Fik en palle briketter leveret i fredags - som altid er både service og produkt i top. Personlig og venlig betjening, hvor man altid telefonisk kan ændre i sin bestilling. Varen bliver leveret præci... Zobacz więcej
Hvor er det bare dejligt med et firma, der leverer både tørt brænde, god telefonisk og skriftlig betjening samt opringning fra chaufføren dagen før levering. Og som samtidig har en terrængående pall... Zobacz więcej
Service og kvalitet helt i top! Her er et firma der i den grad ved noget om god service! Har lige modtaget 1 tårn ovntørret bøg, flot kvalitet og stablet til perfektion på pallen. Og samtidig en... Zobacz więcej
Tak for det dejligt tørre bøgebrænde. Det er meget tørt - hvorfor det "springer" ved kløvningen. Levering var tilfredsstillende. Stablingen er perfekt udført. Vi ses måske en anden gang - såfremt... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Roskilde Brændesalg tilbyder: Fyringsklart ovntørret brænde. Lufttørret brænde, klar til brug. Forskellige slags briketter. Træpiller i 6mm og 8mm. God,kyndig vejledning om fyring og udvalg. Opringning eller mail før levering. Fast chauffør ved udbringning. Brænde, træpiller eller briketter køres på anvist plads.
Marbjerg Byvej 21, 4000, Roskilde, Dania
- gert@rbsalg.dk
- www.rbsalg.dk
Så fik vi købt 2 brænde tårne og optænding brænde det er nu 3 år i træk vi køber hos Roskilde Brændesalg Gert som vi handler med er en utrolig person flink dygtig og så når man laver en aftale så bliver de overholdt og den unge mand som leveret brænde til os i dag var fantastisk dygtig til sit arbejde og utrolig så og flink så vi vel give jer 10 stjerner og vi kommer i gen til næste år
Super god oplevelse
Super god oplevelse, lige fra at ringe og blive vejledt i valg til at lægge ordre, som kommer tre dage senere med to profesionelle chauffører, som leverer og sætter brændet på anvist sted og gør det med hensyn til omgivelserne. Kan varmt anbefale Gert og co.
Hurtig og super hjælpsom levering
Det er super kunde service, hurtig og professionel levering, og høj kvalitet brænde. Kunne ikke drømme om at købe brænde andre steder.
Meget tilfreds kunde gennem mange år
Varen bliver leveret præcis, hvor man vil ha det.
Chaufføren var en sød ung mand, som medgav der er meget høj kundeservice fra Roskilde Brændesalg
Super service. Fik en rigtig god pris på levering af nogle paller træpiller + spåner. De kom få dage efter og blev stillet helt ind i vores lade, hvilket er rart, når man ikke har en maskine der kan flytte paller endnu:)
Har fået brænde leveret fra Roskilde…
Har fået brænde leveret fra Roskilde Brændesalg igen og igen igen bliver det sat lige præcis der hvor jeg har beskrevet at de meget meget gerne må sætte , så det er nemt for mig. Tak for hjælpen 👍🙌
God service da jeg handlede og rart de…
God service da jeg handlede og rart de kan levere et godt stykke fra vejen
Godt brænde og suveræn levering
Jeg er tilbagevende kunde. Meget tilfreds med brændet, og suveræn levering efter min anvisning langt ind på grunden ved siden af mit brændeskur.
God kvalitet, god service og levering
Jeg har fået leveret brænde i mange år fra forskellige leverandører og tidligere oplevet alle kombinationer af godt /dårligt brænde/ - god/dårlig/katastrofal levering - men denne første gang med Roskilde Brændesalg er første gang, hvor det hele spiller - god service, gode råd, fleksibilitet mht levering, en chauffør, der virkelig gad hjælpe det hele på plads.
Som sædvanlig er alt i orden
Som sædvanlig er alt i orden. God service og super søde mennesker.
2.år jeg får leveret af Roskilde…
2.år jeg får leveret af Roskilde brændesalg
Super service fra start til slut
Tak for det
Kig din varer efter ved levering
Roskilde Brændesalg er vendt tilbage efter dette opslag.
Der har været nogle tekniske udfordringer på deres hjemmeside, og min henvendelse er ikke kommet igennem. Vi har fået en superfin snak, og har fundet en løsning som begge parter er tilfredse med. Mange tak for at Roskilde Brændesalg ringer, og tager den direkte dialog.
Jeg har flere gange købt et tårn ovntørret træ fra Roskilde Brændesalg, og har været rigtig godt tilfreds. Men denne gang fik jeg leveret et tårn hvor mere end 75% af tårnet består af brænde der er mindre end 5 cm i diameter, som at få et tårn optænding, det betyder jeg skal lægge brænde i brændeovnen oftere end sædvanligt, kan ikke bare lægge et stykke træ i brændeovnen og komme hjem efter 3 timer og der stadig er gløder i brændeovnen.
Jeg har forsøgt at kontakte virksomheden, ingen tilbagemelding efter 2 mail sendt via deres hjemmeside - total tavshed. Hvilket ikke er normalt.
Min opfordring er til alle som køber et tårn brænde hos Roskilde Brændesalg, at de kigger kritisk på varen når den bliver leveret, og hvis den ikke indfrier dine forventninger, sig til chaufføren at det skal retur.
Jeg vil samtidig sige at jeg nok ikke er færdig med at handle hos Roskilde Brændesalg.
Elendig kundeservice.
Jeg skulle have 2 paller træpiller leveret med indkørsel med mobiltruck. Uden nogle foregående besked dukker lastbilen op og sætter pallerne af ude på vejen. Da virksomheden bliver kontaktetet gør de sig bekendt med de godt vidste det ville blive et problem at de har sat dem af der. Det bliver lovet at de kommer og kører dem ind, men der har været radiotavshed siden. Har derfor været nødt til at hyre et eksternt firma til indkørsel.
Vender ikke tilbage ved Reklamation
kan klart anbefales
Det virker bare----- godt brænde --levering som aftalt---fornuftige priser-- super betjening--- kan klart anbefales
Dejligt med personlig betjening på…
Dejligt med personlig betjening på telefon.
Hurtig levering af meget flot brænde og ikke mindst fantastisk service fra chaufføren.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Rigtig godt kvalitetsbrænde
Rigtig godt kvalitetsbrænde, leveret af dygtig chauffør som kunne køre det HELT over til brændeskuret !
Roskilde Brændesalg kan varmt anbefales.
God service og levering som sædvanligt
Jeg plejer at være tilfreds med jeres…
Jeg plejer at være tilfreds med jeres brænde, men det jeg købte i januar 2024 er noget forfærdeligt brænde.
Jeg bestilte ovntørre birk som jeg plejer og skrev som jeg plejer i mindre stykker, og ringede også til firmaet og fik at vide at det skulle jeg nok få. Da det så kom var der kun meget få stykker som var småt,og der er rigtig meget som jeg nu må have en til at flække, da min ovn ikke kan fyre med de store stykker. Og oven i det er der også en masse gammelt egetræ imellem som virker som det slet ikke er tørt. Har så fået en mindre beløb tilbage men det hjælper jo ikke på det daglige når det er svært at få brændet til at brænde rigtigt. Så fremover vil jeg købe et andet sted,
110% OK
I Roskilde’s snekaos i januar 2024: Dag til dag levering af brændetårn, hele vejen gennem min isdækkede indkørsel i Viby.
Super service fra bestilling til levering!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.