Printmore Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Oceniono na 1 z 5

Printmore leverede forkerte toner til min farve laserprinter og de kunne ikke levere de rigtige. Jeg ophævede herefter handlen via mail de det åbenbart ikke er muligt at ringe til deres kundeservice.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har for første og sidste gang handlet hos Printmore. Blækpatroner var bestilt til levering på min bopæl, hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen. Alligevel bliver dette bag min ryg ændret til... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde valgt at ligge en ordre ved Printmore på 2 stk. blækpatroner. På hjemmesiden stod fragtprisen til 29 kr. Efter jeg havde valgt at ligge varen i kurven var fragtprisen pludseligt ændret til 3... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Forlangsom om at sende varerne, derfor blev orderen annulleret, som der faktisk blev kvitteret for, alligevel blev pengene hævet.. Der svares ikke på telefonen, derfor må banken nu tage affære fo... Zobacz więcej

1. Dostawca pojemników z tonerem

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi sælger blækpatroner/printerpatroner til alle de kendte mærker Canon, Brother, Epson, HP og toner/lasertoner til Canon, Brother, HP, Samsung, Dell, Lexmark m.fl. Vi har rigtig gode priser på de originale produkter fra producenter og vi har super konkurrence dygtige priser på de kompatible/ikke orginale blækpatroner som vi selv importerer. Hurtig levering Hurtig bytte ved evt fejllevering/bestilling eller defekt blækpatron/toner God kundeservice.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1 na 5

77 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Lynhurtig levering

Jeg har været kunde hos Printmore i mange år og har altid fået en 1. Klasses betjening..
Winni Bülow

Kan endnu engang kun anbefale printmore. Stadig lynhurtig levering

5 stycznia 2014
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte mine blækpatroner den ene dag og havde dem den næste. Deres hjemmeside er blevet lavet om, så det nu er blevet mere overskueligt, hvor man er i købsprocessen. Min printer er også endelig kommet på, så nu er det blevet meget nemt.

Jeg er meget tilfreds med firmaet og har handlet med dem i flere år.

1 grudnia 2013

Perfekt

Jeg har benyttet Printmore igennem flere år. Der har aldrig været problemer. Godt udvalg af både kompatible og, som jeg sværger til, originale patroner. Gode priser, let bestilling og hurtig levering.

24 listopada 2013
Oceniono na 5 z 5

hurtig lev. gode priser og fin service

jeg har nu brugt printmore i vel nok 10 til 12 år og altid været tilfreds med deres
forretningsfilisofi , hurtig lev. til de rigtige priser , sidst er der kommet en ny og let overskuelig hjemmeside som giver dig en nem oversigt over de blæktoner du kunne ønske. OK !!

12 listopada 2013
Oceniono na 5 z 5

Printmore - PRINT MORE FOR LESS MONEY.

Den 8.10.13. ved 15-tiden tastet jeg min bestilling blækpatroner på Printmore's hjemmeside. Den 9.10.13 ( 1 døgn senere) kl. 1400. ligger pakken i min postkasse i Hvidovre. Uoriginale patroner til min Canon ip3600 for 33 kr. anser jeg for rimelig.

Jan Andreassen.

13 października 2013

Helt perfekt!

Alt var helt ok. Jeg modtog mine varer hurtigt efter at jeg på nettet havde afgivet min bestilling.
Jeres nye hjemmeside fungerer fint, og det er nemt at finde frem til den vare der er brug for.
Bedømt af en yderst tilfreds kunde!

13 września 2013
Oceniono na 3 z 5

Forsinket...

Jeg bestilte tidligt fredag, og fik også en mail at maxibrevet var sendt fredag og ville ankomme først kommende hverdag. Jeg havde jo håbet et maxibrev ville komme lørdag, men brevet kom først om tirsdagen. Så denne gang bliver det ikke til mere end 3 stjerner.
Men ellers er de nye kombi-patron-pakker en god idé.

21 sierpnia 2013
Oceniono na 2 z 5

Leveringsadresse fungerer ikke

Det er nu 3. eller 4. gang at Printmore leverer varen til faktura-adressen selvom vi har angivet en anden leveringsadresse - men Printmore har nogen rigtige gode priser på originale Canon printerpatroner. Derfor har vi holdt fast ved dem indtil videre...

18 sierpnia 2013

Her er der service

hvis du står og skal bruge blækpatroner, så vær ikke i tvil, bestil hos PRINTMORE, du får ikke allene en go´ service men blæk til rimelige penge, og selfølgelig hurtig levering.
Go´ fornøjelse
Mogens B. Jensen
Sorø

12 lipca 2013

Hurtig og problemfri handel

Alt fungerede simpelthen fra start til slut.
Jeg fandt hurtigt de blækpatroner jeg skulle bruge og betalingen var hurtig og smertefri.

Prisen på varerne og forsendelse var det laveste jeg kunne finde på nettet, så der er der jo heller ikke noget at klage over.

Helt klart et sted jeg vil handle fremover når jeg skal have fyldt printeren op med blæk.

8 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

Aftalt vare, god pris, men lidt forsinket

Printmore har blæk til konkurrencedygtige priser.
Forsendelsen virker lidt uprofessionel ved at man ikke kan følge hvor langt ens pakke er kommet, hvilket særligt er irriterende når den er forsinket, som sidst jeg handlede.
Men jeg vil nu stadig vælge Printmore.

6 lipca 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej