Quooker Belgium Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van onze Quooker! Gemakkelijk in gebruik en zeer snel het nodige wat je zelf wenst. (Koud bruiswater, koud water en kokend water) Ik zou het al niet meer kunnen missen. Echt een aanrader... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs gewees... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 55

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Top Service maar kraan geeft problemen (door waterverzachter)

Ik ben zeer tevreden van de service, de kraan zelf is teleurstellend. Het is geïnstalleerd in 04/2021 en al in 08/2022 een nieuwe Boiler gekregen omdat boiler zeer warm werd in de kast en het koude water vaak bruiste of het kokend water een vieze smaak had. Nu zijn we net 2 maand verder en we hebben net dezelfde klachten sinds gisteren. Voor zo'n duur toestel had ik zulke problemen niet verwacht. Als garantieperiode voorbij is kunnen wij telkens zelf nieuwe boiler betalen?
Update 06/10: gisteren kwam de technieker nog eens langs en meldde dat alle problemen hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt zijn door onze waterverzachter. Er zou te veel zout in het water zitten waardoor het RVS wordt aangetast en ook vieze smaak geeft.

30 września 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Beste mevrouw Hutna, we hebben dit even bekeken met onze service medewerkers. De vorige keer dat één van onze installateurs bij jullie is geweest zou deze medegedeeld hebben aan de persoon die toen aanwezig was dat de oorzaak van het probleem kon liggen bij de waterontharder en deze opnieuw afgesteld zou moeten worden. Heeft u dit reeds kunnen bekijken? Pas als de waterontharder opnieuw afgesteld is, kan u contact opnemen met onze service afdeling zodat zij het nodige kunnen doen.

Oceniono na 5 z 5

De Quooker lost alle verwachtingen in

De kraan lost alle verwachtingen in. Van heet water tot koud licht bruisend water. We hebben de kraan nog maar 2 maanden maar zijn tot hiertoe zeer tevreden.

23 września 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Bedankt voor de fijne review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent!

Oceniono na 5 z 5

ben zeer tevreden van de kraan

ben zeer tevreden van de kraan.
alles werkt super snel van warm naar koud water.
spuitwater werkt ook maar er zit niet zo veel bruis op het water terwijl het wel op 100% staat.

26 sierpnia 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Beste Simon, hartelijk dank voor het schrijven van een review. Blij om te horen dat jullie tevreden zijn over jullie Quooker-systeem. Het bruiswater is vergelijkbaar met Bru (licht bruisend). Graag onze service dienst contacteren als dit niet het geval zou zijn. Vriendelijke groet, Quooker

Oceniono na 5 z 5

Al meer als 10 jaar tevreden over onze…

Al meer als 10 jaar tevreden over onze vorige 2 Quookers in de vorige woning.
Nu in onze nieuwe woning hadden we een probleem met de Cube bruisend water, dit werd snel door de monteur opgelost (nieuwe software), en we kregen een nieuwe CO2 cylinder extra.
Hele goede service !

11 sierpnia 2022
Oceniono na 4 z 5

De Quooker is een praktische kraan

De Quooker is een praktische kraan. Wij gebruiken het meeste het ijskoude water en dat gaat nogal traag. Het kokend water gebruik ik niet voor mijn thee omdat het water te veel spettert en mijn hand verbrand. Het zou leuk zijn mocht het apparaat minder geluid maken bij gebruik.

8 sierpnia 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Beste mevrouw Vervloet, wij hadden graag contact met u opgenomen om u meer informatie te geven. Zou u ons a.u.b. kunnen opbellen op ons algemeen nummer (+3236465400) en bovenstaande vermelden.
Het gefilterd gekoeld water is een fijne straal omdat het gekoeld wordt. De kokend water straal bestaat ook uit lucht voor de veiligheid. Omdat de kokend water straal anders te massief is. Maar hiervoor hadden we wel graag een video gekregen om even na te kijken. Verder zou het toestel niet veel geluid maken. Dat hadden we graag ook even nagekeken. Alvast bedankt om ons even te contacteren. Mvg, Quooker

Supertevreden

mooie kraan
werkt perfect
geen gesleur meer met flessenwater
alle soorten water die je nodig kan hebben, rechtstreeks uit je kraan én lekker!

11 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

In 1998 kochten wij onze eerste…

In 1998 kochten wij onze eerste quooker…. En tot volle tevredenheid… zeer tevreden!
We zijn ondertussen 3keer verhuist en het eerste wat wij opnieuw installeren is een nieuwe quooker … ook nu weer … want zonder kan echt niet meer!!!!
Chris…

27 czerwca 2022
Oceniono na 2 z 5

Thuis hebben we een Quooker die reeds 6…

Thuis hebben we een Quooker die reeds 6 jaar perfect werkt. Voor ons tweede verblijf aan de kust hebben we extra gekozen voor gefilterd en bruiswater. Dit heeft van in het begin niet gewerkt. Er kwam amper bruiswater uit en nadien kregen we dan ook problemen met het gefilterd water. De cube gaf na een maand al aan dat we contact moesten opnemen met de technische dienst. Vermits we enkel in het weekend aan de kust zijn en de technische dienst in het weekend niet werkt, moeten we wachten tot we in vakantie zijn om dit probleem op te lossen.
Dit is een spijtige start.

20 czerwca 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Beste Mireille Van de Walle, dat is inderdaad geen leuke start. Maak zeker een afspraak met onze service afdeling zodat zij jullie spoedig kunnen verder helpen. Vriendelijke groet, Quooker

Heerlijk!

Zeer tevreden over deze kraan in onze nieuwe keuken. Hebben het pro3 systeem en de cube! Heerlijk water.
Het enige minpuntje dat ik kan geven is de waterdruk. Bij gewoon koud en warm water is dit eerder zwak in vergelijking met de andere kranen in huis.

14 czerwca 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Beste Ben Vanden Abbeele, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Zou u ons a.u.b. een filmpje kunnen bezorgen van de waterstraal. Dan kunnen wij het nakijken. Dat mag naar service@quooker.be. Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Quooker

Mijn droomkraan

Mijn droomkraan, eindelijk! Ik wou hem voor het bruisend water (nooit meer zeulen met flessenwater, en ook mooier dan de sodastream), leuke bijkomstigheid is het onmiddellijk kokend water hebben voor thee, soep, groenten koken,...de gefilterd water functie gebruiken we zelf zelden, eerder voor gasten. Kleine minpunten: hoeveelheid bruis niet in te stellen (wij hebben graag meer), kraan spettert wat bij het kokend water en neemt veel plaats in in de onderkast. Mooie kraan!

30 maja 2022

Odpowiedź od Quooker Belgium

Beste Petra, hartelijk dank voor het mooie review! Bruiswater is licht bruisend, vergelijkbaar met Bru. Als dat niet het geval is, zeker onze service-dienst contacteren. In de kokendwaterstraal zit lucht zodat de straal niet massief is. Graag ook even contact opnemen met onze servicedienst als het teveel spettert. Nog heel veel plezier met uw Quooker-kraan! Vriendelijke groet, Quooker

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej