Jeg bestilte 15.000 guld mandag. Hørte ikke noget fra randyrun før torsdag hvor jeg havde ringet hver dag og skrevet mail hver dag. Så trods de 24 timers leveringstid gik de 3 dage over. Fik så en opr... Zobacz więcej
RandyRun
Jeg bestilte Black ops 3 omkring kl 17 om aften d 07/11-15. Jeg modtog CDKEYEN kort tid efter. Siden da har jeg prøvet at tyde den kode der står der da den overhovedet ikke er til at læse. simpelthe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 times levering for Xbox live gold . Nu er der gået 3 dage. Ingen response på supporten (som jeg kan se de fleste andre også oplever) hverken mail eller telefon . Virkelig ringe . Er spændt på om... Zobacz więcej
Jeg har købt flere gange hos randyrun, tidligere til Diablo 3, og denne gang credits til star wars the old republic. Denne gang var der dog gået lang tid uden levering, og jeg kontaktede så randyrun... Zobacz więcej
O RandyRun
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi leverer også cd keys og game cards til Europas laveste priser.
Spilsjovrevolutionen! No Work. Just fun.
Bahnhofstr. 5, 86830, Schwabmünchen, Niemcy
- 80 20 10 21 (ring gratis)
- support@randyrun.dk
- www.randyrun.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt!
super nice side, og sikkert, trods min nervøsitet! :) Helt klart en anbefalning til andre :)

Hurtigt, smart og sikkert
Havde ingen problemer med at bestille fra randyrun, og det bliver klart ikke sidste gang :)!

Odpowiedź od RandyRun
SERVICEMINDED, HJÆPSOM & RELATIV HURTIG LEVERING!
Bestilte en levering af FIFA-coins. Alle coins blev leveret med et par timers mellemrum, og jeg havde under hele processen kommunikation til en yderst høflig og ikke mindst hjælpsom sælger i form af Bjørn. Alene hans indsats gjorde, at man aldrig blev i tvivl om noget som helst, men hele tiden følte sig på sikker grund. Alt i alt en god oplevelse; sitet kan på det kraftigste anbefales!

Hurtig levering!
Hvis du gerne vil have billige Fifa coins hurtigt, så køb dem her!

Rigtig god WoW Gold købnings hjemmeside
Dejligt og hurtigt, ikke forvirende

Perfekt.
Jeg har brugt Randyrun mange gange, og som altid er jeg også super tilfreds denne gang. Det tog kun 5 min at få tilsendt min kode på email, så som sagt, super tilfreds :-)
Skodsupport, tager ikke telefonen
Fik en kode der allerede er i brug og de tager ikke telefonen når man ringer.
Lesson learned, køb det over steam, det er dyrere men sikkert.
hmm godt nok
hmm mangler 17000 g og bestelte det i går ingen har kontakted mig og der står inde på jers hjemme side at det er bekræfted min 17000 g men det er de ikke hmmm
Fint og dejlig pris :D
Dejlig pris for spillet og jeg modtog mailen mindre end et kvarter efter indkøbet var fuldført.
Det tog 23dage at få mit wow guld.
Det tog 23 dage for dem at levere mit wow guld..
Men heldigvis har de en sød supporter der gad og hjælpe :)
virker hvergang
Har brugt randyrun flere gange, både med prepaid game cards (spille tid) og cd Keys og får altid koden tilsendt inden for en time :-) jeg er fuldt tilfreds
godt godt godt
jeg synes at hjemmesiden så lidt usikker ud end andre FIFA coins hjemmesider, jeg sendte en besked til kundeservice, og fik lyn hurtigt svar , købte coinsene og de kom lyn hurtig, og så var de utrolig billig.... så hjemmesiden var 100% sikker
Fantastisk hurtig service, irriterende betaling
Kan godt anbefale randyrun, men skrill som er dem man betaler til var rigtig irriterende.. Bad om er nyt kort selvom jeg har handlet før... Endte med at bruge konens, da mine ikke fungerede... Har ringet til hotline ved randyrun og lagt besked, men her 4 timer efter stadig ingen respons... Men glad for handlen og key i løbet af 5 minutter.
Næsten ingen ventetid!
Jeg bestilte mine Warcraft 3 game keys, og fik dem leveret på e-mail efter kun 6 minutter! Det er helt sikkert ikke første gang, at jeg handler hos Randyrun.
God servide
Fin service, leveret inden for 24 timer. Brugte mule muligheden og det virkede fint. Man skal kunne navigere på en tysk mail hjemmeside, da jeg skulle bekræfte at jeg ejede mule accounten. Jeg kunne ikke finde en mulighed for at ændre sproget til engelsk.
tager længere tid en fortalt
Tog dog lidt længere end en time for mig at få mit produkt. Det tog ca. 18 timer før jeg fik fat i supporten, og før de fik ordnet min ordre. Men udover det var det faktisk fint nok... Supporten var også offline da jeg bestilte mit produkt så det kunne være at det kunne have noget at gøre med at de ikke kunne sende det igår. 4/5
Fin Produkt/Produktlevering og fin support
Jeg bestilte et produkt på Randyrun og der stod leveringstiden var på 0-48 timer. Fik min bestilling efter ca. 2½ time hvilke var fint. Jeg skrev endda en mail til support og fik svar efter en ½ time. Fin Serivce. Er godt tilfreds :)