LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Super service;door eigen fout verkeerd besteld;2 dagen later de juiste maat binnen gekregen en keurig het verschil in prijs op rekening bijgeschreven.
Keurig afgehandeld.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
De rugbuddy is geretourneerd en het geld supersnel terug gestort. En dat geeft me dan toch weer een goed gevoel over dit bedrijf. De raampartij is voldoende geïsoleerd, maar de strook te klein om dat te kunnen opvangen. Ik ga het nu met een infrarood paneel aan het plafond proberen en zoek een bedrijf die dat ook plaatst.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Had altijd last van koude voeten maar met deze rugbuddy onder het tapijt geen last meer. Nadeel is dat je een geaard stopkontakt moet hebben. Die zitten normaal niet in de woonkamer

LS,
Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansluiten thermostaat. Inmiddels 3x een monteur binnen gehad(die ook een aantal keren met jullie technische dienst gebeld hebben), maar nog niet opgelost! Ligt niet aan jullie, maar aan fout in de installatie! Wacht nu op de electricien. Zucht
gr
Geert

Odpowiedź od Quickheat-Floor
We hebben nog niets gehoord, ontvangen en kunnen dus niks beoordelen.
Vandaag alles ontvangen en het werkt perfect.
Dus 😊 tevreden.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Heb de helft nog maar ontvangen, rest komt nog, dus mening kan nog varieren

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Goed product, voldoet aan onze eisen geeft een behaaglijke warmte af door een 10 mm dik vloertapijt. Value for money!!

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Snelle levering. Product voldoen aan verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Heb een infrarood-paneel 500 watt aangeschaft.
Dit voor mijn werkende vrouw, zij had last van koude vingers.
Door het infrarood-paneel te installeren is dit verleden tijd. Zuinig in gebruik, werkt beter dan de straalkachel van 2000 watt.
Had ik eerder moeten doen. Top
Prijzig maar wel wel fijn, het verschil is duidelijk merkbaar onder je kleed.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Prima service na een foutieve levering de volgende dag recht gezet,klasse!!

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Werkt goed en was zoals beschreven , tevens keurig op tijd geleverd

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Quickheat heeft de Rugbuddy echt super snel verzonden.
De verwarmings mat ziet er goed en veilig uit. Dit ook ivm de aardlekschakelaar. In tegenstelling tot veel andere merken is het fijn dat de aansluiting in de hoek zit waardoor je hem makkelijk weg moffeld.
Ik had hem wat warmer verwacht maar gelukkig heb ik een dun kleed.
Ik heb de verwarmingsmat geïntrigeerd in mijn domotica omgeving en gaat hij op mijn bedtijd automatisch uit zodat het niet vergeten wordt. Daarnaast is hij dan ook te bedienen met de smartphone 👍

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.