Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb twee paar oorbellen besteld, maar slechts één paar ontvangen. Volgens de klantenservice is de bestelling correct ingepakt, maar dat komt niet overeen met wat ik daadwerkelijk heb ontvangen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Horloge f20547 Festina geen juiste tijd meer. Geen gebruiksaanwijzing heeft deze. 2 x opgestuurd voor reparatie 25 en 14 euro Nog steeds geen juiste tijd. Na instellen springt weer naar fout... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Personal Touch for Personal Moments

1 gwiazdka

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 4 z 5

Een nadeel is dat jullie niet duidelijk…

Een nadeel is dat jullie niet duidelijk zijn met het ruilen in een winkel.
Je mag het wel terug brengen maar niet ruilen voor een andere maat (ring).
Ik had 1 ring besteld maar was veel te groot dus ik naar een winkel. Daar hebben ze het wel terug genomen maar moest een kleinere maat op nieuw betalen, en het bedrag zou terug gestort worden. Dat moeten jullie , vind ik duidelijker vermelden. Verder is jullie site heel fijn. 😁

14 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Niet de gehele bestelling ontvangen.

Ik heb twee paar oorbellen besteld, maar slechts één paar ontvangen.

Als klant sta je dan met lege handen, terwijl je wel het volledige bedrag hebt betaald. De klantenservice komt op mij weinig betrokken en niet oplossingsgericht over. Er wordt niet echt meegedacht en er lijkt geen verantwoordelijkheid te worden genomen.

Op basis van deze ervaring kan ik deze webshop helaas niet aanbevelen.

3 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Lange Poten - Thank you Danique!

We went to the Lange Poten store and was served by a warm and bright lady named, Danique. She was incredibly helpful and chatty and made our experience worthwhile. She was knowledgeable of the Seiko products. Thank you for your time and support!

14 kwietnia 2026

Super goeie ervaring

Super goeie ervaring. 2 super vriendelijke dames die me met alles hielpen.
Zou iedereen aanraden!

12 kwietnia 2026

Beste Jamie,

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat je zo goed geholpen bent. We hopen je snel weer te zien!

Heel klantgericht

Heel klantgericht , Asha is een hele enthousiaste goede verkoopster !

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze klantgerichtheid waardeert en dat Asha zo’n goede indruk heeft gemaakt. We geven je compliment zeker aan haar door!

Klacht over Siebel Weert

Klacht over Siebel Weert
Ik wil graag een klacht indienen over mijn ervaring bij Siebel Juweliers.
Ik heb daar een horloge gekocht, maar thuis kreeg ik het gevoel dat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Ik wilde liever een smartwatch kopen in plaats van een klassiek horloge.
Na acht dagen ben ik teruggegaan naar de winkel om mijn geld terug te vragen. De verkoper zei echter dat ik mijn geld niet terug kon krijgen. Toen ik vroeg waarom niet, zei ze dat dit hun regel is en dat het op de bon staat.
Ik gaf aan dat je vóór de aankoop niet weet wat er precies op de bon staat. Tijdens het gesprek ontstond er een discussie. Een andere verkoper zei tegen mij: “Je spreekt goed Nederlands, je kunt ook gewoon vragen, en nu kom je met een grote mond.”
Dit vond ik een onprofessionele en discriminerende opmerking. Zo hoor je niet tegen klanten te praten.
Daarnaast kreeg ik geen geld terug, maar een cadeaubon. Deze cadeaubon is alleen te gebruiken bij Siebel en niet bij andere winkels. Dit vind ik niet correct. De verkopers moeten klanten duidelijk informeren dat zij bij retourneren geen geld terugkrijgen, maar een cadeaubon.
Ik raad andere mensen aan om goed op te letten bij aankopen in deze winkel.

7 kwietnia 2026

Beste Alireza,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad in onze winkel. Dit is niet de service en omgang die wij willen bieden aan onze klanten zou je ons een e-mail willen sturen via klantenservice@siebeljuweliers.nl met je gegevens en een korte toelichting?

Siebel Juweliers

Horloge besteld

Mooi horloge besteld, en snelle levering ook!

28 marca 2026

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met het horloge en de snelle levering. Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Nette verkoopster hielp me nog even met…

Nette verkoopster hielp me nog even met omdoen van het horloge en heeft alles keurig uitgelegd of de garantie

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo goed bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd.

Oceniono na 5 z 5

Mooi horloge, beste prijs.

Hele goede aanbieding voor een horloge waar ik naar op zoek was. Daarnaast ook nog heel snel geleverd. Super tevreden over product, prijs en de service.

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de aanbieding, de snelle levering en de service. Veel plezier met je nieuwe horloge!

Oceniono na 5 z 5

Uitgebreide collectie, goed advies en engelengeduld

Wij waren in Utrecht en zijn super lief en deskundig geholpen door Michelle. We kwamen voor een gouden ring voor onze dochter haar eindexamen. Zelf vonden we het erg lastig een goede keuze te maken uit het uitgebreide assortiment en alle mooie ringen die wij voor ons zagen. Dankzij de duidelijke informatie over diverse ringen en stenen, het uitgebreide advies en het engelengeduld van Michelle konden wij uiteindelijk een mooie en goede keuze maken. Nu alleen nog afwachten wat de reactie van onze dochter zal zijn. Wij zullen zeker weer terugkomen. Bedankt!

28 marca 2026

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo lief en deskundig zijn geholpen door Michelle. We geven het compliment zeker aan haar door! Heel veel plezier en we hopen dat jullie dochter er ontzettend blij mee zal zijn

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk nemen de tijd ook al kom je…

Vriendelijk nemen de tijd ook al kom je voor de tweede keer terug . Voor gaatjes oren . Anita Douglas ) Ketelstraat

21 lutego 2026

Beste Anita,
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te lezen dat je zo vriendelijk en met aandacht bent geholpen, ook bij je tweede bezoek. We geven het compliment graag door!

Oceniono na 5 z 5

Very good service and nice jewelry!

We received excellent, which we very appreciated! Siebel Juweliers has beautiful jewelry!

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Thank you for your review! We’re so happy to hear you had an excellent experience and appreciate your kind words about our jewelry. We hope to see you again soon!

Vriendelijke mensen

Vriendelijk mensen erg goed geholpen in Utrecht bij bakkerstraat. Ik ben erg blij met me nieuwe horloge.

26 marca 2026

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je zo vriendelijk bent geholpen in de Bakkerstraat en dat je blij bent met je nieuwe horloge. Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Horloge f20547 Festina geen juiste tijd…

Horloge f20547 Festina geen juiste tijd meer.
Geen gebruiksaanwijzing heeft deze.
2 x opgestuurd voor reparatie 25 en 14 euro
Nog steeds geen juiste tijd.
Na instellen springt weer naar fout tijd. Medewerkster Selin van Siebel Deventer
Besteed veel tijd en helpt grandioos
Stuurt horloge naar leverancier en stelde daarna de tijd perfect in.
Super aardig,vriendelijk en behulpzaam

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Siebel Juweliers

Wat fijn dat Selin van Siebel Juweliers Deventer je zo goed en geduldig heeft geholpen en uiteindelijk alles netjes voor je heeft opgelost. We geven je complimenten zeker door!

Slechte service

Slechte service! In januari voor ruim 4000 aan sieraden gekocht en na 1,5 maand wilde ik toch 1 ring 2 maten groter laten maken. Hiervoor zou ik € 242,- voor moeten betalen want dit is na 21 dagen, en volgens offerte sowieso €25,- betalen ook als ik geen gebruik maak van de offerte. Zelfs het verzoek van vriendelijke personeel in Utrecht aan het atelier om de rekening te splitten mocht niet baten…geen korting, geen coulance. Achteraf heb ik per ongeluk geen €25 betaald.
Desalniettemin….Bij een bedrijf dat dit als “service” ziet geef ik nooit meer een cent uit. Mij zien er dus nooit meer
Ik heb de ring bij een ander officieel bedrijf laten vergroten voor €125,

Beste Monique,

Het spijt ons om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We nemen dit soort feedback uiteraard serieus. Zou je ons een e-mail willen sturen via klantenservice@siebeljuweliers.nl met je gegevens en toelichting?

Siebel Juweliers

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej