Din kørelærer - Brian Slothuus Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super godt forløb fra start til slut. Super god til at få mig til ikke at være nervøs. Var meget bange for at køre bil til at starte med,men han fik mig til at blive tryg I at køre. Meget tålmodig,Var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Brian fortjener 12/10 stjerner! Kørekorts forløbet har uden tvivl været fantastisk fra start til slut. Det har uden tvivl været et humørfyldt forløb med en masse sjove og lærerige køreture, samt ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Brian . Jeg har haft den fedeste oplevelse med køreskolen/Brian. Massere af opbakning, opmærksomhed omkring hver enkel elev. Brian har formået og give mig ro, og bakke mig op i det... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige bestået begge prøver i et huk💪 Og det hele er takket være Brian. Inden jeg startede hos Brian, havde jeg aldrig siddet bag rettet i nogen som helst motorkøretøjer, og jeg vidste hel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Ośrodek szkolenia kierowców
  3. Plac manewrowy

Napisane przez firmę

Dygtig, humoristisk og kompetent kørelærer siden 2018. Få Kørekort, Foto, og Førstehjælp samlet i 'en pakke. Lærerigt førstehjælpskursus med masser af praktikske øvelser. Lige meget om du er tilknyttet køreskolen eller en anden køreskole kan du tilmelde dig førstehjælpskursuset. Køreskole Din kørelærer Nykøbing F Brian Slothuus

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse, Brian snakker i telefon i hver køretime man er til med ham. Hvis man skriver med ham eller noget i den stil så er han flabet. Han er uprofessionel. Det føles som om han ikke tager hensyn når man er ude og køre med ham. Og når man laver en fejl så siger han ikke hvad man kan gøre bedre..

14 sierpnia 2025
Logo Din kørelærer - Brian Slothuus

Odpowiedź od Din kørelærer - Brian Slothuus

Hej anonym. Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse – det er dog ikke et billede jeg mener stemmer overens med den måde, jeg normalt arbejder på. Jo jeg kan godt tage tlf hvis den ringer, dog ved jeg 100% hvad du laver. Jeg bestræber mig altid på at give mine elever en seriøs og respektfuld undervisning. Jeg tegner, peger, fortæller jævnligt om fejl og løsninger undervejs.

Jeg vil gerne drøfte din oplevelse nærmere, hvis du kontakter mig direkte, så vi kan få klarhed over situationen.
Brian

Humoristisk Kørelære

Fantastisk, humoristisk Kørelære, gør meget ud af at visualisere tingene så alle kan være med og forstå, uanset hvor kedelig teori har været, så har vi altid grint og hygget os.

Meget glad og tilfreds.

21 sierpnia 2025

Mega god kørelærer

Mega god kørelærer var god til at undervise i teori og verdensklasse til at lærer en at få forståelse for at kører bil. Mega sjov og har altid godt humor.

25 maja 2025

Klart en verdensklasse kørelærer

Klart en verdensklasse kørelærer! Brian er et helt fantastisk menneske, og møder dig i dine usikkerheder, tager alt med ro og sørger for at ingen øvelser sker, før du føler dig klar.
Sjoveste, mest lærerige og en super værdifuld undervisning, både til teori, førstehjælp og ikke mindst på vejen.
Alle på holde tog alle prøver i første hul, det er værd at huske på.

Din kørelærer - Brian Slothuus fortjener en kæmpe anbefaling!🤩

23 maja 2025

Emmeli Green

Min oplevelse har været utrolig god, på an skala fra 1 - 10 ligger den på 12/10.
Brian er en af de få kørelærer som kan gøre undervisningen sjov men også tage det seriøst når det gælder.
Han er utrolig god at køre med, han råber aldrig af en og prøver at være sjov når man køre men stadig være klar til at hjælpe hvis det sku galt.
Hvis nogle ville spørge mig hvor de skulle tage kørekort henne ville jeg til hver en tig sige “tag det hos Brian Slotshuus, han gør det til en oplevelse”

17 maja 2025

Brian 5 stjerner

Brian er en dygtig kørerlærer.
Han er god til at lærer fra sig og tage tingene i et tempo der passer de indivuelle elever. Der ud over er han sjov og hyggelig og have som kørerlærer

14 stycznia 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Brian er en god kørelærer man kan føle sig tryg ved. Han hjælper en godt på vej og sender ikke en ud i situationer, medmindre man selv er med på den.
Lærings forløbet gik dejligt nemt og hurtigt, da man først kom igang.
Derudover er det rart at førstehjælp er en del af læreringsforløbet og man tager det sammen med sit eget hold, hvilket giver et bedre fællesskab på holdet.

6 stycznia 2025

Førstehjælps kursus

Jeg syntes han var præcis i sine forklaringer. Samt han lavede scenarier hvor vi skiftevis skulle være den med hænderne i lommen og fordele opgaverne til de andre unge mennesker.

Jeg er super tilfreds og stolt over det jeg har lært, kan 100% anbefale Brian.

God fornøjelse

10 października 2024

Kæmpe anbefaling

takket være Brian bestod jeg både teori og køreprøve i første hug. Han god til at gøre undervisningen og køretimerne sjove! super god og sjov kørelærer i det hele taget. Kæmpe anbefaling herfra

24 września 2024

Kæmpe anbefalding

Jeg har bestået begge prøver i første forsøg, og det kan jeg kun takke Brian for.
Super sød og god kørelærer som er god til at lærer fra sig.
Han gør teoriundervisningen spænende og sjov. Jeg anbefaler Brian rigtig meget!

23 września 2024
Oceniono na 5 z 5

I recently attended a first aid…

I recently attended a first aid (førstehjæp) training, and Brian truly went above and beyond. His knowledge and passion for teaching made the experience engaging and informative. I appreciated his personalized attention and the supportive learning environment he created. I now feel confident and well equipped to handle emergencies. Highly recommended!

17 sierpnia 2024

Brian den bedste kørelærer🤩🛻

Jeg ville ønske at man kune give Brian flere stjerner. Det har været mega hyggeligt at tage kørekort her. Brian er en frisk, sjov og dejlig person. Brian er rigtig god til at lære fra sig og fortælle om nogle oplevelser han selv har haft i trafikken. Han har altid en vittighed til undervisningen eller np man er ude og køre med ham. Man fik tit joken “hvor ligger hamlballerne på vognen efter traktoren? Fordi de blev prasset til det🤣” og den var lige sjov hver gang.
Jeg vil 100% anbefale at tage sit kørekort hos Brian. Har været så sjovt, hyggeligt og lærerigt forløb, er ihverfald ked at at mig og Brian ikk skal køre flere ture.
Bedste kørelærer nogen sinde🤩👍

7 czerwca 2024

Fremragende kørelære

Jeg har lige bestået begge prøver i et huk💪
Og det hele er takket være Brian.
Inden jeg startede hos Brian, havde jeg aldrig siddet bag rettet i nogen som helst motorkøretøjer, og jeg vidste heller ik meget til færdselsloven. Brian gjorde teoritimerne sjove og lærerige, med mange gode huskeregler.
Når man så var ude og køre med ham, fortalte han mange sjove historier, som gjorde det hyggeligt og mindre stressfuldt, hvilket var en stor hjælp.
Mange tak for det hele Brian🙌🙌, mon ik vi ses igen ude i trafikken😉

17 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige bestået køreprøven hos…

Jeg har lige bestået køreprøven hos Brian og det var et fantastisk forløb, teori undervisning fungere godt med små breaks så det ikke blev så lang trukken, her i pauserne endte vi ret hurtigt i hans simulatore, som var en fantastik hjælp i starten til at bare få en følelse for kørsel. I teorien gjorde vi god gennemgang af ens fejl så man kunne øve sig hjemme på en del sider som Brian tilbød. Man var top tunet til teoriprøven og top tunet til køreprøven. Virkelig godt forløb, kan klart anbefales

16 maja 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej