Rebottled Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wat een mooi product, ik ben er erg blij mee. Ik vind het ook een super concept, het hergebruiken van oude wijnflessen. Daarnaast heb ik mijn glazen in een mooie verpakking ontvangen en waren ze snel... Zobacz więcej

Bestes Beispiel für recyceln. Sind super individuell. Super mit den vier farben

Oceniono na 5 z 5

Topproducten. Had al een paar glazen gekregen ooit waar ik erg tevreden mee ben en wilde het assortiment uitbreiden met de nieuwe producten en die zijn net zo goed. Bestelling kwam ook snel binnen (tw... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Bestelling geplaatst op 16 december. Nul komma nul communicatie mogelijk. Op alle sociale kanalen (en hier) komen nu dezelfde type reviews binnen. Ik heb er een slecht voorgevoel over.. Update Rea... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyrobami szklanymi

Napisane przez firmę

Bij Rebottled upcyclen we lege wijnflessen tot drinkglazen met de hulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maak deel uit van onze revolutie!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten, erg blij mee!

Mooie producten, erg blij mee! Maakt het toch speciaal dat ze van wijnflessen komen.

3 listopada 2025

Hoi Li,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je producten! Het maakt ons ook altijd extra trots dat onze producten van wijnflessen komen. Bedankt voor je mooie woorden! Geniet van je Rebottled producten.

Oceniono na 5 z 5

Artikelen nog mooier dan verwacht

Artikelen nog mooier dan verwacht! Producten kwamen snel binnen.

25 lipca 2025

Hoi!
Dank je wel voor je leuke review. Wat tof om te horen dat je enthousiast bent!
Geniet van je Rebottled producten.

Oceniono na 3 z 5

Belachelijke verpakking

Het hergebruik van glas is natuurlijk prima maar de wijze waarop 4 glazen rietjes werden verstuurd, te weten in een doos van 30x40x30 vol plastic, is onbegrijpelijk!

29 stycznia 2025

Hoi Wendy!

Bedankt voor je feedback. We begrijpen helemaal dat het gebruik van een grote hoeveelheid plastic voor zo’n kleine bestelling niet wenselijk overkomt. We zijn constant bezig onze verpakkingen te verbeteren en duurzamer te maken.

Jouw reactie helpt ons hierin en kunnen wij blijven verbeteren. We hopen dat we je bij een volgende bestelling een betere ervaring kunnen bieden.

Oceniono na 1 z 5

5 dagen geleden besteld met de…

5 dagen geleden besteld met de vermelding op de website "voor 22u besteld, volgende dag geleverd".
Nog steeds niets ontvangen, niet bereikbaar.
We zijn zeer ontevreden over de communicatie. Hopelijk horen we snel meer.

10 stycznia 2025

Hoi Annelot,

Wat jammer om te lezen dat je destijds je bestelling niet op tijd hebt ontvangen en dat het contact met ons niet soepel verliep. Dat is natuurlijk niet hoe wij willen dat onze klanten hun ervaring beleven. In deze periode liepen zaken moeizaam en hierdoor zeker niet op rolletjes. Inmiddels hebben we onze processen en klantenservice aangepast, zodat bestellingen op tijd worden geleverd en vragen sneller beantwoord kunnen worden.

We zouden het fijn vinden als je ons in de toekomst nog eens een kans geeft om je een positieve ervaring te bieden.

Oceniono na 4 z 5

Bestelling geplaatst, levering lijkt onmogelijk evenals communicatie.

Update
Reactie via de mail; kerstdrukte lijkt ze te veel te worden. Ze proberen het alsnog voor kerst te leveren.

16 grudnia 2024

Hoi Remy!

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal was zoals je had gehoopt. In deze periode verliepen sommige zaken wat moeizamer dan we graag hadden gewild. We doen er nu alles aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en om je zo goed mogelijk te helpen bij eventuele problemen of vertragingen. Hopelijk kunnen we op deze manier toekomstige ontevredenheden voorkomen.

Hartelijk dank voor zowel je oorspronkelijke feedback als de aanpassing hiervan. Dankzij jouw input kunnen we blijven verbeteren!

Oceniono na 1 z 5

Oplichters of enorm slecht georganiseerd

Bijna 2 weken geleden besteld en nog niks in huis. Zoals meeste reacties hier. 0 communicatie mogelijk met bedrijf. Enorme teleurstelling en voelt als oplichting.

19 grudnia 2024

Hoi Ruben!

Wat vervelend om te lezen dat je destijds je bestelling niet hebt ontvangen en geen contact met ons kon krijgen. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen dat dit tot frustratie heeft geleid. In deze periode liepen zaken moeizaam en hierdoor zeker niet op rolletjes. We doen er nu alles aan om alles goed te laten verlopen en daarbij zo goed mogelijk te helpen bij eventuele problemen of vertragingen. Hopelijk worden ontevredenheden hiermee in te toekomst verholpen. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om je een positieve ervaring te bieden.

Bestelling geplaatst 7-12-24

Bestelling geplaatst 7-12-24, tot op heden niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, mail wordt niet beantwoord. Maakt geen betrouwbare indruk.

7 grudnia 2024

Hoi Frits!

Wat jammer om te horen dat je destijds je bestelling niet hebt ontvangen en contact met ons lastig bleek. Dat is absoluut niet hoe wij willen dat onze klanten hun ervaring beleven. In deze periode liepen zaken moeizaam en hierdoor zeker niet op rolletjes. We doen er nu alles aan om alles goed te laten verlopen en daarbij zo goed mogelijk te helpen bij eventuele problemen of vertragingen. Hopelijk worden ontevredenheden hiermee in te toekomst verholpen. Dank je wel voor je feedback, daarmee kunnen we blijven verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Geen bestelling en geen antwoord

Zoals andere, recentelijke opmerkingen, geen bestelling of verder communicatie ontvangen. Geen contact mogelijk via klantenservice, mail, telefonisch & sociale media. Maar de betaling innen is hun wel gelukt.

19 grudnia 2024

Hoi Gaultier,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal was zoals je had gehoopt. In deze periode liepen zaken moeizaam en hierdoor zeker niet op rolletjes. We doen er nu alles aan om alles goed te laten verlopen en daarbij zo goed mogelijk te helpen bij eventuele problemen of vertragingen. Hopelijk worden ontevredenheden hiermee in te toekomst verholpen. Dank je wel voor je feedback, daarmee kunnen we blijven verbeteren.

Geen product, geen reactie

UPDATE- 2 dagen na het plaatsten van dit bericht ontving ik een tracking link met de excuses dat de kerstperiode een drukke tijd is. Ik heb mijn beoordeling in dit licht aangepast.
Oorspronkelijk bericht: Ik heb al 7 dagen geleden een bestelling geplaatst op de Rebottled website. Nog steeds ontving ik geen product of tracking link. Ik kreeg ook nog geen reactie op mijn e-mail van 3 dagen terug en ook aan de telefoon geven ze voicemail. Dit geeft een heel onzeker gevoel wat niet fijn is.

17 grudnia 2024

Hoi Emilie,

Oceniono na 2 z 5

Leuk, maar koop het niet bij Rebottled zelf

Leuk assortiment! Alleen nog steeds niks verzonden of geen order gekregen… beetje jammer.

Per telefoon niet bereikbaar (voicemail). Per social media geen reactie.

Denk dat ik het product maar bij een andere winkel moet gaan halen.

17 grudnia 2024

Hoi Benjamin,
Wat vervelend om te horen dat je destijds geen bestelling hebt ontvangen en ons niet kon bereiken. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Inmiddels hebben we onze processen en klantenservice verbeterd, zodat bestellingen correct en op tijd worden geleverd en vragen sneller worden beantwoord.

Als je nog interesse hebt in ons assortiment, helpen we je graag persoonlijk verder om een bestelling goed te laten verlopen.

communicatie prima

communicatie prima, levering volgens afspraak mooi op tijd.

19 listopada 2019

Hoi Louis,

Dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was en op tijd is geleverd! Geniet van je Rebottled producten.

Oceniono na 5 z 5

Leuk assortiment en snel in huis!

Leuk assortiment en snel in huis!
Zeker een aanrader.

18 listopada 2019

Hoi Iris!

Dank je wel voor je leuke review. Wat tof om te horen dat je enthousiast bent over onze producten en dat alles op tijd is geleverd! Geniet van je Rebottled producten.

Oceniono na 4 z 5

Spannend of zoiets van glas....

Spannend of zoiets van glas heel aankomt; maar het is gelukt!

12 listopada 2019

Hoi Pien!

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het glas veilig is aangekomen! Bedankt voor jouw vertrouwen in ons en hopelijk tot een volgende keer. Geniet van je Rebottled producten.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej