RandyRun
Jeg bestilte Black ops 3 omkring kl 17 om aften d 07/11-15. Jeg modtog CDKEYEN kort tid efter. Siden da har jeg prøvet at tyde den kode der står der da den overhovedet ikke er til at læse. simpelthe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 times levering for Xbox live gold . Nu er der gået 3 dage. Ingen response på supporten (som jeg kan se de fleste andre også oplever) hverken mail eller telefon . Virkelig ringe . Er spændt på om... Zobacz więcej
Jeg har købt flere gange hos randyrun, tidligere til Diablo 3, og denne gang credits til star wars the old republic. Denne gang var der dog gået lang tid uden levering, og jeg kontaktede så randyrun... Zobacz więcej
O RandyRun
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi leverer også cd keys og game cards til Europas laveste priser.
Spilsjovrevolutionen! No Work. Just fun.
Bahnhofstr. 5, 86830, Schwabmünchen, Niemcy
- 80 20 10 21 (ring gratis)
- support@randyrun.dk
- www.randyrun.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
TAK for ingenting
I har snydt mig. Fik jeres 100k gold, han bad mig om at trade tilbage, da han havde "glemt" at tage et screenshot. Jeg gav guldet tilbage efter meget modvillighed, MEN jeg stoler på JERES firma! Men det er sq slut nu!
Vær venligt at fikse dette! Enten send mine penge tilbage, eller giv mig de 100k gold jeg har betalt for!
TAK
langsom
2 dage og ingen ting er der sket har ikk fået det jeg har betalt for. har tjekket order og alt er som det skal være . og der er ingen ved telefonerne når man ringer ! ØV
De leverede koden på under en time som lovet og den virker :-)
STOP STOP STOP!
Lad vær med at bruge den side her... jeg har ik haft andet end problemer! de siger jeg har brugt en kode som jeg SLET IK KAN BRUGE... det her står på den "GAVE" jeg fik fra dem.
Dette er en begrænset gave, som kun kan indløses i disse lande: Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan, Ukraine, Rusland
SUPER FEDT NÅR MAN BOR I DANMARK ;)! og de vil ikke returnere pengene.. har prøvet i 2 måneder at få fat på dem uden held!
Torben – Dansk Support
RandyRun Support Team
Tel: 80 20 10 21 (dit opkald er gratis)
Super levering af powerleveling
Hej, Jeg brugte randyrun.dk til at få min Monk healer fra 93-100 der var ligeførst nogle problemer for blizzard har øget deres sikkerhed, så man skal lige gendanne ens password og unlocked kontoet et par gange før den lader folk fra andre lande kunne spille på ens konto.
Så snart de havde adgang til min konto gik der ikke længere end en dag før powerleveling var færdig.
Under hele forløbet har jeg kunne snakke med Randyrun over mail og telefon og deres medarbejder bjørn gjorde en fantastisk service. Vil til hver en tid anbefale Randyrun.dk til alt der har med world of warcraft at gøre.
Blandet oplevelse.
Jeg bestilte 15.000 guld mandag. Hørte ikke noget fra randyrun før torsdag hvor jeg havde ringet hver dag og skrevet mail hver dag. Så trods de 24 timers leveringstid gik de 3 dage over. Fik så en opringning fra en medarbejder der undskyldte den lange leveringstid og fik derfor sat en ny leverandør på sagen. Vi ændrede leverings metoden og der gik blot 4-5 timer hvorefter jeg fik det hele leveret trods en smule irritation. Jeg fik derudover også 4.000 ekstra som tak for tålmodigheden, så en gennemsnitlig oplevelse :-)
Hurtig handel
Lyn hurtig handel og rigtig god service, alt var i orden.
Det kan ikke blive bedre.
Jeg bestilte den nye add-on til euro truck simulator 2 på steam, og fra da jeg afgav min bestilling, var koden vedhæftet i email nr 2 , ca 5 min efter. Bedre bliver det ikke. Og så fandt jeg endda koden på randyrun, som den billigste :-)
Hvor er kundeservice?
Bestilte en cdkey kl 18:15 -
Står skrevet at min cdkey vil blive leveret en time senere, der nu gået 3 timer ingen kontakt til kundeservice de hellere ikke til at blive træffet på telefon, skrevet 2 mails intet svar .
Nu må i sku da få fingeren ud randy.....
kanon service!
Kanon service hele vejen igennem, nem at få kontakt med gennem hele ordren, og rigtig god kundeservice!
Har iltid fået hva jeg har bestilt, og på recordtid!
Vil varmt anbefale dem til alle!
Randyrun
De er 100% sikre og rigtig billige, har købt fra Randyrun 7 gange og har fået dem hver gang.
Ingen problemer!
Bestilte 2 key. Starcraft 2 og udvidelse. 8 minutter senere kom de. Aktiverede på battle.net uden problemer.
Det bliver ikke nemmere end det :-)
dårlig dårlig service
Dårlig service har nu ventet i 25 timer på chips og har skrevet mail og lagt 2beskeder på deres telefonsvarer og har endnu ingen ting hørt meget dårligt de ringer ikke tilbage og svare ikke på mails , jeg skal aldrig handle hos dem mere og hvis jeg ikke får vores penge går jeg til aviser og tv , så dårlig service køb aldrig der og de skulle pt have 00000 i service
Utrolig dårlig support og levering
Det er anden gang jeg bestiller fifa coins hos randyrun, og første gang gik der mere end de 24 timer som de lover, men jeg fik dem dog... Denne gang er det under al kritik med hensyn til levering og support.
Der er gået snart 3 døgn siden jeg bestilte igen, og jeg har skrevet til dem utallige gange for at høre hva der sker, men har endnu ikke fået et svar på hvorfor jeg ikke modtager mine coins?! De har trukket pengene men har intet fået for dem.
Jeg kan ikke anbefale Randyrun.
Hurtig levering, og effektiv leveling
Jeg købte her den 6. Januar 90-100 powerleveling fra RandyRun. Men powerlevelingen startet først den 8. januar, men det var ikke RandyRun's eller levrandørens skyld, det var simpelthen Blizzard der kom imellem os, ved at låse accountet, flere gange, fordi der blev logget på fra en ny computer.
Den blev dog midlertidigt stoppet den. 9-10 januar, fordi at levrandøren tog fejl af at accountet var låst, da det ikke var.
Men alt i alt selve levelingen gik super hurtigt, servicen var i top og supporten svaret hurtigt og effektivt på mine spørgsmål og e-mails :).
5/5
Hurtigt og billigt
Det billigste sted jeg kunne finde på nettet, hvor siden stadig så troværdig ud. Under en time efter bestilling af FIFA coins til PS4, var de allerede overført. Tak for en god oplevelse.
køb af ting
hurtig levering et godt sted at handle.
Kun et Minus Priserne en gang imellem lidt for dyre.