Recharge.com Recenzje 94 709

3,8

Możliwość doładowania do Aldi talka wszędzie to 1000/10 to super ale opłaty dodatkowe że doładowuje za 20€ a płace ponad 21€ to trochę za drogo. W Polsce nawet grosza więcej bym nie zapłacił, ale Niem... Zobacz więcej

Doładowanie telefonu niby prosta, banalna rzecz, a jednak niekoniecznie, mam włoską kartę SIM iliad, jak się okazuje nie mogę jej doładować poprzez bank polski w którym mam konto i tu przyszedł mi z p... Zobacz więcej

Bardzo szybka realizacja i przesłanie kodu . Już od dłuższego czasu kupuje tu kody do netflixa i nigdy nie miałem problemów. I jeszcze bardzo ważna rzecz.... brak dodatkowych opłat ,które występuj... Zobacz więcej

1. Operator sieci komórkowej

O Recharge.com

Here at recharge.com, we believe in living on your own terms. Whether you want to buy call credit internationally, enjoy your favourite tv shows and music, or play games, you are in control. We've made it our mission to ensure that buying digital credit is fast, safe and simple. recharge.com

Your one-stop-shop for call credit, prepaid credit, gift cards and so much more

Looking for support? Get in touch ⬇️
Do you have a question or need help with your order? Contact us at support@recharge.com for a quick reply. There are no problems, only solutions :)
Simple
Easy to use: Buy & send codes your way, receive them within 30 seconds.
Convenient
A Recharge for everyone | 750+ products on Music, Gaming, Prepaid Card, Streaming, and more.
Secure
Trusted by millions | +5 million happy customers around the globe (and counting).

We’re working hard on making it easy to support others safely, all over the world

It’s awesome that thousands of people stay connected every day by using our platform to top up their prepaid phones, or by sending top-ups to their friends and family

Want to top up your phone? Check. Want to top up a loved one's phone? You got it. We're here for those that love to help themselves and others. We offer safe payment options for your peace of mind, instant recharges for emergency needs and over 600 mobile operators for whoever needs mobile credit in your life.

3,8

Dobra

95 tys. recenzji

Promocje które nie działają

Dostajesz kod rabatowy (indywidualny) który finalnie nie działa. No sory

11 marca 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że napotkałeś problemy z kodem rabatowym. W takich sytuacjach zalecamy skontaktowanie się z naszym zespołem obsługi klienta, który chętnie pomoże Ci rozwiązać tę sprawę. Twoja opinia pomaga nam ulepszać nasze usługi. Z poważaniem, Recharge.com

👌👏👍🫶

Doskonale
Fachowo

6 marca 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług! 😄 Dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że do nas wrócisz. Pozdrawiamy, Recharge.com

Fajna strona można International…

Fajna strona można International doładować karty online

3 marca 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej usługi doładowania online! Dziękujemy za pozytywną opinię. 💳✨ Pozdrawiamy, Recharge.com

Złodzieje 🤷

Strona jest problematyczna i nie jasna kupuje z niej już trzeci raz doładowanie i tylko marnuje swoje pieniądze bo kod znów nie działa mimo wielu przeróżnych prób doładowania.Szczerze polecam inne strony lub aplikacje bo tutaj stracisz tylko swoje pieniądze już lepiej iść do sklepu .... Jedna gwiazdka to i tak za dużo

4 marca 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że napotkałeś problemy z naszą usługą. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o Twoich doświadczeniach, abyśmy mogli ulepszyć naszą ofertę. Skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem naszej strony internetowej, abyśmy mogli lepiej zrozumieć i rozwiązać Twój problem. Z poważaniem, Recharge.com

Wszystko ok

1 marca 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło dobrze. 😄 Mamy nadzieję, że skorzystasz z naszych usług ponownie w przyszłości. Z serdecznymi pozdrowieniami, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie i szybko. Pracujemy ciężko, aby zapewnić naszym klientom jak najwyższą jakość usług.⚡️😄 Pozdrawiamy, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego szybkiego procesu płatności. Mamy nadzieję, że będziesz nadal korzystać z naszych usług. 😄⚡️ Z poważaniem, Recharge.com

Konkretni,szybcy i jakościowo bardzo dobrzy..

Jesteście najlepsi,doskonali ,szybcy . I to mnie skłoniło u was kupować karty Apple. Dziękuję ślicznie. Pozdrawiam serdecznie

27 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług! 😄 Dziękujemy za wspaniałą opinię i za wybór Recharge.com. Bardzo się cieszymy, że nasze karty Apple spełniają Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli służyć Ci w przyszłości. Z poważaniem, Recharge.com

Szybko I sprawnie doładowałam kartę…

Szybko I sprawnie doładowałam kartę telefonu. DZIĘKUJĘ I POLECAM

28 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Cieszymy się, że podoba Ci się nasz szybki i sprawny proces doładowań! 😄 Dziękujemy za pozytywną opinię i polecanie nas innym. To naprawdę motywuje nas do dalszego usprawniania naszych usług. Z wyrazami szacunku, Recharge.com

Fajna opcja

Fajna opcja

15 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza opcja przypadła Ci do gustu. 😄 Zawsze staramy się dostarczać najlepszych usług dla naszych klientów. Jeżeli będziesz miał jakiekolwiek pytania, zawsze możesz się z nami skontaktować. Z poważaniem, Recharge.com

Tranzakcje sa szybkie i bez zarzutu

Tranzakcje sa szybkie i bez zarzutu

27 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze szybkie transakcje spełniły Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Ci służyć jeszcze wiele razy w przyszłości. 🎉😄 Z poważaniem, Recharge.com

Profesjonalna pomoc

Profesjonalna pomoc

26 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza pomoc była dla Ciebie profesjonalna. Staramy się zawsze sprostać oczekiwaniom naszych klientów. 😄 Z poważaniem, Recharge.com

szybko i sprawnie

23 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkości i sprawności. ✨ Zawsze staramy się zapewnić najlepszą obsługę dla naszych klientów. Z poważaniem, Recharge.com

Is nice play in that casino just for…

Is nice play in that casino just for fun Jankowski Milosz

23 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Thank you for your five-star review, Jankowski Milosz! We're thrilled to hear that you enjoy using our services. Although we aren't a casino, we strive to provide a fun and straightforward experience for all our customers. If you ever need any help, don't hesitate to reach out to our customer service team. 🎉😄 Kind regards, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania. W razie potrzeby służymy pomocą! ⚡️😄 Pozdrawiamy, Recharge.com

Szybko i sprawnie

20 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. 🎉😄 Z poważaniem, Recharge.com

Szybko i sprawnie doładuje konto Orange

Szybko i sprawnie doładuje konto Orange

15 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług doładowania Orange. Jesteśmy tu dla Ciebie 24/7 ⚡️😄 Z serdecznymi pozdrowieniami, Recharge.com

Bardzo dobra firma tylko mogli by…

Bardzo dobra firma tylko mogli by pobierac mniej prowizji za zakup paysefcard to bym sie cieszyl bardzo.

21 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Zrozumienie ceny jest ważne, a my staramy się, aby nasze opłaty były jak najbardziej konkurencyjne. Dziękujemy za Twoją sugestię dotyczącą PaySafeCard. Zapewniamy, że Twoja opinia jest dla nas ważna i zawsze bierzemy pod uwagę opinie klientów. 😄 Z poważaniem, Recharge.com

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że uważasz naszą usługę za przejrzystą i prostą. 😄 Pozdrawiamy, Recharge.com

Wszystko super polecam

Wszystko super polecam

18 lutego 2026

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywne opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Cię zadowolić również w przyszłości! 😄✨ Pozdrawiamy, Recharge.com