Prisjakt.nu Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Prisjakt var superbra förr men nu är det riktigt dåligt, samt uteblivna svar från deras sida varför man inte kan filtrera vilka butiker man vill ha med längre. Jag är inte så insatt i vad som hä... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Länge varit en ambassadör för prisjakt. Det har funnits bra filtrering per egenskap även på väldigt nischade produkter samt bra och uppdaterad prisinformation. Upplever dock att prisjakt genomgå... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

SÄMSTA upplevelsen! Jag fick betala för två månader utan att ha nyttjat deras tjänst eller deras produktflöde! När man kontaktar kundtjänst är de helt nonchalanta och har ingen medgörlighet och t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ja, Prisjakt har blivit riktigt dåligt, speciellt om man har ett företag. Massor av produkter saknar info och mycket krångligt att ge feedback. Supporten är oftast helt värdelös. Numera får man inget... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Funkade bra när jag jämförde flera …

Funkade bra när jag jämförde flera skärmar, sparde nästan 2000kr.

5 listopada 2017

Hej Hej!

Underbart att höra att vår produkt hjälpt dig! =)

Tack för att du delar med dig!

Skämt....

vilket skämt ....svarar inte på mail eller telefon och har felaktiga data på sin site....

7 marca 2017

Hej hej!

Nu är det längesedan du skrev detta omdöme, men numera har vi en messenger funktion som gör att vi har snabbare svarstider och du kan enkelt komma i kontakt med oss på Prisjakt.

Välkommen att kontakta oss när du vill! =)

Supportgänget på Prisjakt

Very helpful

Good page to find the cheapest stuff you need

2 lutego 2017

Hello Sibila!

I´m very glad to receive your feedback, thank you so much for sharing! =)

Best Regards
Prisjakt´s support team

Hjälpsamt vertyget!

Hjälpsamt när man planerar köpa nåt 🤠

25 stycznia 2017

Hejsan Dawid!

Roligt att höra att vår produkt är till hjälp för dig när du vill planera dina inköp! =)

Hjälper mig mycket

Brukar oftast börja med att besöka prisjakt innan jag handlar på nätet. Har hjälpt mig i många köpbeslut och jag får en bra överblick hur marknaden ser ut just nu.

3 czerwca 2015

Hej Gustav,
vad roligt att se att du var nöjd med oss när du skrev ditt omdöme!
Jag hoppas att du fortfarande känner att du blir hjälpt och att du är nöjd med hur Prisjakt utvecklats genom åren.

Allt gott!

Vänliga hälsningar
Supportgänget på Prisjakt

Ovärdelig sida!

Prisjakt är det bästa för prisjämförelser och för att hitta produkter och butiker.

10 grudnia 2014

Hejsan David!

Verkligen fint att höra att vår produkt kan hjälpa dig planera dina inköp! =)
Stort tack för att du delar med dig!

Oceniono na 5 z 5

Denna sida plus en massa googlande är som bäddat för ett bra köp

Denna sida är oumbärlig för mig då jag alltid använder mig av den för att hitta på vilka fler som saluför/säljer produkten jag är intresserad av och om det finns några alternativ till produkten inom samma kategori/område och jag kan fortsäta en hel evighet, tjänsten som de tillhandahåller är grym och rekommenderas riktigt starkt helt enkelt.

26 lipca 2014

Hejsan Pontus!

Wow, vilket fint omdöme. Super roligt att vår produkt kan hjälpa dig planera dina inköp! =)

Bästa verktyget

+Mycket bra filter inklusive detaljfilter
+Bra sökmotor
+Bra priser
-Enda stora nackdelen är att man bara kan filtrera på pris, inte pris inklusive frakt

1 maja 2014

Hejsan!

Stort tack för ditt fina omdöme!

Stämmer ej

Denna prisjämförelse sida kan ni ta med en nypa salt då dom ej har koll på hur deras system lägger upp olika varor i sina jämförelser.
Samt omdömen som kunder lägger på butiker ändrar och tar dom bort som dom vill både kritik och positiva så därför skall ni ta allt som stor där med en nypa salt och skapa er egna uppfattningar!

25 lutego 2013

Bästa jägaren

Prisjakt är min absoluta favorit för prisjakt i Sverige. Bättre jägarkompis får man leta efter. Bra översikt och lättnavigerat.

13 czerwca 2012

Hejsan Frazze!

Så glada vi blir över att vi är din favorit tjänst när du vill jämföra produkter! =)

Stort tack!

Oceniono na 5 z 5

Et godt hjelpemiddel for en trygg handel.

Brukes mye av meg til å sammenligne pris på produkter før jeg handler.Å bruke Prisjakt sammen med Alatest gjør at jeg finner det beste produktet til best pris. Må prøves.

24 marca 2012

Hej Per-Jonny!

Tack för ditt fina omdöme om vår produkt!
Tack för att du delar med dig! =)

bra

Bra och seriöst ställe att hitta bra priser på svenska och internationella sidor

28 lutego 2011

Hej Magnus!

Tack för ditt omdöme, glad att vår produkt kan hjälpa dig med dina inköp! =)

Bra prisjämförelsesida...

Här kan du hitta prisjämförelser på det mesta från de flesta företag. Du får även info om vad andra kunder tycker om företagen.

13 kwietnia 2010

Hejsan Åsa!

Tack för ditt omdöme, väldigt fint att höra att du uppskattar vår produkt! =)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej