Provacances Recenzje 898

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk dejlig ejendom, som vi følte os rigtig godt tilpas i fra første dag. Både hus, pool og udeområder i top. Dejlig panorama udsigt over Vence og Middelhavet. Vi var 3 generationer - og a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejligt hus . der passer 100% til beskrivelsen. Gode faciliteter og rent og pænt. Der opstod lidt problemer undervejs, bl.a. en opvaskemaskine der strejkede - men her blev reageret virkelig hurtigt,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nous avions déjà réservé notre lieu de vacances par Provacances il y a deux ans et nous avions été très satisfaits. Nous avons réitéré l'expérience cette année et nous avons une fois de plus été... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży
  2. Domek
  3. Wynajem wakacyjny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dejlig ferie med Provacanes

Ferielejlighed i St-Jeannet var lige efter beskrivelsen. Fantastisk sted i bjergene med flot udsigt. Meget venlige og hjælpsomme værter. Vi kom sent på eftermiddagen om søndagen hvor alle butikker og restauranter er lukket de fleste steder i Frankrig. Værterne anbefalede med det samme en restaurant i nabolandsbyen, ringede selv og reserverede et bord for os.
Dejlig privat have, stor terrasse, skøn opvarmet pool selv i oktober mnd. Hyggeligt udekøkken med mulighed at grille.
Der er flere muligheder for at spise i landsbyen og nabobyer som ligger tæt på. Dejligt bageri og muligheder for at købe ind i selve St Jeannet, som er 3 min køreafstand. Eneste ulempe er at vejen til landsbyen er meget smal og trafikeret, så det usikkert gå til landsbyen. Ellers er det et fantastisk sted at bo, hvor der er kun ca 15 min kørsel til Vence og ca 1 times kørsel til Nice eller Monaco.

Tak til Provacances for god vejledning når der opstod spørgsmål!

11 października 2025

Perfekt

Perfekt, so wie es sein sollte!
Vollkommen problemlose, schnelle, korrekte und profesionelle Abwicklung, hervorragend profesionelle E-mail, schneller E-mail Kontakt, super Anfahrtsbeschreibung, schneller und unkompizierter Kontakt zu den Vermietern mit SMS, Telefon oder Whatsapp. Hat alles super geklappt, keine Beanstandungen! Wir werden nächstes Jahr wahrscheinlich wieder ein Häuschen über Provacances buchen! Absolut zu empfehlen! Vielen Dank!

1 października 2025
Oceniono na 2 z 5

J avais déjà réservé via Promovacances…

J avais déjà réservé via Promovacances j étais satisfaite mais cette fois pas vraiment
Erreur de numéro de PNR donc aucun document pour le vol transavia ni mail de transavia …
Heureusement malgré 3 appels j ai réussi enfin à obtenir le bon numéro pour enregistrement des vols
Transfert via hoppa une catastrophe personne à l’arrivée à Istanbul au point indiqué et injoignable…
J ai du prendre un taxi à mes frais après avoir perdu plus d une heure trente à l’aéroport
Rien de grave en soi mais j ai perdu du temps à la gestion du transfert retour plutôt que de profiter pleinement de mon court séjour 4 jours
Pour le reste hôtel très bien. Dommage j espère le remboursement des frais taxi et un geste commercial
Cordialement

30 września 2025
Logo Provacances

Odpowiedź od Provacances

Votre avis concerne Promovacances.fr et non notre société Provacances !
Nous avons donc demandé à Trustpilot de le supprimer.
Nous vous invitons à le publier sur la page Trustpilot de Promovacances.fr à la place.
Merci d’avance.

Skøn ferie i Provence

Vi havde den dejligste ferie i det skønne hus i St. Jeannet, som næsten er blevet "vores" landsby i Provence gennem mere end 20 år. Det er det bedste hus vi har lejet gennem årene. Meget søde værter, der bl.a. var på pletten, da vaskemaskinen strejkede. Også fin service fra Provacances, hvis der var spørgsmål inden afrejsen. Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi vil klart anbefale at booke ferie hos Provacances.

13 września 2025

Fantastisk dejlig ejendom

Fantastisk dejlig ejendom, som vi følte os rigtig godt tilpas i fra første dag.
Både hus, pool og udeområder i top.
Dejlig panorama udsigt over Vence og Middelhavet.
Vi var 3 generationer - og alle var begejstrede.
Gåafstand til Vence gamle bydel, var med til at gøre opholdet bekvemt.
Korte afstande til lufthavn og hyggelige byer i området er også ideelt.
Vi kommer meget gerne tilbage😎

20 września 2025

Kan klart anbefales.

Endnu engang har vi booket feriebolig gennem Provacances, og som altid var hele forløbet upåklageligt. Det er trygt og fint at booke igennem her. Det gør vi helt sikkert igen.

6 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Har booket gennem Provacances to gange…

Har booket gennem Provacances to gange og begge gange har beskrivelsen af lejligheden og huset levet op til det vi oplevede. Ingen snydebilleder.
Vi manglede dog en grill selvom det stod i beskrivelsen. Mener der er grillforbud når det er meget tørt, men tænker kun det gælder kulgrill. En gas eller elgrill havde været ønskelig

16 sierpnia 2025

Great company

Great company - very professional with excellent communication and processes.
An impressive range of quality properties.

16 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Site et prestation de qualité

Nous avons réitéré l'expérience cette année et nous avons une fois de plus été ravis. Le site internet est très bien conçu, les présentations sont complètes, et l'organisation est excellente.

Le plan d'accès est très bien fait, et les documentations des villas sur place sont utiles (il serait bien d'envisager d'ailleurs une version numérique).

22 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej