Printmore leverede forkerte toner til min farve laserprinter og de kunne ikke levere de rigtige. Jeg ophævede herefter handlen via mail de det åbenbart ikke er muligt at ringe til deres kundeservice.... Zobacz więcej
Har for første og sidste gang handlet hos Printmore. Blækpatroner var bestilt til levering på min bopæl, hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen. Alligevel bliver dette bag min ryg ændret til... Zobacz więcej
Jeg havde valgt at ligge en ordre ved Printmore på 2 stk. blækpatroner. På hjemmesiden stod fragtprisen til 29 kr. Efter jeg havde valgt at ligge varen i kurven var fragtprisen pludseligt ændret til 3... Zobacz więcej
Forlangsom om at sende varerne, derfor blev orderen annulleret, som der faktisk blev kvitteret for, alligevel blev pengene hævet.. Der svares ikke på telefonen, derfor må banken nu tage affære fo... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi sælger blækpatroner/printerpatroner til alle de kendte mærker Canon, Brother, Epson, HP og toner/lasertoner til Canon, Brother, HP, Samsung, Dell, Lexmark m.fl. Vi har rigtig gode priser på de originale produkter fra producenter og vi har super konkurrence dygtige priser på de kompatible/ikke orginale blækpatroner som vi selv importerer. Hurtig levering Hurtig bytte ved evt fejllevering/bestilling eller defekt blækpatron/toner God kundeservice.
Idasvej 4, 7000, Fredericia, Dania
- printmore@hotmail.dk
- www.printmore.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt
God og nem hjemmeside. At søge blækpatroner til sin printer var en leg. Hurtig ekspedition. Super. Handler her igen.
I er blevet noget ringe på det seneste!
Jeg bestilte en blæk-patron til min datter og fandt ud af at jeg på jeres hjemmeside kan vælge levering til en anden adresse, hvilket jeg valgte at gøre. Jeg konstaterede på ordrebekræftelsen at der stod samme faktura adresse og leverings adresse og mailede derfor til jer om problemet.
Intet svar.
Jeg modtog blæk-patronen, som jeg så for egen regning måtte videresende til min datter.
For nogen tid købte jeg på anbefaling fra jer (hjemmesiden) nogle uoriginale printerpatroner som ikke duede. Jeg kontaktede jer pr. mail og reklamerede over disse. Jeg fik ikke noget ordentlig svar. Den sag lod i bare "løbe ud i sandet". Jeg kan ikke anbefale jer at behandle jeres kunder så ligegyldigt!
Med undrende hilsen
Peter Jeppesen
P.S.
Jeg har ellers været tilfeds kunde i mange år
Hurtig og korrekt levering
2 dages leveringstid, den korrekte vare og desuden til en fornuftig pris.
Seriøs netbutik, rimelige priser samt hutig og perfekt levering.
Flot og overskuelig hjemmeside, svar på bestilling omgående, hurtig levering men ikke mindst konkurrencedygtige priser
Hurtig ekspedition :-)
Dejligt med hurtig ekspedition, Kan bestemt anbefales :-)
Super let
Bestiller printpatroner om morgenen og de sendes samme dag.
dagen efter ligger pakken i min postkasse.
Lettere og mere nemt kan det ikke blive.
Altid God Behandling
Kære Printmorevenner,
Jeg er glad for at få lejlighed til at udtrykke min absolutte tilfredshed med jeres håndtering af min bestillinger.
Derfor kan vi naturligvis alle - med et smil - huske det lille kiks for en måned siden, hvor I byttede om på Tranbjerg og Nibe.
Når I ikke hører fra mig mere, er det fordi jeg ikke er mere (og det varer ikke år).
Men stadigvæk: Ingen har som I befordret min tillid til Nethandel.
Mange venlige hilsener til jer alle fra
Anders i Tranbjerg
Sådan skal det være når vi handler på nettet = 13 RIGTIGE
Super bestiller varen mandag får leveret næste dag
Det er rigtigt godt...
Super -hurtig levering
Det kan ikke være nemmere bestiller og næste dag ligger det i postkassen
alt fungerede fint, god pris, god leverence!
bestilling af 2 set printerpatroner - gik fint, kom hurtigt, ingen problemer med betaling.
eneste problem: der mangler informationer om produkterne på bestillingssiden, der mangler info om indholdt af patronerne, foto af den valgte vare i en opløsning, der gengiver detaljerne.
derfor "kun" 4 af 5 mulige stjerner.
Nemt hurtigt og billigt
Fin service ved ombytning.
Først fik jeg en forkert blækpatron, kunne ikke komme i kontakt med Printmore, skrev en almindelig mail, Printmore reagerede meget hurtig på denne og jeg talte med en person ved navn Tom, vi lavede en aftale om bytningen, som kom dagen efter, og jeg fik en fornuftig foraklaring på hvorfor det på fakturaen opgivne mobilnr. ikke bliver brugt brugt.
Så se snarest at få fjernet dette nr., eller som Tom var inde på en besked på at bruge mail eller hjemme side, det er jeg sikker på vil give Printmore bedre omdømme, hvis nogen vil i kontakt, ad den vej
Poul Damm
Alt har virket perfekt.
En lille ting jeg ville ønske, den sorte dobbeltpakke, burde bestå af en lille og en stor sort, det er sjældent man bruger to store sorte så hurtigt efter hinanden.
Hurtig levering og bedste pris
Inge problemer. Vil helt sikkert bruge dem igen.
Hurtig og god betjening
De er billige og jeg har ingen dårlige erfaringer med dem de 4-5 gange jeg har handlet det.
Nem bestilling og hurtig levering
Har gennemført 1. køb hos Printmore.dk (2 blækpatroner), og oplevede ingen problemer med bestilling og levering.