Ditlev-Rent.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Overholder ikke aftaler. Holder en hen med at de kommer, men det gør de ikke. Useriøst og uprofessionelt. Vi nåede aldrig at få en rengøring.

Oceniono na 5 z 5

Vi har været kunder i årevis til ugentlig rengøring af vores hjem. Det er fast venligt personale, der kommer som aftalt. Rengøringen inkluderer alt det vi forventer, inklusiv køkken, bad og gulvvask.... Zobacz więcej

1. Usługi sprzątania
  2. Usługa sprzątania
  3. Sprzątanie domów
  4. Mycie okien

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ditlev-Rent.dk ApS er ejet af Dionna og Christian Ditlev. Vi har i mere end 20 år arbejdet professionelt med rengøring i både offentligt og privat regi.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

24 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Overholder ikke aftaler

8 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvis man kunne give 0 stjerner, havde de fået det!

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det.

De truer med inkasso ved indsigelser og siger blot at man skal betale. Brug dem aldrig! Servicen er elendig, rengøringen ligeså og de ødelægger dine ovne, uden at så meget ville kigge på det, men siger at de sender en til inkasso, hvis man ikke betaler.

Frygteligt firma.

7 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Ditlev Rengøring. De leverede en grundig og professionel rengøring, hvor der virkelig var fokus på detaljerne. Kommunikationen var let og tydelig fra start til slut, og de overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

Det var en fornøjelse at komme hjem til et skinnende rent hjem, hvor alt duftede friskt. Personalet var venligt og imødekommende, og man kunne tydeligt mærke, at de går op i deres arbejde.

Jeg kan varmt anbefale Ditlev Rengøring til alle, der ønsker en pålidelig og kvalitetsbevidst rengøringsservice!

7 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

✅ Stærk samarbejdspartner med høj kvalitet

Vi har arbejdet sammen med Ditlev-Rent i et par år nu, og samarbejdet har været en fornøjelse fra dag ét. De er professionelle, pålidelige og altid klar til at hjælpe, hvis der er behov for det. Kommunikationen er god, og vi oplever en høj grad af struktur og kvalitet i deres arbejde. Det gør vores hverdag nemmere, og vi kan varmt anbefale dem til andre, der søger en stabil og kompetent samarbejdspartner.

Mvh.
Helt Ren Service

2 lutego 2025

Fantastisk samarbejde

Fantastisk samarbejde.
Vi har haft fornøjelsen af at være underleverandør for ditlev-rent i over 25 år og det har været en utrolig positiv oplevelse. Deres professionalisme, struktur og dedikation til kvalitet er helt i top. De er altid klare i kommunikationen, respekterer deadlines og værdsætter godt samarbejde.
Kunderne er tydeligvis glade for deres service, og det mærkes på den måde, de håndterer hver opgave med stor omhu og øje for detaljer. Det er en fornøjelse at være en del af deres team, og jeg kan varmt anbefale dem, både som leverandør og samarbejdspartner.
Tak for et fantastisk partnerskab Christian og Dionna!
Ser frem til flere år sammen.

18 stycznia 2025

Kvalitet

Vi har brugt Ditlev-Rent til hovedrengøring, hvilket var en god oplevelse. Firmaet levede til fulde op til deres ( og vores ) krav om kvalitet og bæredygtighed i deres proudukter, samt overholdt aftale og tidspunkt.
Varm anbefaling herfra

11 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Været kunde i over et år

Været kunde i over et år. Har flere gange klaget over rengøringen. Haft skiftende rengøringspersonale. De to sidste gange var under alt kritik. Har sendt flere foto af manglende rengøring; støvsugning mangelfuld i alle rum, toiletter ikke rengjort, snavs i alle håndvaske, flere vinduskarme, som ikke er tørt af.
Skrevet med dem flere gange, og de retter ikke op på manglerne, eller yder kompensation, da vi har betalt for et produkt som vi ikke for.

23 sierpnia 2023

Super tilfreds

Jeg har benyttet Ditlev-Rent i flere år til rengøring privat og jeg er super tilfreds. Personalet er professionelt og effektivt (og meget søde).

28 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Erhvervs oprensning af vinyl gulve.

Vi har brugt Ditlev rengøring til oprensning af vores vinyl gulv, derefter har det fået polish.
Resulteret er, at gulvene er blevet utrolig flotte igen.
De var meget fleksible, så vi ikke skulle flytte alle vores møbler på en gang.
Vi kan varmt anbefale dem.

6 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Har brugt Ditlev-rent mange gange...!

Har brugt Ditlev-rent som samarbejdspartner inde for rengøring og det har både vi og kunderne været kæmpe tilfredse med. De laver store som små opgaver.
Så står i og mangler hjælp til rengøring så kontakt dem.

Så vi kan kun stærkt anbefale dem!!

30 grudnia 2021

Effektivt og super godt

Har fulgt Ditlev-rent fra starten af og har altid kun haft rosende ord at sige om dem. Effektive, grundige og samarbejdsvillige.
Jeg kan kun anbefale deres firma til andre - både private og firmaer og har gjort det flere gange!
Kun ros herfra!

3 grudnia 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej