Had naar mijn vermoeden een accu die niet meer goed was , deze werd door REGBAT door gemeten . Alles werd DUIDELIJK uitgelegd en IK kon alles mee kijken , accu was idd slecht. Er werd een nieuwe gepl... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gewoon een echt goed bedrijf, meteen, melden dat iets vertraging heeft en niet roepen binnen 24 uur geleverd of iets wat ze niet waar kunnen maken. Bereikbaarheid dikke 10 een verademing in on... Zobacz więcej
Als je fietsaccu het begeeft, wordt je geconfronteerd met een forse kostenpost als je een nieuwe aan moet schaffen. Een uitstekend alternatief biedt Rebatt uit Oud-Gastel; zij reviseert o.a. vele merk... Zobacz więcej
Ik wilde mijn fietsaccu laten reviseren maar had vooraf wel een paar vragen. Zowel via Whatsapp als via de telefoon werd ik snel en deskundig geholpen. Gereviseerde accu binnen een week weer in hui... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Rebatt
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012. De webwinkel is niet alleen toegankelijk voor consumenten maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen aan ons speciale prijzen opvragen voor de producten die hun gebruiken en zullen dan een inlogcode krijgen waardoor de speciale prijzen / producten zichtbaar zijn die voor hun bestemd zijn.
Rebatt is gespecialiseerd in Batterijen en Duiklampen en is onderdeel van NRG Europe Components BV in Oud-Gastel.
Ook is Rebatt gespecialiseerd in het repareren van duiklamp accu's.
Klik hier voor de reparatielijst
Bij Rebatt kunt u het volgende bestellen:
- Lood accu voor allerlei soorten toepassingen
- Lithium accu voor allerlei soorten toepassingen
- Gel accu voor allerlei soorten toepassingen
- Elektrische fiets accu revisie
- Batterijen voor allerlei soorten toepassingen
- Opladers
- UPS Systemen
- Duiklamp reparatie
Rebatt
Napisane przez firmę

- 24/7 support
- Wij zorgen ervoor dat we 24/7 klaarstaan voor u.
- Gratis bezorgen boven de €50.-
- Orders boven de 50 EUR worden gratis verzonden binnen NL en BE
- 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
- Heeft u een artikel besteld en heeft u het verkeerde artikel besteld, of bent u niet tevreden met het artikel kunt u het terugsturen en zullen we het geld terugstorten op uw rekening of een andere oplossing bedenken mits het artikel nog onbeschadigd is.
- Online chatfuctie
- Op onze webshop hebben we een online chatfuctie zitten. Met deze functie kunt u al uw vragen stellen op ma-tot vrij van 8:00 tot 17:00
Dane kontaktowe
Zaagmolen 4, 4751 VL, Oud-Gastel, Holandia
- 0165-742248
- klantenservice@rebatt.nl
- www.rebatt.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden over de revisie van mijn batterij
Ik ben door de klantenservice op een hele goede en snelle manier geholpen. Mijn batterij is veel beter dan voordien. Zeer tevreden 👍🏻
Een slechte organisatie
Wat een ongeorganiseerde club is deze firma. Een accu opgestuurd om te laten reviseren. Keurig een datum ingepland. Tot zover niets aan de hand. Op de website schrijven ze dat een revisie een paar werkdagen in beslag neemt. Een week na de geplande datum nog niets vernomen. Dus heb ik er maar een mailtje aan gewaagd die volgens de site binnen 1 werkdag beantwoord zou worden. Weer jammer. Nu contact gezocht via de chatbox. Had hier vrij snel contact. Als eerste een mededeling dat diezelfde dag nog gebeld zou worden (natuurlijk). Maar nu kan het ook via de chat. De mededeling is dat mijn accu getest is en dus niet meer te repareren is. Daar hadden ze al een week voor nodig wat ik al vreemd vind. Naar hun zeggen kon de accu niet geheel opgeladen worden wat helemaal niet de klacht was. Hij was alleen snel leeg en werd erg warm bij hoge belasting waardoor hij uitschakelde. Normaal probleem lijkt mij met een wat oudere accu. Kortom mijn accu nu helemaal defect (wat mijn risico was). Maar de manier waarop ze mij dingen vertellen maakt ze niet echt geloofwaardig. Alle kosten die ik al betaald had hebben ze wel netjes teruggestort. Op deze manier zullen ze aan mij nooit meer een cent verdienen.

Odpowiedź od Rebatt
Meer bereik dan bij nieuwe accu
Mijn Stella fietsaccu is gereviseerd en mijn bereik is nu zelfs nog beter dan toen de accu net nieuw was. Complimenten.
Snel en zeer vriendelijk
Super bedrijf zeker een aanrader
Super bedrijf zeker een aanrader.
Door mijn typfouten in het huisnummer pakket verkeerd adres verstuurd. Zij hebben na één telefoontje van mij een nieuwe pakket verzonden zodat ik niet te lang moest wachten.
Dat is nog eens service nogmaals dank!!!
Topbedrijf
Topbedrijf, afgesproken dat ik de bestelde accu ter plekke kwam ophalen, dit dan ook gedaan. Bij aankomst bleek het een aankoop te zijn zonder zuurpakket, wat Rebatt me ter plekke vertelde. Zonder aarzeling werd er 2 liter accuzuur bij geleverd, die ik zo meekreeg. Nou ik vertelde stuur me maar een link voor een mooie recensie, bij deze. Goed bedrijf, snelle levering, afspraak nagekomen en zuurpakket. Voor 5 mij sterren dus!
Bosch Powerpack 400
Ik heb mijn Bosch Accu Powerpack 400 laten reviseren bij Rebatt.
Goede communicatie over de ontvangst, planning en verzending.
De gereviseerde accu werkt perfect en ik kan weer volop gebruik maken van mijn elektrische fiets. ik ben weer helemaal blij.
Golftrolley Accu : AGM LOODACCU 12V 24AH EVH12240 VAN CSB BATTERY
Zeer tevreden over de aankoop van AGM LOODACCU 12V 24AH EVH12240 VAN CSB BATTERY voor mijn golftrolley. Zeer netjes geprijsd! Snelle levering en zeer goede en kundige gebruiksadviezen van Martijn van de klantenservice.
Li ion accu pack
Ik werd gebeld nav mijn accu, om zeker te zijn dat ik het juiste had besteld. Levering erg snel en correcte prijs. Helemaal prima
Goede kwaliteit en service!
Werkelijk formidabel.
Werkelijk formidabel.
Binnen een week de accu gereviseerd retour.
Kan nu weer op een lading ca. 80 a 90 km.
fietsen.
super service en snel geleverd!
Perfecte afhandeling
Goede uitleg, snelle service, en perfecte afhandeling
Op vrijdag opgestuurd en op dinsdag al…
Op vrijdag opgestuurd en op dinsdag al terug. Accu weer top.
Goede service en telefonisch contact…
Goede service en telefonisch contact over het proces.
Informatie omtrent het kopen van een verpakking voor de batterij en oplader mag nog wel worden toegevoegd
Upgrade capaciteit werkt goed
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Toen de fietsaccu terug kwam was de schrik groot, de accu gaf geen teken van leven. Toch geprobeerd op te laden en na enkele uren aan de lader kwam er leven in en de volgende ochtend was hij opgeladen. Had een opgeladen batterij verwacht. Had de accu laten upgraden van 1,0 naar 1,6 Ah. Toen accu nieuw was kon ik er 70 km mee fietsen, nu haalde ik 125 km dus dat is prima. Ben benieuwd hoe lang de accu dit volhoudt.
Overdreven verpakking voor een klein…
Overdreven verpakking voor een klein onbreekbaar item (grote lege doos gevuld met schuimrubberpellets).
Omwille van de vereiste handtekening werd het pakje daarenboven niet direct afgeleverd maar moest het een dag later opgehaald worden in een afhaalpunt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.