie, po wyższej cenie, płacąc ta samą karta.
Sprawę będę jeszcze wyjaśniał z Centrum obsługi klienta
Brak możliwości otrzymania Faktury za…
Brak możliwości otrzymania Faktury za rezerwację, praktycznie brak możliwości kontaktu z infolinią.
Teoretycznie fakturę można otrzymać w łatwy sposób, podając dane i klikając wystaw fakturę. W praktyce jedna funkcja ta nie działa, podobnie jest z infolinią.
Nadal cZekam na odpowiedz na moj email…
Nadal cZekam na odpowiedz na moj email takze slabo
Nieintuicyjne interfejs w zakresie…
Nieintuicyjne interfejs w zakresie wpisywania kodów rabatowych.