Politie Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ich wurde ohne Grund verhaftet Ich bin sehr enttäuscht von meiner Erfahrung. Ich hatte das Gefühl, dass ich nicht fair behandelt wurde und die Situation für mich nicht nachvollziehbar war. Die Kommun... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Titel: Ich wurde ohne Grund verhaftet Meiner Erfahrung nach war der Einsatz nicht gerechtfertigt. Ich hatte das Gefühl, ohne nachvollziehbaren Grund verhaftet worden zu sein. Die Situation wurde... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Politie Heerlen, één grote bende! We zijn opgelicht geweest door een klaploper tuinman voor 100den euro's. Vervolgens aangifte gedaan wegens vernieling en oplichting. Gewoon aangifte en melding gedaan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ik wou melden dat er onder mij een drugslab zit. Eerst M gebeld die me niet serieus namen dus toen 09008844 gebeld word er voor de zoveelste keer de hoorn op gegooid omdat ik niet goed uit mn woord... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro szeryfa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar. We reageren niet op klachten via deze website. Wil je in contact komen met de politie? Bel dan 0900-8844 of neem contact op via politie.nl/contact of onze profielen op social media.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Autistische jongen die al 15 jaar geen therapie krijgt voor zijn gedrag op een woongroep,komt de politie dreigen met politiecel na sanctie van de groep.

De politie weet een jongeman met autisme die functioneert op 6/7jarig niveau een gele kaart te geven en dreigen met politiecel,terwijl de ouder al meer dan 15 jaar bezig is om die jongen een therapie te laten volgen voor zijn ODD/autisme.De politie is op de hoogte van een traumatische ervaring van de jongen waar geen slachtofferhulp voor geregeld is,maar wel al zijn emoties als een rollercoaster door zijn koppie en lijf gieren. Ipv de verantwoordelijke medewerkers aan te spreken dat geen juiste hulp juist tot escalaties uit,word dus een autistische jongen die nooit anders heeft geleerd en niet anders met zijn emoties om kan gaan dubbel bestraft,zowel door de politie als de woongroep waar ook al een sanctie gegeven was.Hoe de politie meewerkt om mensen die juist hulp nodig hebben en niet krijgen ,nog meer emotioneel belasten en frustratie kweken.

29 lipca 2025
Oceniono na 4 z 5

Maarssenbroek

Het gaat om de Politie in Maarssenbroek. Afgelopen week herhaaldelijk overlast van grote groep jongeren op fatbikes. Ik wil mijn waardering uiten voor de wijze waarop de politie dit heeft aangepakt. Na 4 dagen kon ik mijn honden en mijzelf weer veilig uitlaten, zonder gevaar aangereden te worden door opgevoerde fatbikes. Respect politiemensen.

16 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Politie Hilversum lijkt meer om…

Politie Hilversum lijkt meer om criminelen te geven.

Ik huurde een huis. En deze huurbazen, waarvan de man een autobedrijf annex garage heeft. Zijn vrouw kwam ongevraagd savonds langs, binnen,toen ik ging kijken wat er aan de hand was, sloeg ze mijn hoofd aan mijn haren, meerdere keren tegen de deur, nam mijn hond mee. Fotos met een kale plek, van maat voetbal, krassen, bloed, waar.ze mijn haar had uitgetrokken, waar mijn 13 jarig, kind bij was. Later kwam ik erachter dat diezelfde huurbazen, de fiets van mijn zoon op slot hadden gedaan, en de sleutel meenamen, en de ruitenwissers van mijn auto stuk hadden gemaakt, waardoor dit krassen in het raam veroorzaakte, toen ik ze aan deed. En ja dit was allemaal opgenomen door mijn camera. Het slaan, de fiets, de auto.
Dan bel je de politie, en die komen langs en die beweren dat het een “civiele procedure is”. Dan kom je op het bureau om aangifte te doen, want mijn hond was ontvoerd, dat mag dan niet, ondertussen word ik behandeld als een crimineel, zg zou een commenter op mijn moeders Fb iets slechtsover mijn zoon hebben gezegd. Ok WTH? Wat heb ik daar mee te maken? En waarom kijken jullie naar mijn moeders FB Of ik zou volgens de huurbaas iets niet hebben betaald van glas bedrijf, ok laten we die gene bellen dan, en nee hij vertelde dat er niets open stond. Waarom gaat de politie hierin mee? Mij van iets beschuldigen, omdat ze iemand anders geloven op zijn blauwe oven en dit niet eerst natrekken? Na 3 dagen was ik het zat. Ik had mijn hond nog steeds niet terug, nam mijn kinderen,physiek naar het buro, het was druk, en met luide stem zei ik dus je mag van deze politie gewoon honden en of mensen ontvoeren? Dat is ineens normaal hier. . Eerst durfden ze nog te zeggen dat ik zg niet veel moeite had gedaan in die drie dagen. Ik kon bewijzen dat ik HUN wel 30 x had gebeld, de Dierenscherming, wijkpolitie (en waarom moet ik dit eigenlijk bewijzen?) gingen zg de officier van justitie bellen, ja de hond moest terug. Maar de politie ging daar niet mee helpen. Ja ze belden de ontvoerders en mishandelaars dat ze mijn hond terug moesten geven. Ik moest dus terug naar de ontvoerder om mijn hond te halen. Klinkt dit normaal? Dacht dat dit soort dingen in corrupte landen gebeurden. En nee OVJ? Ik heb geen strafblad of Ben nog nooit ergens voor gearresteerd. Behalve een paar Parkeerboetes en een enkele 5 km te hard rijden, Moedwillig mee doen met bullies. Ik heb een aanklacht ingrediend, bij midden Nederland, en het antwoord was maar je hebt je hond toch terug? Dus “afgehandeld”? Pas toen ik hier over ging praten met de buren, omdat ik wegwilde, uit het huis, we waren er niet veilig, kwam ik erachter, dat ze in de buurt blij dat deze mensen waren verhuisd, ze bedreigde buren, er was ruzie en luide feesten, de kinderen schopten gaten in hun schuttingen maar als ze er wat van zeiden was het een grote mond, lieten ze hun hond poepen voor hun deur, en allerlei andere pesterijtjes. En de politie? zelfde verhaal, niets, en of het was hun “eigen schuld”. Zo moet je dan leven. En als het daar gebeurt, dan waar nog meer? In 2 weken Ben ik verhuisd, en zelfs daar lieten ze met niet met rust. Pas toen ik overal cameras geplaatst had en elke ingang beveiligd had, hield het op.
En nee een paar jaar later was er niets veranderd, ik moest aangifte doen van de Gemeente omdat mijn paspoort gestolen was, dezelfde attitude, “ ik vind het maar een raar verhaal” “ dat doe ik niet” dus je zegt dat ik geen aangifte kan doen? Ik moest de Gemeente bellen en pas nadat zij het aan haar uitlegde kon ik aangifte doen. Een vriendin van mij, er was geld gestolen in haar huis wilde aangifte doen, en dat kon ook al niet. En dat is een vereiste voor de verzekering, Het was toen dag Hilversum. Soms lees ik mensen hun verhalen dat ze er echt helemaal alleen voorstaan. Dat ze bedreigt worden, geld afgetroggeld wordt, vaak met Hulp van data die ze Kregen van de politie. En als je dan de politie ook niet kan vertrouwen…. Die wel van onze belastingcentjes betaald worden he? Ik ben verhuisd en wat was dat een goede beslissing. Er tegen ingaan helpt toch niet, ze beschermen elkaar toch allemaal Voor alle anderen die in een soortgelijks situatie zitten, ga ergens anders heen. Als je duidelijk bent mishandeld, or ists anders, is de enige juiste reactie dat je aangifte MOET doen. En de OVJ zou juist achter je moeten staan. Zo niet, dan blijft er in feite niets anders over, dan weggaan. En voor mij was dat de beste beslissing ooit, gelukkig bestaat er wel degelijk “goede politie”

1 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik zit vanaf 2012 in een digitale dark…

Ik zit vanaf 2012 in een digitale dark web met honderden transport leden ook gelijk naar mijn adressen. Alles ligt van privacy en bewegingen op straatniveau
En de politie staat is onderdeel geworden om hieraan mee te doen. Alle gemeenten - en overige klachten afdelingen nutteloos. Blijf weg uit werkgebied van wijkagenten Henerriete Wengerden Rotterdam die doen alsof ze onderzoeken doen.. extreme ondermijning met harddrugs en je word op de zwarte lijst gezet. Vele verzoek om een persconferentie maar de basisteam telefonische of online chat wilt geen actie. Reden dat het druk is uhuh - dan moet de maracheuse ingezet punt. 2012-2025. Normaal gesproken ga ik nooit naar een politie bureau..deze zwarte doelwit is wel noodzakelijk.. ookal is het voor hulpdiensten zichtbaar niemand voert een beleid om te arresteren.

16 lipca 2025

Onmenselijke behandeling en…

.Onmenselijke behandeling en machtsmisbruik door de politie – mijn nachtmerrie in Nederland.

Ik schrijf dit omdat ik vind dat mensen moeten weten hoe ver het mis kan gaan met politieoptreden in ons land. Wat mij is overkomen, is onmenselijk, vernederend en druist in tegen alles waarvoor rechtsstaat en menselijke waardigheid zouden moeten staan.

Ik werd onlangs staande gehouden door een politieagent die een alcoholcontrole uitvoerde. Tijdens deze controle moest ik dringend naar het toilet. Ondanks herhaalde verzoeken werd mij dit geweigerd. Het gevolg was dat ik tijdens de blaastest in mijn broek heb geplast en gepoept. Dat alleen al was een diep mensonterende vernedering.

Daarna namen ze me mee naar het politiebureau. Tot mijn ontsteltenis kreeg ik daar niet de kans om mezelf schoon te maken, terwijl er gewoon doucheruimtes aanwezig zijn. In plaats daarvan lieten ze me urenlang opgesloten zitten in een cel, doorweekt van urine en ontlasting. Toen ik in de cel was was ik begonnen mij zelf schoon te maken. Terwijl ik daarmee bezig was werd ik in een andere cel geplaats en werd mijn vernieling oftewel vervuling aangesmeerd van politie cel ondank dat ik gewoon de intentie had om de rommel als ik klaar was op te ruimen Gedurende die tijd bleven ze eisen dat ik opnieuw een blaastest zou doen. Ik weigerde, omdat ik onder zulke omstandigheden geen enkele medewerking kon of wilde verlenen. Vervolgens werd mij dit aangerekend als ‘weigering medewerking aan een blaastest’, terwijl ik duidelijk de gegronde reden heb uitgelegd.

Maar het hield daar niet op. Toen ik uiteindelijk werd vrijgelaten, bleek mijn auto verdwenen. Ondanks meerdere telefoontjes naar het politiebureau beweerden ze dat ze niet wisten waar mijn auto stond. Uiteindelijk bleek de agent die mij had aangehouden, mijn auto zelf te hebben verplaatst en geparkeerd in een wijk ver weg – en nog wel op een plek waar je helemaal niet mag parkeren. Mijn autosleutel was bovendien niet opgeborgen bij mijn andere spullen, maar zat in de persoonlijke werkkluis van de agent, waardoor ik eerst moest wachten tot hij weer op dienst kwam om mijn sleutel terug te krijgen.

En dan het proces-verbaal: daar staat eerst dat ik ‘door rood licht reed en daarna dat rechtsaf sloeg’, op een plek waar dat niet mocht’. Tot vandaag is er geen enkel bewijs dat ik door rood ben gereden of op verboden wijze ben afgeslagen. Evenmin is er enig duidelijk testresultaat over hoeveel promillage alcohol ik zogenaamd op zou hebben. Twee dagen daarna werd ik weer aangehouden door de politie voor een alcohol blaas test. Ik had de avond daarvoor wat alcohol genutigd en een twee dagen daarvoor een blowje gerookt. Nadat uit de alcohol test blijk te zijn dat in niet onder invloed was van alcohol werd mijn een drugs test afgenomen. Ondanks dat ik aan had gegeven dat ik twee dagen daarvoor een jonje thuis heb gerook maar dat ik tijdens het rijden niet onder invloed was van drugs noch alcohol, daarna ben ik weer naar de bureua gebracht en moest ik paar uurjes in de politie bureau bljjven . Toch is mijn rijbewijs ingevorderd, moet ik verplicht een cursus volgen van bijna €1.300, en kreeg ik een boete van €312. Allemaal zonder concreet bewijs.

Ik heb hierover klachten ingediend bij het CJIB, het CBR en het Openbaar Ministerie. In plaats van een eerlijk onderzoek, word ik nu opgeroepen om voor de politierechter te verschijnen. Het voelt alsof ik vastzit in een systeem dat blind zijn eigen mensen dekt, terwijl ik als burger compleet wordt vermorzeld.

Ik beschouw dit als machtsmisbruik, onrechtmatige vrijheidsberoving, vernederende behandeling en ernstige schending van mijn mensenrechten. Dit is Nederland onwaardig.

Ik roep de verantwoordelijke instanties op om mijn zaak grondig te onderzoeken en recht te doen. Want als dit mij kan overkomen, kan het iedereen overkomen.

13 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Capelle aan den IJssel politiebureau…

Capelle aan den IJssel politiebureau Slotplein: zeer onvriendelijk personeel. Een receptioniste in politieuniform die zeer gefrustreerd en onvriendelijk is. Willen geen informatie geven over een onschuldig kind van 12 jaar die al 6 uur verhoord wordt!
Houden een onschuldig kind van 12 jaar vast voor 2 dagen die een waterdicht alibi heeft. Pas als er een topadvocaat om de hoek komt kijken, is er opeens wel van alles mogelijk! Kind blijkt onschuldig te zijn maar nee geen excuses helemaal niks. Politieagenten voelen zich boven de wet en boven het volk staan. Agent dreigde om mij een handje naar buiten te helpen omdat ik kritische vragen stelde. Vreselijk! Laten ze echte boeven gaan vangen!

9 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Politie en dierenpolitie laten beklager barsten

Hierbij een persoon die door politie nog dieren politie nog dierenbescherming gewoon de kleren kan krijgen. Er is een enorme geluidsoverlast je volgt netjes alle stappen en wat krijg je uit eindelijk voor hulp niks. Ze komen liever op voor een rot hond diende hele dag blaft dan voor de mensen die er last van hebben. Als je denkt dat er een hulplijn is voor zware geluidsoverlast dan heb je het in Uden erg mis. Daar werken ze de beklager liever naar de grond dan een oplossing te zoeken voor het probleem. Politie is er voor een ieder das de grootste leugen en als snij dan uit je dak vliegt en voor eigen rechter gedwongen wordt krijg jij de schuld op je nou dat zullen we wel even mee maken, als deze zogenaamde drie eenheid geen ene moer doet voor de klagende burger dan zal hij voor eigen rechter spelen. Politie, dierenpolitie en dierenbescherming verdienen in Uden en omgeving niet meer dan 1 ster minder zelfs en het enige waar zo op klagen is op jou gedoe maar actie ondernemen dat doen ze niet.

1 lipca 2025

Mislukt

Mijn tel en alle pasje waren gestolen. Ik kon het adres laten zie waar me tel was. De bank zei dat 2 x het gezicht van de dief te zie was.. politie deed niets. Ik was mishandeld door mijn man. Werkend voor justitie dus mijn letsel briefjes waren weg. 3 jaar gestaakt oplossing van jaap fazanten was een camera van 5000 euro... dat wist ik omdat jaap me het telefoonnummer van de spyshop had gegeven. Waar ik nu woon heb ik drugsdealers aan kinder aangewezen polititie heeft ggengd naar mij gestuurd, het zijn lafbekken die niets met de wet te maken willen hebben...begint op de usa te lijken. Walgelijk lafbekken. En niet capabel sinds 1994, alleen maar teleurstelling tenzij er iets simpel aan de hand is.ansterdamse politie is een lachertje

6 lipca 2024

0900-8844 slecht te bereiken. Slechte medewerker

0900-8844 in eerste instantie geprobeerd te bellen. Na een half uur maar neergelegd en online maar een melding gedaan. Duurde natuurlijjk ook te lang. Dus nog maar een keer bellen. Na 20 minuten eindelijk iemand aan de telefoon, met wat dan gezegd word dat ik al een melding had gedaan... Klopt ja, maar wel al daar zat dus ook al wat tijd tussen. Je moet ons wel de tijd geven voordat we iemand sturen, of we iemand sturen. Ik zei dat ik het zelf wel zou oplossen met een knuppel (natuurlijk mag je dat niet zeggen, en had ik ook niet gedaan). Mijn vrouw wilde nog wat zeggen (op een normale manier), en er werd gewoon neergelegd. Wat op viel dat ze er toen binnen een minuut wel waren.

Belachelijke medewerker aan de andere kant van de telefoon, en belachelijk dat ze zo ontzettend slecht te bereiken zijn. Er had in die tijd al heel wat kunnen gebeuren! Binnen 20 seconden zou er iemand aan de lijn moeten zijn(wat gezegd word).

17 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een goede hulp zijn de politie zegt…

Wat een goede hulp zijn de politie zegt bah.

Aangifte gedaan voor de 2de keer voor een gevaarlijke verkeerssituaties autos en fietsers die door rood rijden.
Ben al een aantal keren bijna van mijn fiets gereden omdat mensen nog snel door rood willen rijden ik wacht altijd netjes tot hij op groen spring en dan nog word je gewoon aangereden als je zelf niet kijkt . 2 keer gestopt om die personen aan te spreken op hun gedrag. Bij de gemeente doorgegeven vvn en 2 keer bij de politie. Ze kunnen en willen niets aan doen ze beindegen gewoon het chatten .
Netjes aangeven dat er meerdere malen gevaarlijke situaties gebeuren Ja als er straks iets gebeurt.
Fietsen ook kinderen naar school je zou maar het bericht thuis krijgen. Politie waar zijn jullie mee bezig ? Ben echt boos is niet zo zeer voor mezelf maar ook voor andere fietsers en autos die toch door rood rijden echt domme mensen
Maar de politie moet toch behulpzaam en onze veiligheid zijn. Nou vergeet het maar met deze kansloze hulp .

23 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Schandalig behandeld door de politie…

Schandalig behandeld door de politie Maastricht. Was het thema ONNODIG LINKSRIJDEN toevallig aandachtspunt? Hier werd ik van beticht tijdens het spitsrijden NB!!! Hoe dan? Op de vraag om beelden of uitleg werd gewoon niet gereageerd. Het was gewoon inhalen en niet voor elke vrachtwagen duiken, iets wat IEDEREEN doet! Wat een onrecht!
Ja zo krijgen we het al lang verloren respect wel terug! 289€ voor letterlijk niks!

17 kwietnia 2025

Politie corrupt en partijdig

Ik ben onterecht beschuldigd van aanranding. In mijn verhoor werd ik al behandeld als crimineel. Zelfs aangegeven dat de voertuig gevolgd werd en dat de politie deze registratie kon opvragen, wat zal aantonen dat de aangeefster alles bij elkaar heeft gelogen en daarmee valse aangifte heeft gedaan.

Deze informatie is nooit opgevraagd. Ook na verhoor zei de politie agente tegen mij dat zij geen twijfels had in de verklaring van de aangeefster. Dit heeft mij goed geraakt en nog meer vertrouwen verloren in de politie. Ook omdat ze hun onderzoek niet goed hadden uitgevoerd.

Ik ben vrijgesproken vanwege onvoldoende bewijs. Maar ik wou zelf aangifte doen tegen de aangeefster, dit omdat ik de waarheid op tafel wil hebben en de aangeefster wil laten beboeten met haar leugen en wat ze mij en mijn gezin heeft aangedaan.

De politie agent die mijn aangifte wilde opnemen, rade dit sterk af omdat er weinig manschap is en nam totaal geen geduld ervoor.

Dus de politie wil wel tijd en geld insteken in een leugen. Maar als je verzoek doet om de waarheid boven water te krijgen, dan zullen ze niks voor je betekenen.

Politie is gewoon corrupt en partijdig.

7 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Is nog een te hoge score zijn ze niet…

Is nog een te hoge score zijn ze niet eens waard.
De ex van mijn dochter is suïcidaal en krijgt straks misschien ook de kinderen gedeeltelijk toegewezen nu ben ik haar na gereden na de daklozen opvang om te kijken waar de kinderen daarna te recht zouden kunnen komen.
Dat resulteert in een scheldpartij omdat het personeel mij uitmaakte dat ik een bekende van de politie was .

Nou bellen die de politie en politie agent Walta politie Brunssum Landgraaf neemt de melding op zonder hoor en wederhoor en doet melding bij veilig thuis.
Maar omdat er geen hoor en wederhoor is toegepast door de politie agent gaan nou de verhalen rond dat ik het gebouw agressief binnen ben gestormd wat totaal niet klopt maar mijn dochter wel wordt aangerekend en voor wordt aangekeken.

Nu heb ik een terugbelverzoek ingediend maar zelfs daar reageert hij niet op dus waarom moet een burger nog respect hebben voor de politie als ze zelf geen fatsoen hebben.

Mijn voorstel is ga bij de likom in de groenvoorziening en haal je schoffel diploma want voor politie agent totaal ongeschikt nog te dom om een gat in de sneeuw te piesen we kunnen blij zijn dat God hem een hersencel meer heeft gegeven als een koe want anders scheet hij het hele gebouw onder.

28 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Je hebt echt niets aan een aangifte

Je hebt echt niets aan een aangifte. Dit blijkt uit de zoveelste keer. Ze hoeven alleen de beelden op te vragen en dan hebben ze de dader. Dit kost blijkbaar teveel moeite. Ik vindt het niet gek dat steeds meer mensen voor eigen rechten gaan spelen. Je hebt toch niets aan een aangifte de zaak wordt al binnen 5 werkdagen gesloten. Volgende keer zal ik stennis gaan maken zodat de politie op locatie komt en dan direct camera beelden kan nakijken. Blijkbaar is dat wat ze willen. Bedankt voor de zoveelste keer. 👍

5 maja 2025

Geachte politie Kerkrade/landgraaf,

Geachte politie Kerkrade/landgraaf,

Zelfs deze ene ster is nog teveel voor jullie!!!

Nadat ik op 4-5-25 vroeg in de middag een motor kocht, heb ik deze direct op mijn naam bij rdw gezet, verzekering geregeld en een vriend gevraagd om hem voor mij naar huis te rijden.

Halfweg werd hij staande gehouden door politie omdat hij roekeloos zou zijn gereden en een "wheely" zou hebben gemaakt!! Idd kwam de motor met optrekken een stuk van de grond af dit ivm dat hij de motor niet kent en doordat hij een beetje teveel gas gaf gebeurde dit al snel.
Daarop werd hij door de politie, die hij niet had gezien en/of gehoord, bijna klem gereden omdat ze dachten dat hij weg wou rijden wat hij absoluut niet van plan was. Waarom ook?!!
Ik was ondertussen thuis en wachte op hem en op de motor. Tot dat ik een telefoontje kreeg van de politie die mij vertelde dat ze hem staande hadden gehouden en de motor mee moest naar het bureau voor verder onderzoek om te controleren of die niet gestolen was!! Ik zei hem dat ik die motor net had gekocht, omgeschreven en verzekerd had en dat mn vriend m thuis zou brengen.

Dus naar mijn net gekochte motor kon ik fluiten!! Heb vandaag 5-5-25 gebeld wanneer ik m kan komen ophalen? Nou, dat kon nog wel ff duren voor ik m terug krijg omdat het onderzoek eerst eens gestart en afgerond moest worden!

Ik vroeg of er misschien aangifte van diefstal was gemeld, wat dus niet het geval was. Was het namelijk wel zo geweest dan had ik direct zelf aangifte kunnen doen van diegene die mij de dag ervoor een gestolen motor had verkocht!

Ik vraag me af of politie wel het recht heeft om mijn motor, die op mijn naam staat bij rdw en die verzekerd is zomaar voor weet ik hoelang mag meenemen om te controleren op diefstal!!

Heb ze gevraagd waar ze mij voor aanzien?! Voor een of andere crimineel die net een motor gepikt heeft of een heler die een gestolen motor wil doorverkopen ofzo?!! Belachelijk!!

Wanneer ik mijn nieuwe motor weer terug krijg en er zelf eindelijk van mag genieten weet ik dus niet!!

Ik noem dít dus wat JULLIE doen burgertje pesten of hoe noemen jullie dit
spelletje? Kijk eens wat ik kan?!! Super!!!!

Dus, politie Kerkrade/Landgraaf jullie zijn hartelijk bedankt voor deze flauwe kul!!!

Met "vriendelijke" groeten aan de politie, de grootste vriend van ons allemaal!!!!

4 maja 2025

Waardelose hulpverleners

Fiets gestolen van 1200+. Doe aangiften. Mag de beveiliging camera's niet zien vanwegen privacy. Wil een wijk agent praten. Wordt mij beloofd. Die beloften is meer dan een jaar geleden gemaakt. Wat heb je aan hulp verleners als ze GEEN HULP VERLENEN!!!!

2 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Waar heeft de politie wel tyd voor?

Waar heeft de politie wel tyd voor?
Achtervolgen van foute scooters ?
De gewone burger wordt tegengewerkt met het doen van aangifte,
Nog voordat er onderzoek komt ,
Afgeraden.
Voetbalsupporters & drugs criminelen die snachts aktief zijn
Daar heeft de politie wel tyd voor.

3 kwietnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej