Din kørelærer - Brian Slothuus Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super godt forløb fra start til slut. Super god til at få mig til ikke at være nervøs. Var meget bange for at køre bil til at starte med,men han fik mig til at blive tryg I at køre. Meget tålmodig,Var... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Brian fortjener 12/10 stjerner! Kørekorts forløbet har uden tvivl været fantastisk fra start til slut. Det har uden tvivl været et humørfyldt forløb med en masse sjove og lærerige køreture, samt ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Brian . Jeg har haft den fedeste oplevelse med køreskolen/Brian. Massere af opbakning, opmærksomhed omkring hver enkel elev. Brian har formået og give mig ro, og bakke mig op i det... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige bestået begge prøver i et huk💪 Og det hele er takket være Brian. Inden jeg startede hos Brian, havde jeg aldrig siddet bag rettet i nogen som helst motorkøretøjer, og jeg vidste hel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Ośrodek szkolenia kierowców
  3. Plac manewrowy

Napisane przez firmę

Dygtig, humoristisk og kompetent kørelærer siden 2018. Få Kørekort, Foto, og Førstehjælp samlet i 'en pakke. Lærerigt førstehjælpskursus med masser af praktikske øvelser. Lige meget om du er tilknyttet køreskolen eller en anden køreskole kan du tilmelde dig førstehjælpskursuset. Køreskole Din kørelærer Nykøbing F Brian Slothuus

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ikke hvad man havde forventet

Det var til tider fint nok, men Brian ved ikke hvor grænsen går. Han har flere gange gået længere end hvad der er passende ved fx at kalde en nogle “upassende” navne. Under ens køretimer snakker han tit i telefon og når man begår en fejl, får man sjældent at vide hvad man gør galt.

15 listopada 2023

Odpowiedź od Din kørelærer - Brian Slothuus

Hej anonym. Jeg er meget ked af du har haft en dårlig oplevelse når vi har været ude at køre. Det er gjort bedre nu og stilen er lagt om. God dag til dig 😀. Brian

Oceniono na 2 z 5

jeg har for 5 måneder siden taget…

jeg har for 5 måneder siden taget kørekort hos ham, hvor jeg føler han har gjort ting man ikke burde gøre som kørelære. Hans undervisning var primært den samme, og resulteret i at jeg dumpede min teori prøve 1 gang.

3 lipca 2023

Hej anonym
-Jeg er bestem ked af du var uheldig at dumpe din første teoriprøve.
-Jeg har ændret undervisningen, så det vil ikke ske igen.
Brian Slothuus

Oceniono na 1 z 5

Vælg en anden, prisen snyder

Har tendenser til at være voldsom upassende. Jeg havde ham meget kort, hvor jeg blev klappet i numsen, og snakket upassende til.

13 października 2023

Hej anonym
Det er jeg meget ked af skete, og vil ikke ske igen.
Brian

Pænt nej tak!

Jeg ville personligt ikke selv anbefale Brian. Der går rygter ude i byen om at han rører pigerne på steder, som en kørelærer ikke burde røre. Han kommer med bemærkninger, der i visse forstande kan virke pervers. Pænt nej tak herfra

4 września 2023

Sød, rolig og sjov

Sød, rolig og sjov kærelærer, som gjorde det trygt og godt for én, når man var nervøs. Jeg var altid tryg hos ham, og jeg følte, at det gjorde oplevelsen rigtig god.
Han er også god til at forklare og lære fra sig, og gøre undervisningen spændende. Især førstehjælp var han fantastisk til at undervise i.
Jeg kan kun varmt anbefale Brian!😊

3 stycznia 2023

Super duper kørelærer

Super duper kørelærer. Han var mega god til at vejlede, om man skulle have flere køretime end planlagt. Både den praktiske og teoretiske del kørte uden problemer fra min side af. Kan kun anbefale!

16 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og flink lære!

Brian er en fantastisk kørelære. Han er flink og sjov og han prøver sit bedste på at gøre det hele interessant!
Han er også med forstående, jeg har en del diagnoser, angst og adhd er nogle af dem og han gør altid sit bedste for at man har det behageligt!

23 maja 2023

Odpowiedź od Din kørelærer - Brian Slothuus

Tak for de pæne ord. Jeg gør hvad kan kan. Også ifm forskellige diagnoser. Det har du selv ingen indflydelse på 😉

Fantastisk kørelære

Brian er en super dygtig og arrangerende kørelære, altid et stort smil på læben og i godt humør alt af alt er han en mand der har styr på sine ting 💪

16 stycznia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej