Prisjakt var superbra förr men nu är det riktigt dåligt, samt uteblivna svar från deras sida varför man inte kan filtrera vilka butiker man vill ha med längre. Jag är inte så insatt i vad som hä... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Länge varit en ambassadör för prisjakt. Det har funnits bra filtrering per egenskap även på väldigt nischade produkter samt bra och uppdaterad prisinformation. Upplever dock att prisjakt genomgå... Zobacz więcej
SÄMSTA upplevelsen! Jag fick betala för två månader utan att ha nyttjat deras tjänst eller deras produktflöde! När man kontaktar kundtjänst är de helt nonchalanta och har ingen medgörlighet och t... Zobacz więcej
Ja, Prisjakt har blivit riktigt dåligt, speciellt om man har ett företag. Massor av produkter saknar info och mycket krångligt att ge feedback. Supporten är oftast helt värdelös. Numera får man inget... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Objektiva prisjämförelser
Dane kontaktowe
Storgatan 47 A , 26232, Ängelholm, Szwecja
- support@prisjakt.nu
- www.prisjakt.nu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Lita varken på omdömena eller forumen…
Lita varken på omdömena eller forumen då de styrs och präglas av administratörers egna subjektiva åsikter.
Omdömen som inte gillas tas bort. Man får inte tycka vad man vill - fast de förstås är långt innanför ramen av forumets regler👎👎👎👎👎👎👎.
Jag och många av mina vänner har skrivit omdöme om ett företag som enligt företaget är inte en betalande kund till Prisjakt och därför tar prisjakt bort omdömena.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Prisjakt har övergått till att använda…
Prisjakt har övergått till att använda omöjliga filter som inte är anpassade för personer med mål i livet. Nya filterfunktionerna är svårbegripliga, begränsade och rent utav värdelösa.

Nya prisjakt = Värdelöst
Filter funktionen har blivit mycket sämre, helt hopplöst att hitta de filter som jag vill använda. Finns alla filter kvar? Varför ska jag behöva lägga en massa tid på att "vänja" (som prisjakt skriver, en vane sak...) mig med ngt som är midre överskådligt och verkar sakna en del filter? Ny upplevelse, modernt,....? Varför använda prisjakt? Inte för att få ngt skön upplevelse utan det är endast ett verktyg.

Nya utseendet är skräp
Nya utseendet är skräp, gamla är mycket bättre, hej pricerunner, hejdå prisjakt.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
They probably work for the seller AND their commission
It seems Prisjakt may be more concerned with earning their commission from dodgy sales organisations than observing Swedish consumer laws.

Prisjakt höll på att kosta mig 2000 kr i onödan
På produkten jag sökte fick jag upp två träffar på prisjakt. Dom två var dom dyraste jag hade sett dittills. Hade hittat tre andra hemsidor med billigare exakt samma produkt. Skillnaden på den dyraste och billigaste varan skiljde det över 2000 kr. Riktigt kasst. Mitt tips är att leta själv, då sparar du mest pengar.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Tjänsten var jätte bra när det…
Tjänsten var jätte bra när det startades 2002. Nu är tjänsten värdelös och hittar aldrig bästa eller billigaste pris varken på den nya eller gamla hemsidan. Provat på många produkter och hittar billigaste själv.

Nya Prisjakt är sämre
Prisjakt har varit väldigt användbart förr men i och med den nya designen så har det blivit svårare att använda. Det är så typiskt för ett företag som alltid känner att dom måste förnya sig och då försämrar användarbarheten för kunderna.
Uppdaterad: Jag kanske var orättvis i mitt betyg, dock är den nya sidan svårare att få en överblick av.
Jag har fått fram en lista på produkter och på den gamla så ser du genast omdömen, rankning, bästa pris i lager mm. Lätt att sortera på alla de som visas.
På den nya sidan visas endast några av dessa.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
verkar ibland inte vara uppdaterat med…
verkar ibland inte vara uppdaterat med vilka pris som är billigast . hittat billigare pris skälv flera gånger

Sämsta ansiktslyftet någonsin
Sämsta ansiktslyftet någonsin. Det korta svaret är att allt har blivit sämre.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Nya prisjakt, vilket fundamentalt misslyckande
Vad hände? Hur kunde prisjakt bli så dåligt? Det nya användargränsnittet är ju totalt värdelöst. Kan man inte få tillbaka det gamla?
Svårt att filtrera fram egenskaper, vilket fram till nu har varit den stora fördelen med prisjakt... så illa

Nya Prisjakt är katastrofalt dålig
Nya Prisjakt är katastrofalt dålig. Layouten har blivit värdelös, ger ingen översikt av det man söker. Sökte efter en specifik TV under Black Friday. Började på Prisjakt men kollade även direkt på nätet. Fann då att MediaMarkt var tusenlappar billigare enligt ett Google förslag jämfört med det billigaste alternativet på Prisjakt. MediaMarkt fanns inte ens med som möjlig leverantör hos Prisjakt. Prisjakt har tappat mig som användare.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Innan nya prisjakt när man kunde
Innan nya prisjakt när man kunde, på ett enkelt sätt få upp listor och annat var det en ok sida. Om man bortser från bortplockade omdömen etc. Den nya är en katastrof. Rekommenderar Pricerunner tillsvidare.

Prisjakt = Ej reko
Jag som många andra håller med om att det inte känns helt reko på prisjakt.
Jag brukar skriva recension och ge betyg på varor jag gillar och inte gillar, vilket jag tycker är toppen. Däremot har två av mina senaste recensioner som var negativa plockats ner, den första för att den blivit anmält av outgrundlig anledning och den andra för att två "personer" tyckt att EN mening i recensionen inte stämmer med produkten.
Därefter blev jag kontaktad av prisjakt och ifrågasatt, jag förklarade att jag kanske uttryckt mig på rätt sätt men att jag står fast vid min recension och att de gärna fick ta bort den meningen om de ville. Skickade till och med kvitto+bild på varan som bevis på att jag "fick" skriva ett omdöme.
Det räckte inte för prisjakt och hela min recension togs bort även på den varan.
Jag fick inte ta del av vad de två som anmält annonsen skrivit men jag fick veta att de anmält samma sak i annonsen - på en föråldrad produkt som knappt säljs längre. Vilket för mig låter mer än lite märkligt. Att prisjakt böjer ryggen för producenter på en sida till för konsumenter är orimligt och borde inte finnas, inte i vårt korruptfria samhälle.

Odpowiedź od Prisjakt.nu
Jeg kjøpte noen få spill
Jeg kjøpte noen få spill, og fikk nøklene til spillene umiddelbart, slik at jeg ble klar for å installere dem
Det billigste stedet
Ger en övergripande bild
Kollar alltid med dem först.
De har generellt sett uppdaterade priser och pristrender samt erbjuder bevakningar för prissänkningar och "Dagens Deal". De ger även möjlighet att visa prishistorik och en prisprognos (vilken förvisso är rätt skev). Sammanfattningsvis, är de "straight forward" och tydliga, med utvecklingspotential.
→ Det negativa är att användarnas omdömen tenderar att vara betydligt mer negativa än genomsnittet på andra sidor (dock kompenserar de för det genom att ibland hänvisa till företag eller professionella recensioner).
Deras söksystem är relativt bra utformat, men skulle kunna vara bättre för de produkter som de återfinner och erbjuder länkar till, men som de inte har med i sin databas (exempelvis "frassökningar" eller att klicka i specifika detaljer som framgår i sökresultatet).
Saknar även funktionen att se vilka affärer som sen tidigare erbjudit en vara till lägre pris, just för att veta sannolikheten om erbjudandet kommer tillbaka. (Var det en "seriös" affär? Brukar de ofta ha rean etc.)

Riktigt dåliga!
Riktigt dåliga!
Omdömespoäng genom prisjakt är inte tillförlitliga. Dom låter t.o.m företag som fått dåligt omdöme att påverka detta, genom att få omdömen borttagna. Kanske inte så konstigt iofs när man lever på intäkter från bl.a annonslänkar men inte så lämpligt om man skall leverera omdömen från kunder. Tacka vet jag Pricerunner.

Känns öppna och ärliga
Känns öppna och ärliga då prishistorik och liknande finns. Så även fast de inte direkt är helt öppna med de fulknep som butiker använder vid prissättning, så kan man iaf gräva fram det själv.
Ljusår mer pålitliga och seriösa än pricerunner.
Känns tyvärr dock precis som på andra ställen att användarrecensioner inte riktigt går att lita på (känns som många fejkade inlägg finns på vissa produktgrupper).

Doświadczenie Trustpilot