Prisjakt.nu Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Prisjakt var superbra förr men nu är det riktigt dåligt, samt uteblivna svar från deras sida varför man inte kan filtrera vilka butiker man vill ha med längre. Jag är inte så insatt i vad som hä... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Länge varit en ambassadör för prisjakt. Det har funnits bra filtrering per egenskap även på väldigt nischade produkter samt bra och uppdaterad prisinformation. Upplever dock att prisjakt genomgå... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

SÄMSTA upplevelsen! Jag fick betala för två månader utan att ha nyttjat deras tjänst eller deras produktflöde! När man kontaktar kundtjänst är de helt nonchalanta och har ingen medgörlighet och t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ja, Prisjakt har blivit riktigt dåligt, speciellt om man har ett företag. Massor av produkter saknar info och mycket krångligt att ge feedback. Supporten är oftast helt värdelös. Numera får man inget... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Lita varken på omdömena eller forumen…

Lita varken på omdömena eller forumen då de styrs och präglas av administratörers egna subjektiva åsikter.

Omdömen som inte gillas tas bort. Man får inte tycka vad man vill - fast de förstås är långt innanför ramen av forumets regler👎👎👎👎👎👎👎.

Jag och många av mina vänner har skrivit omdöme om ett företag som enligt företaget är inte en betalande kund till Prisjakt och därför tar prisjakt bort omdömena.

5 kwietnia 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej och tack för ditt omdöme!

Vi vill alltid ha äkta omdömen och för att uppnå detta behövs det regler och riktlinjer på Prisjakt. Man får inte skriva vad som helst på vår sida eller på forumet, och därför har vi reglerna och riktlinjerna som stöd. Vi har även system för att upptäcka och hantera misstänksamma omdömen. Prisjakt tillåter aldrig fusk eller manipulation från sina användare eller från butiker och omdömesreglerna gäller alla butiker oavsett om de är en betalande kund till oss eller inte.

Har du några frågor eller funderingar, hör av dig till oss på support@prisjakt.nu eller via Messengern på Prisjakt.nu, så hjälper vi dig!

Oceniono na 1 z 5

Prisjakt har övergått till att använda…

Prisjakt har övergått till att använda omöjliga filter som inte är anpassade för personer med mål i livet. Nya filterfunktionerna är svårbegripliga, begränsade och rent utav värdelösa.

2 kwietnia 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej och tack för din feedback! Riktigt tråkigt att höra att våra filters känns mycket besvärligare nu än innan. Du är varmt välkommen att skriva till oss (här i omdömet eller till vår support), så kollar vi närmare på de problematiska delarna av våra filters.

Du når oss via Messengern på Prisjakt.nu och i appen, och på så sätt kan vi samla in din feedback till våra produktutvecklare.

Tusen tack och ha en fin dag!

Nya prisjakt = Värdelöst

Filter funktionen har blivit mycket sämre, helt hopplöst att hitta de filter som jag vill använda. Finns alla filter kvar? Varför ska jag behöva lägga en massa tid på att "vänja" (som prisjakt skriver, en vane sak...) mig med ngt som är midre överskådligt och verkar sakna en del filter? Ny upplevelse, modernt,....? Varför använda prisjakt? Inte för att få ngt skön upplevelse utan det är endast ett verktyg.

20 marca 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej och tack för din feedback! Den är jättevärdefull för oss. Att enkelt kunna hitta till den rätta produkten (för att sedan hitta den rätta butiken som säljer den), ofta med hjälp av våra åtskilliga filters, är kärnan i det Prisjakt är till för för många av våra användare. Därför är det extratråkigt att höra att den biten känns besvärligare nu än innan, eller att den inte alls fungerar idag.

Jag kan inte svara statusen kring alla filters, men saknar du ett filter så är du varmt välkommen att skriva till oss (här eller till vår support), så kollar våra experter på det och ser vad vi kan göra. Så, om du vill, kan du uppdatera ditt omdöme och berätta mer i detalj här, eller kontakta oss via Messengern på Prisjakt.nu och i appen, så samlar vi in din feedback till våra produktutvecklare.

Tusen tack och ha en fin dag!

Nya utseendet är skräp

Nya utseendet är skräp, gamla är mycket bättre, hej pricerunner, hejdå prisjakt.

28 lutego 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej och tack för din feedback!

Det är tråkigt att höra att vår nya sajt inte känns lika bra som den "gamla" (som finns fortfarande på classic.prisjakt.nu). Vi jobbar hårt för att förbättra vår nya sajt och arbetet är inte över. Vi lyssnar på våra användare och därför hör vi gärna mer från dig om både det som inte är så bra och gärna även om det som är bra med den nya sidan, så vi verkligen välkomnar dina tankar kring hur vi kan göra Prisjakt ännu bättre. Vad skulle du vilja ändra mest med den nya sidan, om du jämför med Prisjakt "Classic"?

Om du vill, kan du uppdatera ditt omdöme och berätta mer i detalj här, eller kontakta oss via Messengern på Prisjakt.nu och i appen, så samlar vi in din feedback till våra produktutvecklare. :)

Oceniono na 1 z 5

They probably work for the seller AND their commission

It seems Prisjakt may be more concerned with earning their commission from dodgy sales organisations than observing Swedish consumer laws.

25 lutego 2021

Hi,

First of all, we're really sorry to hear that this is the impression of our service you've gotten.

We observe the shops we list and we take grades of action when we think it is necessary, regardless of a shop being a paying customer to Prisjakt or not. We aim to list a wide variety of shops that must follow our service requirements, and following Swedish/EU consumer laws is a part of that. Our users are also welcome to share their shopping experiences on Prisjakt, helping and guiding other consumers when searching for a shop to purchase from.

We'd be like to hear from you about a bad experience you've had with a shop on Prisjakt and we kindly ask you to begin by contacting us support@prisjakt.nu (or through the Messengern on the site/app), and we'll look into the issue and get back to you.

Kind regards,
The support team at Prisjakt

Prisjakt höll på att kosta mig 2000 kr i onödan

På produkten jag sökte fick jag upp två träffar på prisjakt. Dom två var dom dyraste jag hade sett dittills. Hade hittat tre andra hemsidor med billigare exakt samma produkt. Skillnaden på den dyraste och billigaste varan skiljde det över 2000 kr. Riktigt kasst. Mitt tips är att leta själv, då sparar du mest pengar.

21 lutego 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Det är riktigt tråkigt att höra att vår tjänst inte har funkat bra för dig. Att vi har missat erbjudanden som hade passat in kan jag endast beklaga. Vill du berätta för oss vilken produkt det gäller eller vilka butiker/erbjudanden vi hade missat? Vi ser gärna över detta, så om du vill kan du kontakta oss direkt på support@prisjakt.nu (eller via Messengern på Prisjakt.nu) för bästa service.

Oceniono na 1 z 5

Tjänsten var jätte bra när det…

Tjänsten var jätte bra när det startades 2002. Nu är tjänsten värdelös och hittar aldrig bästa eller billigaste pris varken på den nya eller gamla hemsidan. Provat på många produkter och hittar billigaste själv.

13 lutego 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Det är riktigt tråkigt att höra att vår tjänst inte har fungerat som tänkt. Är det någon specifik produktkategori eller typ av produkter som du inte hittar på Prisjakt eller där du har hittat bättre priser på produkten? Vi skulle jättegärna vilja höra mer om dessa brister, så om du vill, kan du berätta mer om det i ditt omdöme, eller kontakta oss direkt på support@prisjakt.nu (eller via Messengern på Prisjakt.nu). Vi har utökat antalet produkter, produktkategorier och inlästa butiker enormt över åren, men det är klart att vi kan lägga till fler. :)

Tack på förhand!

Oceniono na 3 z 5

Nya Prisjakt är sämre

Prisjakt har varit väldigt användbart förr men i och med den nya designen så har det blivit svårare att använda. Det är så typiskt för ett företag som alltid känner att dom måste förnya sig och då försämrar användarbarheten för kunderna.

Uppdaterad: Jag kanske var orättvis i mitt betyg, dock är den nya sidan svårare att få en överblick av.
Jag har fått fram en lista på produkter och på den gamla så ser du genast omdömen, rankning, bästa pris i lager mm. Lätt att sortera på alla de som visas.
På den nya sidan visas endast några av dessa.

27 stycznia 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Leif och tusen tack för dina insikter!

Det är tråkigt att höra att vår nya sajt inte känns lika användbar som den gamla Classic (som finns fortfarande på classic.prisjakt.nu). Vi jobbar hårt för att förbättra användbarheten och användarvänligheten på vår nya sajt och arbetet är inte över. Därför hör vi gärna mer från våra trogna användare om det som inte är så bra (och gärna även om det som är bra) med nya sidan, så vi verkligen välkomnar dina tankar kring hur vi kan göra Prisjakt ännu bättre.

Tack ännu en gång och ha en fin dag!

Oceniono na 2 z 5

verkar ibland inte vara uppdaterat med…

verkar ibland inte vara uppdaterat med vilka pris som är billigast . hittat billigare pris skälv flera gånger

13 stycznia 2021

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Kristina och tack för din feedback!

Det är tråkigt att höra att du inte alltid har hittat de bästa priserna via oss. Om det är butiker saknas, eller erbjudanden som inte är med, kan du även höra av dig till oss så lägger vi gärna till dem. Om du vill, kan du uppdatera ditt omdöme och berätta mer, eller kontakta oss via Messengern på Prisjakt.nu eller i appen, så kan vi ta en närmare titt på det!

Tack och ha en fin dag!

Sämsta ansiktslyftet någonsin

Sämsta ansiktslyftet någonsin. Det korta svaret är att allt har blivit sämre.

30 grudnia 2020

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Aron och tack för din feedback!

Vi tar mer än gärna emot ris och ros om vår sida, våra appar och annan funktionalitet. Vi har satsat hårt på en ny plattform som ger oss bättre möjligheter att utveckla sidan, och det innebär också att vi är öppna för förslag. För att kunna fokusera på att förbättra den nya sidan, behöver vi fokusera mindre på gamla Classic. Gamla finns kvar på https://classic.prisjakt.nu/ och du är välkommen att fortsätta använda den vid sidan om den nya.

Har du några önskemål, önskar vi att du hör av dig till oss, då vi samlar in sådan feedback för att kunna förbättra tjänsten. Du når oss som vanligt via Messengern på sidan/appen, men om du vill, kan du alltid maila dina tankar till oss på support@prisjakt.nu så ser vi till att det skickas vidare. Beskriv gärna i detalj vad som inte funkar bra (eller vad som funkar bra), så får vi en bättre bild på saken.

Tack och ha en fin dag!

Oceniono na 1 z 5

Nya prisjakt, vilket fundamentalt misslyckande

Vad hände? Hur kunde prisjakt bli så dåligt? Det nya användargränsnittet är ju totalt värdelöst. Kan man inte få tillbaka det gamla?

Svårt att filtrera fram egenskaper, vilket fram till nu har varit den stora fördelen med prisjakt... så illa

26 grudnia 2020

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Emil och tack för din feedback! Det låter tråkigt att du inte alls är nöjd med vår sida som det är idag.

Vi tar mer än gärna emot ris och ros om vår sida, våra appar och annan funktionalitet. Vi har satsat hårt på en ny plattform som ger oss bättre möjligheter att utveckla sidan, och det innebär också att vi är öppna för förslag. För att kunna fokusera på att förbättra den nya sidan, behöver vi fokusera mindre på gamla Classic. Gamla sidan har inte försvunnit - den finns kvar på https://classic.prisjakt.nu/ och du är välkommen att fortsätta använda den.

Har du några önskemål, önskar vi att du hör av dig till oss, då vi samlar in sådan feedback för att kunna förbättra tjänsten. Du nämner att filtrering av egenskaper är svårt - kan du återkomma till oss om det och berätta mer?

Tack ännu en gång och ha en bra dag!

Nya Prisjakt är katastrofalt dålig

Nya Prisjakt är katastrofalt dålig. Layouten har blivit värdelös, ger ingen översikt av det man söker. Sökte efter en specifik TV under Black Friday. Började på Prisjakt men kollade även direkt på nätet. Fann då att MediaMarkt var tusenlappar billigare enligt ett Google förslag jämfört med det billigaste alternativet på Prisjakt. MediaMarkt fanns inte ens med som möjlig leverantör hos Prisjakt. Prisjakt har tappat mig som användare.

30 listopada 2020

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej och tack för din feedback!

Det låter oerhört tråkigt att vi inte hade fått fram den bästa dealen när du besökte oss. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt läsa och sortera in priserna från tusentals butiker.

Din feedback är värdefull för oss, och vi tar mer än gärna emot ris och ros om vår sida, våra appar och annan funktionalitet. Vi har satsat hårt på en ny plattform som ger oss bättre möjligheter att utveckla sidan, och det innebär också att vi är öppna för förslag. Har du några önskemål, vill vi gärna att du höra av dig till oss, då vi samlar in sådan feedback för att kunna förbättra tjänsten. Du når oss som vanligt via Messengern på sidan/appen, men om du vill, kan du alltid maila dina tankar till oss på support@prisjakt.nu så ser vi till att det skickas vidare. Beskriv gärna i detalj vad som inte funkar bra (eller vad som funkar bra), så får vi en bättre bild på saken.

Tack ännu en gång och ha en bra dag!

Oceniono na 1 z 5

Innan nya prisjakt när man kunde

Innan nya prisjakt när man kunde, på ett enkelt sätt få upp listor och annat var det en ok sida. Om man bortser från bortplockade omdömen etc. Den nya är en katastrof. Rekommenderar Pricerunner tillsvidare.

26 listopada 2020

Hej Jonas,
tack för att du tar dig tid att skriva ner dina tankar!

Vad tråkigt att du inte känner att vi är ok längre. Jag kan dock berätta att vi har en hel del projekt på gång för att förbättra användarupplevelsen, vilket jag personligen ser fram emot väldigt mycket. Man skulle kunna säga att vår nya sida är ett avstamp inför något bättre än det som var förr och vi har en spännande resa framför oss.

Gällande bortplockade omdömen så har vi ett regelverk att förhålla oss till, vilket du kan läsa mer om här https://www.prisjakt.nu/info/regler-och-riktlinjer-for-anvandare--i4.
Är det så att nåt av dina omdömen blivit dolda och du undrar varför är du välkommen att höra av dig till oss på support@prisjakt.nu alternativt chatta med oss via Messenger-funktionen i höger hörn.

Önskar dig allt gott i det nya året!

Prisjakt = Ej reko

Jag som många andra håller med om att det inte känns helt reko på prisjakt.
Jag brukar skriva recension och ge betyg på varor jag gillar och inte gillar, vilket jag tycker är toppen. Däremot har två av mina senaste recensioner som var negativa plockats ner, den första för att den blivit anmält av outgrundlig anledning och den andra för att två "personer" tyckt att EN mening i recensionen inte stämmer med produkten.
Därefter blev jag kontaktad av prisjakt och ifrågasatt, jag förklarade att jag kanske uttryckt mig på rätt sätt men att jag står fast vid min recension och att de gärna fick ta bort den meningen om de ville. Skickade till och med kvitto+bild på varan som bevis på att jag "fick" skriva ett omdöme.
Det räckte inte för prisjakt och hela min recension togs bort även på den varan.
Jag fick inte ta del av vad de två som anmält annonsen skrivit men jag fick veta att de anmält samma sak i annonsen - på en föråldrad produkt som knappt säljs längre. Vilket för mig låter mer än lite märkligt. Att prisjakt böjer ryggen för producenter på en sida till för konsumenter är orimligt och borde inte finnas, inte i vårt korruptfria samhälle.

6 listopada 2020

Hej Gustav,

Tack för ditt omdöme! Vi är tacksamma att du har velat skriva omdömen på Prisjakt och på så sätt hjälpa och guida andra användare/konsumenter. Det är tråkigt att höra att du har haft en sådan negativ upplevelse när det gäller att dela med dig dina åsikter om produkter på Prisjakt. Vi har våra användarregler och riktlinjer som stöd när vi tittar på omdömen som rapporterats till oss, men det ska absolut inte vara krångligt att kunna publicera sitt omdöme. Om du känner att dina omdömen inte har blivit behandlade i enlighet med våra regler och riktlinjer för omdömen, ber vi dig att kontakta vår support där du är alltid välkommen att berätta mer. Vi hjälper gärna! Du når oss snabbast via Messengern på Prisjakt.nu.

Prisjakt går aldrig in och ändrar innehållet i ett omdöme, vilket gör att en relativt liten del av ett omdöme kan göra att hela omdömet behöver döljas. Det är en vanlig åtgärd att ett omdöme döljs tillfälligt p.g.a. det inte har lämnats i enlighet med alla regler. Det kan vara att omdömet helt enkelt behöver kompletteras av användaren (t.ex. så att motiveringen framgår tydligare), eller att det har sådant innehåll som inte är tillåtet. Användaren har alltid möjligheten att göra de ändringar som behövs för att omdömet kan publiceras i enlighet med reglerna, och vi kommer alltid kunna hjälpa med att berätta varför ett omdöme har dolts. Kommer vi dock inte i kontakt med omdömeslämnaren, förblir omdömet dolt tills vidare.

Hos oss får alla lämna sitt tycke om en butik eller produkt och man får tycka vad man vill (positivt eller negativt), så länge man följer våra regler och riktlinjer. Har du några frågor eller funderingar, skulle vi vara tacksamma om du hör av dig till oss ( via Messengern på Prisjakt.nu, eller support@prisjakt.nu).

Oceniono na 4 z 5

Ger en övergripande bild

Kollar alltid med dem först.
De har generellt sett uppdaterade priser och pristrender samt erbjuder bevakningar för prissänkningar och "Dagens Deal". De ger även möjlighet att visa prishistorik och en prisprognos (vilken förvisso är rätt skev). Sammanfattningsvis, är de "straight forward" och tydliga, med utvecklingspotential.

→ Det negativa är att användarnas omdömen tenderar att vara betydligt mer negativa än genomsnittet på andra sidor (dock kompenserar de för det genom att ibland hänvisa till företag eller professionella recensioner).

Deras söksystem är relativt bra utformat, men skulle kunna vara bättre för de produkter som de återfinner och erbjuder länkar till, men som de inte har med i sin databas (exempelvis "frassökningar" eller att klicka i specifika detaljer som framgår i sökresultatet).

Saknar även funktionen att se vilka affärer som sen tidigare erbjudit en vara till lägre pris, just för att veta sannolikheten om erbjudandet kommer tillbaka. (Var det en "seriös" affär? Brukar de ofta ha rean etc.)

19 września 2020

Hej David,
tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina tankar!

Vi är glada över att du uppskattar en hel del av våra funktioner.

Intressant det du nämner om att våra användare är mer negativa, det är inget vi reflekterat över själva men bör isåfall kolla upp hur det kommer sig.

Det finns alltid rum för förbättringar och den som är statisk står ju egentligen stilla vilket innebär att vi alltid tittar på hur vi ska förbättra upplevelsen för våra användare, sökfunktionen som du nämner är en av dessa saker. Även våra okategoriserade priser en annan.

Ditt sista förslag lät väldigt intressant så jag skulle egentligen be dig att skriva till oss på support@prisjakt.nu, alternativt chatta med oss via vår Messenger-funktion längst ner till höger, och berätta mer i detalj så kan vi vidarebefordra förslaget till våra produktutvecklare.

Allt gott!

Riktigt dåliga!

Riktigt dåliga!
Omdömespoäng genom prisjakt är inte tillförlitliga. Dom låter t.o.m företag som fått dåligt omdöme att påverka detta, genom att få omdömen borttagna. Kanske inte så konstigt iofs när man lever på intäkter från bl.a annonslänkar men inte så lämpligt om man skall leverera omdömen från kunder. Tacka vet jag Pricerunner.

10 września 2020

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Stefan! Tusen tack för din feedback!

Det är tråkigt att du upplever att butiksomdömenpå Prisjakt inte håller måttet och inte hjälper dig att hitta rätt butik. Vi vill betona att vi inte låter butiker/företag påverka oss och vilka omdömen publiceras, eftersom all hantering av omdömen vi gör är förankrat i våra regler och riktlinjer. Är det t.ex. så att ett omdöme bryter mot våra regler, tar vi åtgärder enligt våra rutiner, vilket kan innebära att ett omdöme kan behöva döljas tills den inte längre bryter mot våra regler. Det gäller även ev. missbruk från butikernas sida.

Om det är något specifikt fall där du känner att vi har hanterat ett rapporterat omdöme felaktigt, är du varmt välkommen att kontakta oss via våra officiella supportvägar, via Messengern på vår hemsida, eller via e-post support@prisjakt.nu, så kan vi ta en närmare titt på ditt ärende.

Vi förstår oron som finns gällande trovärdigheten av omdömen på nätet. Det är vår högsta strävan att Prisjakt ska guida sina användare till rätt produkt, för rätt pris och till rätt butik. Omdömen är en viktig del av resan till det, och vi jobbar hårt för att våra omdömen blir mest hjälpsamma på marknaden. Förbättringar har gjorts när det gäller hanteringen av dem, men även större förbättringar är på väg.

Jag hoppas att detta svar förklarar det bättre hur vi ser på omdömen och hur vi hanterar dem. Har du några frågor eller funderingar, hör av dig till oss! Ha en fin dag! :)

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra

Mycket bra, använder alltid prisjakt innan köp!

3 września 2020

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Daniel! Tack för din feedback. :) Det glädjer oss verkligen!

Oceniono na 4 z 5

Känns öppna och ärliga

Känns öppna och ärliga då prishistorik och liknande finns. Så även fast de inte direkt är helt öppna med de fulknep som butiker använder vid prissättning, så kan man iaf gräva fram det själv.

Ljusår mer pålitliga och seriösa än pricerunner.

Känns tyvärr dock precis som på andra ställen att användarrecensioner inte riktigt går att lita på (känns som många fejkade inlägg finns på vissa produktgrupper).

15 lipca 2020

Odpowiedź od Prisjakt.nu

Hej Erik! Tack för din feedback! :) Det glädjer oss att du har hittat till oss. Vi är en objektiv pris- och produktjämförelsetjänst och strävar alltid mot att bli ännu bättre. Det ska vara enkelt att hitta rätt produkt, på rätt pris och från rätt butik. Det är så klart lättare sagt än gjort, men vi jobbar ständigt på att utveckla användbara verktyg och funktioner som underlättar letandet. Omdömen och dess trovärdighet är en stor och viktig del av resan mot rätt produkt från rätt butik, och vi har redan identifierat en hel del förbättringar inom det området, och vi har planer att ta våra omdömen till nya höjder. Jag hoppas att du kommer att uppleva en förbättring även där när vi känner att vi är klara att kunna lansera dem. Ha en fin dag! :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej