Vand produse destinate pentru piata asiatica. Drept urmare garantia nu este valabila in Europa. Ar trebui sa fie ilegal sa vinzi produse fara garantie dar traim in Romania...
Zobacz, co mówią recenzenci
Evitati complet Quickmobile.ro . Este o mare teapa. Nu au nimic pe.stoc, astepti 8-10 zile lucratoare si iti anuleaza comanda iar apoi mai astepti inca cateva zile pt returnarea banilor. Preturile sun... Zobacz więcej
Salutare! Aveti grija la quickmobile. Nu poti face retur ca si PJ (au scris asta cu litere mici in Termeni si Conditii), dar la informatiile despre Retur de pe site zic doar ca returul se poate face i... Zobacz więcej
Două săptămâni a durat să îmi ajungă comanda, un Firestick Amazon 4k Max. 15.08 - 30.08 ...am ridicat-o prin Fan Courier. 100% produs original Amazon (China market) sigilat funcționează impecabil și î... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
E despre noi, dar e pentru tine Martie 2005. Pe vremea aceea, smartphone-urile existau doar in mintea unor oameni, nu si in buzunarele noastre. Iar Youtube, e-book-urile, hashtag-urile sau Twitter nu erau nici ele inventate. Asa stateau lucrurile cand am lansat Quickmobile. De atunci s-au schimbat multe. Acum exista telefoane in culoarea sampaniei Roboti care danseaza doar pentru ca asa le zici tu. Caciuli de iarna la care poti sa asculti muzica. Cani inteligente care te atentioneaza daca nu ai baut cei 2L de apa. Ceasuri care te trezesc cu miros de croissant. Pe toate, si multe altele, le gasesti la Quickmobile inainte sa le vezi in alta parte. La ultimul inventar, pe rafturile noastre stateau produse de la peste 150 de branduri de IT&C (Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Asus, Google, Ubtech, LG) sau de fashion (Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino). Cu produsele Quickmobile poti sa-ti umpli cosul electronic, daca esti pe site, sau cosul fizic, daca vizitezi magazinele noastre.
Dane kontaktowe
B-dul Bucuresti 118, 430013, Baia Mare, Rumunia
- 0310808808
- info@quickmobile.ro
- www.quickmobile.ro
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Suuuuuper
Am reusit in sfarsit sa-mi iau un iPad. Numai la acest magazin am reusit sa fac comanda pentru el si nici nu a trecut o saptamana si l-am primit. Foarte buni. Multumesc mult.

Profesionisti
Mi-am cumparat de la ei o camera foto si ce mi-a placut cel mai mult a fost ca am primit absolut toate informatiile pe care le-am solicitat. Produsul era in stoc si l-am primit a doua zi acasa, prin curier, sigilat, cu garantie si factura. S-au comportat exemplar.

Odpowiedź od Quickmobile
Super preturi, oameni seriosi.
Am comandat un aparat foto la un pret cu mult mai mic decat in oricare alt magazin din Romania.
Mi l-au promis intr-o saptamana si s-au tinut de cuvant.
5 stele!

Produse excelente
Doar la acest magazin online am gasit un parfum pe care il cautam de multa vreme si la un pret chiar avantajos. Sunt foarte multumita de achizitie.

Foarte buni
Recomand quickmobile.ro oricui doreste sa-si cumpere produse originale la preturi foarte bune, sunt foarte multumit de achizitie (Motorola Milestone). Multumesc pentru seriozitate.

excelent
Numai la acest magazin din Romania am gasit produsul dorit la un pret foarte bun iar comanda mi-a ajuns acasa a doua zi. Multumesc.

Odpowiedź od Quickmobile
mi se pare magazinul cel mai revolutionar
M-am intors din State de 6 luni iar Quickmobile este prima firma din Romania care poate sa se ia la concureta cu America. Deja am luat de la ei 2 telefoane si un parfum (parfum dupa care am asteptat cam 4 zile intr-adevar, dar mi-a ajuns ) la preturi foarte mici.
Inca cu garantia nu am avut probleme dar din moment ce trimit ei curierul la mine acasa dupa el fara plata nu vad ce altceva as putea cere :)

Super
In cursul timpului am cumparat mai multe produse de la ei si niciodata nu am fost dezamagit. Au printre cele mai bune preturi la majoritatea produselor iar calitatea este ireprosabila. Un avantaj serios este si grantia pe viata oferita la unele produse, o raritate in Romania. Am recomandat mai multor prieteni sa cumpere de la ei.

sunt de incredere
mi-am achizitionat de la quickmobile.ro o casca bluethoot si niste accesorii pt telefonul meu
sunt foarte multumit de produsele pe care mi le-au oferit
la ei am gasit toate accesoriile de care aveam nevoie
o sa mai apelez la aceasta companie

Cei mai buni
De ce ?
- Am achizitionat un produs pe care nu l-am gasit nicaieri in Romania
- Un pret mai bun decat in afara
- Garantie pe viata
- Au avut rabdare cu mine si cu insistentele mele :)
O firma de nota 10

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.