Towar zamówiony i opłacony. Paczka wg danych zawartych w zamówienie" w drodze". I tak od półtora tygodnia.Tymczasem numer paczki nawet nie istnie w systemie Inpost.Kontak z obsługa klienta wygląda w t... Zobacz więcej
Zamówieem ubrania na wyjazd 2 stycznia. Obecnie mamy 14 styczen gdzie wysyka miala być 12 i co się stalo? Moje zamowienie dotarlo do innego sklepu i pani nawet nie wie gdzie... tragedia numer tez oczy... Zobacz więcej
Kupiłem bluzę i T-shirt. Po pierwszym praniu bluzy na ściągaczach rękawów, u dołu bluzy, na kapturze i po bokach kieszeni z przodu pojawiły się co kilka centymetrów " rozcięcia", a z T-shirtu zszedł n... Zobacz więcej
Zamówiłam buty z odbiorem w sklepie, ponieważ przy zamówieniu ich w środę gwarantowano dostawę do sklepu najpóźniej w piątek ( zależało mi na terminie, buty miały być na imprezę weekendową). Niestety... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Kupiłam online kurtkę
Kupiłam online kurtkę, od tygodnia jest "w drodze" podany przez sklep nr przesyłki inpost jest błędny także nie ma możliwości śledzenia. Po 4 krotnej rozmowie na czacie i mailu obsługa nie jest w stanie nic zrobić. Jak piszą proszą o cierpliwość i przekazują sprawę do "innego działu". Kiedy napisałam, że chcę zwrot środków i potwierdzenie mojej prośby mailowo Pani na czacie stwierdziła, że nie może takiej wysłać dopóki rozmawiamy. Oczywiście po zakończeniu rozmowy też nie otrzymałam żadnego maila. Myślę, że raczej nie doczekam się pomyślnego rozwiązania tej sprawy i będę musiała zgłosić całą sytuację na policję.
Mam mieszane odczucia
Mam mieszane odczucia, bo nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji, a tym roku aż dwie na raz. Oczywiście, wiem ze są wyprzedaże i terminy wysyłki może się wydłużyć, ale przy 1 zamównienia napisałam do nich na czacie i już następnego dnia wysłali mi przedmioty. Co do drugiego, to czekam już ponad 2 tygodnie na nie… przewidywany termin dostawy 10 stycznia, napisałam znowu na czacie i dwa razy mnie zlali… a gdy po kilku nieudanych próbach dodzwoniłam się na infolinie, pani poinformowała mnie, że oczekują na dostawę i będzie trochę później. Niestety czekam kolejne dni i zobaczymy. Zamówienie anulowałabym, ale to dla mojej młodszej siostry, a jej bardzo zależało na tych rzeczach.
Nie polecam zakupów na stronie…
Nie polecam zakupów na stronie zamówienie złożyłem tydzień temu do tego momentu nie zostało wysłane, zamówienie anulowałem i czekam na zwrot pieniędzy ale po komentarzach innych nie ma co pewnie liczyć na pieniążki
Edit: pieniądze zwrócone w ciągu 2 godzin od anulowania zamówienia, tak czy siak nie polecam zakupów online
Nie polecam.
Jak nie było zwrotu pieniędzy po anulowaniu zamówienia, tak nie ma. Żenada. Trzeba to zgłosić dalej.
Miłe zaskoczenie pomimo negatywnych opinii
Po złożeniu zamówienia anulowano mi jeden z 8 produktów z powodu braków w magazynie. Gdy nie zwrócono mi środków po jednym dniu wszedłem tutaj i zacząłem czytać opinie, które lekko mówiąc nie są przychylne i po części byłem już pogodzony ze stratą ponad 100 zł. Ku mojemu zdziwieniu jednak po około tygodniu otrzymałem wpłatę na konto co mnie mile zaskoczyło. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość dostawy bo 6/7 produktów pomimo zapowiadanych możliwych opóźnień dotarło do mnie po 1,5 dnia. Ostatnia paczka przyszła po tygodniu, ale na szczęście zawierała mało istotny dodatek. Podsumowując co do dostawy jestem zadowolony, a ze zwrotami według regulaminu trzeba poczekać 15 dni. Ja otrzymałem go po mniej więcej tych 8 dniach więc albo jestem wielkim szczęściarzem albo ludzie tutaj mieli dużego pecha ze zwrotami środków
Od godziny próbuje anulować zamówienie…
Od godziny próbuje anulować zamówienie ,szukam możliwości bo pisze ze jest opcja ,natomiast ani na stronie ani na aplikacji nie ma żadnej takiej informacji.Zero kontaktu .
Odradzam kupowanie online
Odradzam kupowanie online, zgubili moja przesyłkę, zobaczymy jak to rozwiążą
Edit: po kilku emailach po prostu zwrócili mi pieniądze na konto
Nie polecam anulowano mi zamówienie
Nie polecam anulowano mi zamówienie, zero kontaktu jak i również zwrotu środków. Nie polecam zakupów, tylko oszukują swoich klientów
Jestem bardzo rozczarowana
Jestem bardzo rozczarowana, nie polecam tej firmy. Żadnego zainteresowania, po zgłoszeniu braku towaru, brak profesjonalizmu.
Dokonałam zwrotu produktu dnia…
Dokonałam zwrotu produktu dnia 6.10.2021 w Pull&Bear Wroclavia, do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy mimo iż mijają już prawie 4 miesiące. Obsługa klienta nie odpowiada na maile, sklep odsyła na infolinię. Mam nadzieję że UOKiK rozwiąże moją sprawę pomyślnie. Nie dość że nie mam produktu gdyż go zwróciłam to na dodatek nie otrzymałam zwrotu 159PLN, złodzieje! Nie jest chyba takie trudne dojść po transakcjach z danego dnia który zwrot nie przeszedł?
Miesiąc czasu oczekiwania na zwrot…
Miesiąc czasu oczekiwania na zwrot gotówki za anulowane zamówienie. Zamówienie anulowane ponieważ nie dotrzymany został termin dostawy. Do tej pory nie ma zwrotu gotówki pomimo wielu deklaracji że będzie zwrot. Chyba trzeba będzie zgłosić sprawę na policję. Przestrzegam przed zakupami online w tym sklepie.
Brak produktu oraz zwrotu pieniędzy
Dokonałam zakupu online miesiąc temu, nie odnotowano tego zamówienia, a przelew poszedł na kwtote 500zl. Gdy kontaktowałam się z konsultantem (bo oczywiście infolinia milczy, maile tak samo) anulowaliśmy zamówienie i wzrot miał być w ciągu 48h. I nic, pisałam ponownie żeby się upomnieć, byłam w sklepie stacjonarnym, dostałam maila w którym mi napisano ze im częściej będę się upominać tym później dostanę pieniądze. Żałuję, ze wcześniej nie czytałam innych opini. Nie sądziłam, że taka sieciowa może tak oszukać swoich klientów. NIE POLECAM
brak zwrotu gotówki
Zapłaciłam za transakcję, system sklepu nie odnotował wpłaty. Za radą konsultanta anulowałam zamówienie. Zwrot pieniędzy miał nastąpić w ciagu 48 godzin. Minęło 15 dni i nadal nic. Liczne maile i kontakt na czacie, ciągle ta sama wymówka. To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
Brak pieniędzy ze zwrotu zamówienia
25 listopada- 2 dni temu minęły 2 miesiące od anulowania zamówienia a pieniędzy z zwrotu jak nie dostałam tak dalej nie mam. Brak infolinii rośniesz jest wielkim minusem. A pomoc w postaci chatu na aplikacji to nie pomoc. Nic nie są w stanie ludzie zrobić żeby pomoc i nawet nie chcą. Na emaile tez nie odpisują. Nie polecam
7 tygodni i nadal brak zwrotu pieniedzy..
Mamy dzis 20 listopad. Dzis mija 7 tydzien od anulowania mojego zamowienia. Zwrotu pieniędzy nadal nie otrzymalem.
Odradzam
Odradzam. 17.10 złożyłam zamówienie, które częściowo anulowano. Mija drugi miesiąc a pieniędzy w dalszym ciągu nie mogę odzyskać. Kontakt z nimi to jakaś żenada. NIE POLECAM
Za długi okres czekania na przesyłkę
Czekam na przesyłkę już 13 dzień i żadnego odzewu. Jestem zawiedziona organizacją tego sklepu. Mam nadzieję, że chociaż uda mi się odzyskać pieniądze
Update:
Czekam już ponad 20 dni, a sprawa dalej niewyjaśniona
Slaba jakosc
Towar zwróciłam
Towar zwróciłam, ponieważ bluza była sporo za duża. Niestety nadal czekam na zwrot pieniędzy. W żaden sposób nie można się skontaktować ze sklepem.
Zam nr 1034866042
NIE POLECAM ZAMÓWIEŃ ONLINE
11.10.2021 dokonałam zamówienia online, zamówienie cały czas było w przygotowaniu. Po 10 dniach, gdy napisałam wiadomość o braku przesyłki, nagle pojawiła się informacja o anulowaniu zamówienia z uwagi na braki w magazynie. Na marginesie cały czas rzecz jest dostępna online. Praktyką sklepu jest wyłudzanie pieniędzy. Teraz czekam na zwrot środków - nie wiadomo, kiedy to nastąpi.