Quickmobile Recenzje

160
Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vand produse destinate pentru piata asiatica. Drept urmare garantia nu este valabila in Europa. Ar trebui sa fie ilegal sa vinzi produse fara garantie dar traim in Romania...

Oceniono na 1 z 5

Evitati complet Quickmobile.ro . Este o mare teapa. Nu au nimic pe.stoc, astepti 8-10 zile lucratoare si iti anuleaza comanda iar apoi mai astepti inca cateva zile pt returnarea banilor. Preturile sun... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Salutare! Aveti grija la quickmobile. Nu poti face retur ca si PJ (au scris asta cu litere mici in Termeni si Conditii), dar la informatiile despre Retur de pe site zic doar ca returul se poate face i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Două săptămâni a durat să îmi ajungă comanda, un Firestick Amazon 4k Max. 15.08 - 30.08 ...am ridicat-o prin Fan Courier. 100% produs original Amazon (China market) sigilat funcționează impecabil și î... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

E despre noi, dar e pentru tine Martie 2005. Pe vremea aceea, smartphone-urile existau doar in mintea unor oameni, nu si in buzunarele noastre. Iar Youtube, e-book-urile, hashtag-urile sau Twitter nu erau nici ele inventate. Asa stateau lucrurile cand am lansat Quickmobile. De atunci s-au schimbat multe. Acum exista telefoane in culoarea sampaniei Roboti care danseaza doar pentru ca asa le zici tu. Caciuli de iarna la care poti sa asculti muzica. Cani inteligente care te atentioneaza daca nu ai baut cei 2L de apa. Ceasuri care te trezesc cu miros de croissant. Pe toate, si multe altele, le gasesti la Quickmobile inainte sa le vezi in alta parte. La ultimul inventar, pe rafturile noastre stateau produse de la peste 150 de branduri de IT&C (Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Asus, Google, Ubtech, LG) sau de fashion (Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino). Cu produsele Quickmobile poti sa-ti umpli cosul electronic, daca esti pe site, sau cosul fizic, daca vizitezi magazinele noastre.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(160)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Serviciu inacceptabil

Am sunat de aproximativ 5 ori inainte sa fac comanda dar nu s-a raspuns la telefon.
Am pus comanda, nu am fost sunat sa mi se confirme.
In email-ul comenzii scrie "Pentru orice detalii suplimentare sau modificari cu privire la comanda ta, nu ezita sa ne contactezi prin reply la acest email."

Am dat reply, nu mi-a raspuns nimeni.

Cand vine produsul, nu este modelul afisat pe website.
Dau din nou reply comenzii, tot nu am primit nici un raspuns.

Ma duc la mall la standul quickmobile, nu obtin nici o informatie, mi se spune "oricum cei de pe site sunt altii", orice ar insemna aia.

8 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Transport gratuit la doua produse

Am cumparat de la QuickMobile un Nokia N8, si o husa pentru acesta, si transportul mi s-a oferit gratuit. Produsele mi-au fost livrate in stare excelenta, a doua zi. Merita sa cumparati,sunt seriosi, si respecta comanda clientului

16 kwietnia 2013

sooper

Quickmobile este o companie ce da dovada de maxima seriozitate.Este intotdeauna la dispozitia clientului,au cele mai mici preturi si cele mai calitative produse.

31 stycznia 2013

quick mobile

in cei opt ani de activitate pe aceasta piata, quick mobile a dat dovada de promptitudine si seriozitate. dovada clara sunt cele 11 magazine deschise in tara, si desfarurarea activitatii si pe plan international. noutatile apar prima data la ei, iar preturile- cele mai avantajoase. obisnuiesc sa vizitez si magazinele, cat si siteul, iar ori de cate ori am comandat online, am primit comenzile la timp si in stare perfecta.

29 stycznia 2013

Quick Mobile

Quick Mobie este unul dintre cele mai bune magazine,sunt o clienta veche a acestui magazin,am cumparat atat online cat si din magazine,sunt printre primii care aduc noile modele de telefoane si accesorii pentru acestea.Este singurul magazin in care poti sa incerci produsele inainte de a le cumpara iar acest lucru este foarte important pentru mine.

27 stycznia 2013

quickmobile

Quickmobile este unul dintre magazinele serioase si prompte.
Deosebirea dintre quickmobile si celelalte magazine este: preturi mai mici, o gama foarta larga de produse,furnizorii ce-i mai cunoscuti, calitatea!! la un pret acceptabil! asta ne intereseaza in mare parte pe toti.

15 stycznia 2013
Oceniono na 4 z 5

super site

quickmobile se deosebeste radical de celelalte magazine de pe piata on line prin gama diversificata de produse, fie accesorii , fie telefoane. pune la dispozitia cumparatorului cele mai noi produse. pot cumpara oricand de la ei fara a ma indoi de calitatea produselor

10 stycznia 2013
Oceniono na 3 z 5

QuickMobile

I have to say I was a little worried about ordering from QuickMobile when I read some of the reviews, but I have to say I had a great experience. the phone I ordered came in a timely manor, their customer service was easy to work with and very friendly. The phone I ordered was an EU phone and had EU plug in's. QuickMobile included a US adaptor at no charge with my order. I also ordered a case which they did not have in stock but are scheduled to get it in next week. I will see if it is timely. At this oint I would recommend QuickMobile .

6 stycznia 2012

Politica excelenta

Am cumparat in jur de 20 de produse de la Quickmobile. Politica lor este una foarte buna, produsele sunt la nivelul asteptarii, iar oamenii cu care am vorbit au fost foarte ok. In plus au si preturi excelente la majoritatea telefoanelor. Din ce am citit pe site-ul lor sunt si importatori directi si unici a unor brand-uri. Inca o data felicitari, sunteti foarte tari.

Oceniono na 5 z 5

Produse de foarte buna calitate

Sunt clienta fidela, si pot sa spun ca nu am fost nicodata dezamagita de serviciile lor .eu am incredere in ei ,si va recomand cu caldura sa ii vizitati si dumneavoastra.

Eficienta

Sunt foarte multumita de produsele achizitionate de la ei ,plus ca avantajul este ca preturile sunt foarte mici si produsele de calitate !

Profi

Sunt client fidel si nu am avut probleme cu produsele lor.In plus livrarea este f rapida si oferta diversificata.Bravo lor!

Oceniono na 5 z 5

Quick mobile sunt cei mai tari!

Am cumparat multe produse de la ei si nu m-au dezamagit niciodata.Au cele mai bune preturi si stiu sa aprecieze un client fidel.Cand apare ceva nou pe piata la ei gasesti prima data.
Sunt cei mai tari!

29 listopada 2011

Livrarea rapida!

Quickmobile nu m-a dezamagit niciodata in ceea ce priveste pretul produselor si calitatea acestora!
In plus, sunt uimit de rapiditatea livrarii !

27 listopada 2011

super!

Magazinul online perfect! Site-ul este foarte complex si mereu am intalnit cele mai mici preturi la telefoane si tablete cat si la accesoriile pentru acestea.

26 listopada 2011
Oceniono na 5 z 5

Site cu produse de calitate

Sunt o mare fana a brandului Hello Kitty si quickmobile.ro mea oferit si imi ofera in continuare o gama larga de accesorii hello kitty pentru telefonul si laptopul meu. Sunt produse foarte dragute si de calitate.

21 listopada 2011
Oceniono na 5 z 5

Promptitudine si profesionalism !

Comanda a fost livrata a doua zi, la exceptionalul pret pentru care acest magazin este renumit, la o achizitie de 300 de ron, am economisit circa 200 de roni cat as fi dat pe alte siteuri... Ce pot spune; apelati cu incredere, si nu va mai sparati pe ei daca nu au absolut orice pe stoc ... cu timpul isi vor upgrada si sistemul de notificare a stocului pe site. Mult succes in continuare !

26 maja 2011

Stimate Havirneanu Darie,

Va multumim pentru aprecierea facuta.
De asemenea,va promitem ca vom imbunatati in mod continuu sistemul nostru pentru a va oferi toate informatiile necesare si a va permite o utilizare optima a site-ului nostru.

Cu respect,
Echipa QuickMobile.ro

Super oferta

As vrea sa le multumesc pentru oferta pe care mi-au oferit-o. Am achizitionat de la ei in urma cu o saptamana primul meu telefon cu sistem de operare windows phone 7. Telefonul este super, l-am luat la un pret excelent iar pentru ca mi-am luat si o husa la el, am primit si transportul gratuit.

Pe scurt, multumesc quickmobile! :)

31 marca 2011

Nota 10

Am cumparat un Sony Ericsson Vivaz Pro de la dumneavoastra si am fost placut surprins de rapiditatea livrarii si de pretul bun oferit. Va multumesc pentru serviciile oferite.

13 czerwca 2010

Stimate Robert K,

Ne face placere sa aflam ca sunteti placut impresionat de serviciile noastre. Va multumim la randul nostru pentru aprecierile facute.

Raluca Grebenisan,
Director Marketing

Impresionat

De cate ori apare un model nou de telefon verific pe diverse comparatoare de preturi online si pretul in Romania.Tot timpul sunt si ei in rezultate (cateodata doar ei) si de cele mai multe ori cu cel mai bun pret. Felicitari.

2 maja 2010

Stimate Vlad Dob,

Ma bucur sa aflu ca ne regasiti de fiecare data cand cautati un produs sau un pret. Dupa cum ati observat, politica firmei noastre este practicarea preturilor cat mai scazute (de cele mai multe ori cele mai mici), asta in conditiile in care indeplinim toate cerintele din punct de vedere legal si profesional (factura fiscala, certificat de garantie, conformitatea produselor etc).

Va multumim pentru aprecierile facute,
Raluca Grebenisan
Director Marketing

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej