Recharge.com Recenzje 94 709

3,8

Możliwość doładowania do Aldi talka wszędzie to 1000/10 to super ale opłaty dodatkowe że doładowuje za 20€ a płace ponad 21€ to trochę za drogo. W Polsce nawet grosza więcej bym nie zapłacił, ale Niem... Zobacz więcej

Doładowanie telefonu niby prosta, banalna rzecz, a jednak niekoniecznie, mam włoską kartę SIM iliad, jak się okazuje nie mogę jej doładować poprzez bank polski w którym mam konto i tu przyszedł mi z p... Zobacz więcej

Strona jest problematyczna i nie jasna kupuje z niej już trzeci raz doładowanie i tylko marnuje swoje pieniądze bo kod znów nie działa mimo wielu przeróżnych prób doładowania.Szczerze polecam inne str... Zobacz więcej

Bardzo szybka realizacja i przesłanie kodu . Już od dłuższego czasu kupuje tu kody do netflixa i nigdy nie miałem problemów. I jeszcze bardzo ważna rzecz.... brak dodatkowych opłat ,które występuj... Zobacz więcej

1. Operator sieci komórkowej

O Recharge.com

Here at recharge.com, we believe in living on your own terms. Whether you want to buy call credit internationally, enjoy your favourite tv shows and music, or play games, you are in control. We've made it our mission to ensure that buying digital credit is fast, safe and simple. recharge.com

Your one-stop-shop for call credit, prepaid credit, gift cards and so much more

Looking for support? Get in touch ⬇️
Do you have a question or need help with your order? Contact us at support@recharge.com for a quick reply. There are no problems, only solutions :)
Simple
Easy to use: Buy & send codes your way, receive them within 30 seconds.
Convenient
A Recharge for everyone | 750+ products on Music, Gaming, Prepaid Card, Streaming, and more.
Secure
Trusted by millions | +5 million happy customers around the globe (and counting).

We’re working hard on making it easy to support others safely, all over the world

It’s awesome that thousands of people stay connected every day by using our platform to top up their prepaid phones, or by sending top-ups to their friends and family

Want to top up your phone? Check. Want to top up a loved one's phone? You got it. We're here for those that love to help themselves and others. We offer safe payment options for your peace of mind, instant recharges for emergency needs and over 600 mobile operators for whoever needs mobile credit in your life.

3,8

Dobra

95 tys. recenzji

Odpowiedź od Recharge.com

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług! Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję. 💫⚡️ W Recharge.com zawsze staramy się dostarczać najlepszą możliwą obsługę. Dziękujemy za Twoje wsparcie! Pozdrawiamy, Recharge.com

Bez problemöw

Bez problemöw, szybko

19 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania i możemy zapewnić szybką oraz bezproblemową obsługę. ⚡️😄 Pozdrawiamy, Recharge.com

Szybka i bezproblemowa dostawa ale…

Szybka i bezproblemowa dostawa ale zniżki ,które otrzymuję i które można dostać za zakupy nie obejmują produktów Apple,z których tylko korzystam.To działa zniechęcająco.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że nasze rabaty nie spełniły Państwa oczekiwań. Nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych usług w oparciu o opinie takie jak Państwa. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują pomocy, prosimy o kontakt za pośrednictwem naszej strony obsługi klienta. Cenimy Państwa opinie. Z poważaniem, Recharge.com

Szybko i sprawnie

13 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Twoje oczekiwania. Staramy się, aby wszystko działało szybko i sprawnie. 😄 Pozdrawiamy, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Mamy nadzieję, że będziesz z nami dalej 😉⚡️ Pozdrowienia, Recharge.com

Szybko

Szybko, bezstresowo, w dobrej cenie.

6 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Twoje oczekiwania i że proces przebiegł szybko i bezstresowo 🎉😄. Mamy nadzieję, że skorzystasz z naszych usług ponownie w przyszłości! Z poważaniem, Recharge.com

Zawsze zamówienie na czas a z…

Zawsze zamówienie na czas a z płatnościami nie ma problemu

6 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i że nie miałeś problemów z płatnościami. 😄 To dla nas priorytet, aby wszystko działało płynnie. Dziękujemy za wybór Recharge.com! Pozdrawiamy, Recharge.com

Perfekcja

Perfekcja ! :)

4 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. 😄 Mamy nadzieję, że będziemy mogli kontynuować dostarczanie Ci Perfekcji! Z poważaniem, Recharge.com

Perfekcja

SZYBKO, BEZ JAKICHKOLWIEK ZAKŁUCEŃ. PERFECT.

2 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i że doświadczenie było szybkie i bez zakłóceń. Mamy nadzieję, że nadal będziesz korzystać z Recharge.com! ✨💳 Pozdrowienia, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli służyć Ci w przyszłości. 😄 Z poważaniem, Recharge.com

Jasna przejrzysta aplikacja i szybka

Jasna przejrzysta aplikacja i szybka. Zadnego pchania się na siłe obcych reklam.

4 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza aplikacja spełnia Twoje oczekiwania i możesz z niej korzystać bez niechcianych reklam. 😄✨ Chcemy, aby nasza platforma była jak najbardziej przyjazna dla użytkowników. Pozdrawiamy, Recharge.com

Negatywnie ! strata pieniędzy na czarne pole zamiast kodu.

Wprowadzono zasłanianie czarnym polem kod przed klientem i pomimo stukania w to czarne pole kod nie odkrywa się. Czyli kupuje się kota w worku i patrzy na ten worek a kota czyli kodu nie można wydostać / odsłonić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! negatywnie negatywnie!!!!!!!!!!!! strata pieniędzy prawie przy każdym zakupie. Tylko jeden zakup - kod doradca odsłonił przede mną. Pozostałe zakupy kodów czarne
i czarne czyli straciłam pieniądze. zostały mi ukradzione przez stronę Recharge. Odradzam zakupy. Nie kupujcie pustych czarnych pól bez kodów. Stracicie pieniądze tak jak ja.

3 lutego 2026

Witam,
Musimy to wyjaśnić, ponieważ to, co opisujesz, nie jest kradzieżą. „Czarna skrzynka”, o której wspominasz, została wprowadzona dla bezpieczeństwa klientów, aby zapobiec kopiowaniu, przechwytywaniu lub niewłaściwemu wykorzystaniu kodów. Gdy wszystko działa normalnie, kod jest ujawniany natychmiast po dotknięciu ekranu.
W Twoim przypadku wystąpił problem techniczny, co niestety może się zdarzyć. Nasz zespół pomocy technicznej wysłał Ci e-mail z bezpiecznym linkiem, dzięki któremu możesz bezpiecznie uzyskać dostęp do swoich kodów. Nie doszło do utraty ani kradzieży pieniędzy, a kody nigdy nie były „puste”.
Rozumiemy, jak frustrujące mogą być problemy techniczne, ale oskarżanie platformy o kradzież jest nieprawidłowe. Jeśli coś nadal jest niejasne, odpowiedz bezpośrednio na wiadomość e-mail wysłaną przez nasz zespół pomocy technicznej, aby mógł on udzielić dalszej pomocy.

Nie dostałem kodu

Nie dostałem kodu

20 stycznia 2026

Witaj,
Dziękujemy za wiadomość. Nasz zespół pomocy technicznej odpowiedział już na Twoją wiadomość e-mail, podając szczegóły zamówienia i kod. Sprawdź skrzynkę odbiorczą i folder spam/śmieci, a jeśli nadal potrzebujesz pomocy, odpowiedz bezpośrednio na tę wiadomość e-mail.

Zostałem oszukany na 400 zł

Zostałem oszukany na 400 zł. 23 stycznia kupiłem 400zł paysafecard. Dostałem maila o tym że zamówienie się nie powiodło i dostane zwrot kosztów. Mineło 6 dni i nic nie otrzymałem. Kontaktowałem się z waszą obsługą 5 razy i nie dostałem żadnej odpowiedzi.

29 stycznia 2026

Witam,
Bardzo przepraszamy za spowodowane tym niepokój 😔 i dziękujemy za cierpliwość.
Wiadomość, którą otrzymałeś po skontaktowaniu się z naszym działem pomocy technicznej, była automatyczną odpowiedzią. Jeśli przeczytałeś ją uważnie, poproszono Cię w niej o bezpośrednią odpowiedź na ten e-mail, aby nasz zespół pomocy technicznej mógł kontynuować udzielanie pomocy.
Potwierdzamy również, że Twoje zamówienie zostało dzisiaj zwrócone ✅. W zależności od banku lub dostawcy usług płatniczych, kwota pojawi się na Twoim koncie w ciągu 3–5 dni roboczych. Jeśli po upływie tego czasu nie zobaczysz zwrotu kosztów, odpowiedz na tę samą wiadomość e-mail, a my z przyjemnością sprawdzimy to ponownie. Recharge.com

Doliczyliście 10 złotych jakieś opłaty…

Doliczyliście 10 złotych jakieś opłaty dodatkowej a że musiałam szybko załadować konto córce nie cofalam się już do innej strony,

23 stycznia 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za opinię. Cenimy każdą opinię od naszych klientów. Przykro nam, że Twoje doświadczenia z Recharge.com nie spełniły Twoich oczekiwań. Niektóre z naszych produktów mogą wiązać się z niewielkimi opłatami, które są wyraźnie widoczne przed sfinalizowaniem zakupu. Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, skontaktuj się z nami za pośrednictwem naszej strony obsługi klienta. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania i pomożemy Ci zrozumieć naszą strukturę opłat. Dziękujemy za wybranie Recharge.com. Twoja opinia pomoże nam ulepszyć nasze usługi. Z poważaniem, Recharge.com

Kod do paysafecard nie dotarł

Kod do paysafecard nie dotarł, zamiast ODDAC MOJE pieniądze, generują milion kontaktów z ich tzw biurem obsługi...czyli pisanie na Berdyczów

23 stycznia 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że masz kłopoty z kodem Paysafecard. Skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta pod adresem www.recharge.com/contact, aby uzyskać pomoc. Twoja opinia pomoże nam ulepszyć nasze usługi. Z poważaniem, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Przykro mi z powodu Twojego problemu. Skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta, abyśmy mogli Ci pomóc. Dziękujemy za opinię, która pomoże nam ulepszyć nasze usługi. Z poważaniem, Recharge.com

Wszystko szybko i sprawnie ale..

Wszystko szybko i sprawnie. Ale niestety najmniejsze dostępne doładowanie do ps jest za 300. Trochę szkoda że nie ma mniejszych nominałów dostępnych

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług! 😄 Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna, a uwagi dotyczące dostępnych nominałów na PS są bardzo cenne. Prześlemy je do odpowiedniego działu. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Z poważaniem, Recharge.com

polecam

szybko i bezpiecznie

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną recenzję i rekomendację! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.😄 Mamy nadzieję, że nadal będziemy mogli spełniać Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy, Recharge.com

Jest w miarę bezpiecznie i szybko

Jest w miarę bezpiecznie i szybko, chociaż raz kupilam zużyta kartę apple za 200€

11 stycznia 2026

Witam,
Dziękujemy za opinię 😊. Chcielibyśmy wyjaśnić, że nigdy nie sprzedajemy używanych kart. Gdy kod pojawia się jako już użyty, zazwyczaj oznacza to, że został udostępniony innej osobie lub wprowadzony na nieoficjalnej stronie internetowej, gdzie może zostać naruszony. Zawsze zalecamy realizowanie kodów Apple wyłącznie na oficjalnej platformie Apple i zachowanie ich prywatności.