Vi er meget tilfredse med P.A. Rengøring og vi kan helt sikkert anbefale dem! Mvh PELCON
Super Rengøring! Har brugt Damkier Service de sidste 10+ år. Altid meget grundigt og intet at sætte en finger på. Rengøring på både lager og kontor. Kommer altid som aftalt. :-)
Super service og rengøring
Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til... Zobacz więcej
Damkier Service. Tilbyder professionel og kvalitetsorienteret ejendomsservice og rengøring samt erhvervs rengøring. Vi har mere end 35 års erfaring indenfor rengøring og Vinduespolering samt ejendomsservice. kontakt os trykt for et uforpligtende tilbud.
Brydehusvej 1F, 2750, Ballerup, Dania
Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange.
Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer.
Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
SUPERRENGØRING - OVERHOLDER TIDER - KAN VARMT ANBEFALES