RandyRun

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte 15.000 guld mandag. Hørte ikke noget fra randyrun før torsdag hvor jeg havde ringet hver dag og skrevet mail hver dag. Så trods de 24 timers leveringstid gik de 3 dage over. Fik så en opr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte Black ops 3 omkring kl 17 om aften d 07/11-15. Jeg modtog CDKEYEN kort tid efter. Siden da har jeg prøvet at tyde den kode der står der da den overhovedet ikke er til at læse. simpelthe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

1 times levering for Xbox live gold . Nu er der gået 3 dage. Ingen response på supporten (som jeg kan se de fleste andre også oplever) hverken mail eller telefon . Virkelig ringe . Er spændt på om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt flere gange hos randyrun, tidligere til Diablo 3, og denne gang credits til star wars the old republic. Denne gang var der dog gået lang tid uden levering, og jeg kontaktede så randyrun... Zobacz więcej

1. Dostawca gier

O RandyRun

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

RandyRun formidler udvalgte sælgere af virtuelle valutaer og leveling services til dig.

Vi leverer også cd keys og game cards til Europas laveste priser.

Spilsjovrevolutionen! No Work. Just fun.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfekt!

super nice side, og sikkert, trods min nervøsitet! :) Helt klart en anbefalning til andre :)

20 lipca 2014

Hej Nicklas

Tak for din anmeldelse og tillid til at bestille hos os! :-)

Hurtigt, smart og sikkert

Havde ingen problemer med at bestille fra randyrun, og det bliver klart ikke sidste gang :)!

18 lipca 2014

Hej Anas

Jeg er glad for, at din bestilling forløb uden problemer.

Mange tak for din feedback! :-)

Godt

Ingen fejl det virker og leveringen plejer og gå pænt stærkt.

9 lipca 2014

Hej Lucas

Godt at høre tingene kører på skinner :-)

Tak for anmeldelsen.

Oceniono na 5 z 5

SERVICEMINDED, HJÆPSOM & RELATIV HURTIG LEVERING!

Bestilte en levering af FIFA-coins. Alle coins blev leveret med et par timers mellemrum, og jeg havde under hele processen kommunikation til en yderst høflig og ikke mindst hjælpsom sælger i form af Bjørn. Alene hans indsats gjorde, at man aldrig blev i tvivl om noget som helst, men hele tiden følte sig på sikker grund. Alt i alt en god oplevelse; sitet kan på det kraftigste anbefales!

7 lipca 2014

Hej Ole

Mange tak for alle de fine ord.

Vi skal gøre vores bedste for at fortsætte i samme spor! :-)

Hurtig levering!

Hvis du gerne vil have billige Fifa coins hurtigt, så køb dem her!

2 lipca 2014

Hej William

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb af FIFA 14 coins.

Tak for de fine ord med hensyn til pris og levering :-)

Perfekt.

Jeg har brugt Randyrun mange gange, og som altid er jeg også super tilfreds denne gang. Det tog kun 5 min at få tilsendt min kode på email, så som sagt, super tilfreds :-)

21 maja 2014

hmm godt nok

hmm mangler 17000 g og bestelte det i går ingen har kontakted mig og der står inde på jers hjemme side at det er bekræfted min 17000 g men det er de ikke hmmm

13 maja 2014

virker hvergang

Har brugt randyrun flere gange, både med prepaid game cards (spille tid) og cd Keys og får altid koden tilsendt inden for en time :-) jeg er fuldt tilfreds

30 marca 2014

godt godt godt

jeg synes at hjemmesiden så lidt usikker ud end andre FIFA coins hjemmesider, jeg sendte en besked til kundeservice, og fik lyn hurtigt svar , købte coinsene og de kom lyn hurtig, og så var de utrolig billig.... så hjemmesiden var 100% sikker

21 marca 2014
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk hurtig service, irriterende betaling

Kan godt anbefale randyrun, men skrill som er dem man betaler til var rigtig irriterende.. Bad om er nyt kort selvom jeg har handlet før... Endte med at bruge konens, da mine ikke fungerede... Har ringet til hotline ved randyrun og lagt besked, men her 4 timer efter stadig ingen respons... Men glad for handlen og key i løbet af 5 minutter.

19 lutego 2014

Næsten ingen ventetid!

Jeg bestilte mine Warcraft 3 game keys, og fik dem leveret på e-mail efter kun 6 minutter! Det er helt sikkert ikke første gang, at jeg handler hos Randyrun.

11 lutego 2014

God servide

Fin service, leveret inden for 24 timer. Brugte mule muligheden og det virkede fint. Man skal kunne navigere på en tysk mail hjemmeside, da jeg skulle bekræfte at jeg ejede mule accounten. Jeg kunne ikke finde en mulighed for at ændre sproget til engelsk.

28 grudnia 2013
Oceniono na 4 z 5

tager længere tid en fortalt

Tog dog lidt længere end en time for mig at få mit produkt. Det tog ca. 18 timer før jeg fik fat i supporten, og før de fik ordnet min ordre. Men udover det var det faktisk fint nok... Supporten var også offline da jeg bestilte mit produkt så det kunne være at det kunne have noget at gøre med at de ikke kunne sende det igår. 4/5

8 grudnia 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej