Briqs.dk - Danskimpex ApS Recenzje 781

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Oceniono na 5 z 5

Efter at have bestilt en palle ovntørret brænde, går det 5 dage før jeg modtager det. Det gjorde ikke så meget, men jeg tænker at det kunne nok have blive gjort lidt hurtigere end dette. Da det... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Briqs holder hvad de lover. De solide tårne er tæt pakket med kløvet træ i passende størrelser, absolut tørt og lige til at putte i brændeovnen.. Overskuelig hjemmeside og nem bestilling. Har handlet... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Drewno opałowe
  2. Paliwa stałe

Napisane przez firmę

Vores firma, som er baseret i Horsens, specialiserer sig i at tilbyde miljøvenlige opvarmningsløsninger gennem vores omfattende sortiment af træbriketter, træpiller og brænde. Vores engagement i bæredygtighed og kundetilfredshed kommer til udtryk i den førsteklasses kvalitet af vores produkter, der overholder de højeste produktionsstandarder. I kan nemt og hurtigt bestille varer fra vores hjemmeside. Kunderne kan vælge hjemmelevering, som er tilgængelig over hele landet, eller vælge at afhente deres varer direkte fra vores lager i Horsens. Denne fleksibilitet sikrer, at vi imødekommer de forskellige behov hos vores kunder, fra private til erhvervskunder, der søger pålidelige og effektive opvarmningsmuligheder. Vi er stolte af at tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Vores prisstrategi sammen med vores produkter af topkvalitet sikrer, at kunderne ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten for at få råd til produkterne. Hvert produkt testes nøje for at sikre, at det opfylder vores strenge kvalitetsstandarder, hvilket garanterer maksimal effektivitet og bæredygtighed. Som virksomhed er vi dedikerede til at tilbyde enestående service og værdi og sikre, at hvert køb er problemfrit og tilfredsstillende. Uanset om du skal bunkre op til vinteren eller håndtere en kommerciel drift, er vores webshop designet til at gøre din købsoplevelse så bekvem og givende som muligt.

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 53% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Gode briketter sendt til Bornholm.. Hurtigt og nemt.. handler helt sikkert hos Briqs igen..

11 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og rigtig godt…

Super hurtig levering og rigtig godt emballeret. Briketter er lidt længere og tyndere end briketter normalt er, men det er kun et plus , da pakken dermed bliver nemmere at håndtere. Holder i standarden for første køb , bliver i vores fremtidige leverandør af briketter

9 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Normalt helt i top, men...

Vi har gennem et par år fået leveret brænde (avnbøg) fra Briqs og har altid været ovenud tilfredse med både produktet og leveringen. Denne gang gik begge dele desværre lidt galt. Tårnet blev placeret langt fra det ønskede (og sædvanlige) sted bagerst i indkørsel, hvilket gav en del ekstra arbejde for mig i fbm stablingen. Hvad værre var er brændet langt fra kløvet tilstrækkeligt (som jeg ellers altid har rost jer for). Over halvdelen består af halvt kløvede mindre stammer med Ø 15-20 cm, der burde have været kløvet mindst 1-2 gange mere = endnu mere arbejde til mig :-( Det skal retfærdigvis siges, at brændet derudover stadig er af supergod kvalitet.

26 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Rigtig fint træ og hurtig levering, MEN…

Rigtig fint træ og hurtig levering, MEN fragtmanden fortjener ikke ros!! - aflæsning af palletårnet længst muligt fra fast underlag, trods andet var muligt. Altså kunne det ikke flyttes, uden at blive tømt manuelt….og fyldt igen…

4 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Dårligt træ og ingen svar.

Dårligt træ og ingen svar.
Birketræ som var alt for meget ovntørret (glemt i ovnen???). 80% af alt bark var faldet af.
Svarer så ikke på vores mail.
Har ringet og lagt telefonnummer og bedt om at blive ringet op.
INGEN RESONS 😢😢😢

3 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Købte et Tårn ovntørret birkebrænde i…

Købte et Tårn ovntørret birkebrænde i December 2025, der viste sig at være meget vådt og fyldt med råd og skimmelsvamp, fik lovning på at få nogle penge retur, men siden har jeg ikke hørt fra dem og de er umulige at komme i kontakt med, hvad sker der for dem. Kan ikke anbefales. ØV ØV
Hilsen Thomas

19 grudnia 2025

God chauffør.

Da det blev bestilt en fredag formiddag, havde jeg regnet med at det ville blive leveret tidligst mandag eftermiddag.
Men det blev leveret uden problemer af en pragtfuld chauffør.
Derfor giver jeg 5☆

4 marca 2026

Top logs, top delivery!

Product is really good, I'm very happy with my logs.

Special shout out to the delivery team, who did a great job placing the logs right next to my back gate. Made a huge difference for the unloading!

Hej Lewis
Tusind tak for anmeldelse samt de 5 stjerner, vi håber du vælger os igen næste gang.

Oceniono na 2 z 5

Meget svingende kvalitet på deres…

Meget svingende kvalitet på deres briketter og desværre en ikke eksisterende kundeservice.

Vi har været meget glade for deres briketter, men fik leveret 960kg. sidst som var ubrugelige og der var ingen hjælp at hente. Så vi har fundet en anden leverandør!

26 stycznia 2026

Hurtig lavering

Hurtig lavering, perfekt brænde.

Hej Kasia

God og flot levering

God og flot levering

Hej Niels
Tusind tak for anmeldelse samt de 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering af tørt brænde.

Hurtig levering af tørt brænde.
Brænde kørt ind i carport.

26 stycznia 2026

Hej Joergen
Briqs.d

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej