Ich wurde ohne Grund verhaftet Ich bin sehr enttäuscht von meiner Erfahrung. Ich hatte das Gefühl, dass ich nicht fair behandelt wurde und die Situation für mich nicht nachvollziehbar war. Die Kommun... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Titel: Ich wurde ohne Grund verhaftet Meiner Erfahrung nach war der Einsatz nicht gerechtfertigt. Ich hatte das Gefühl, ohne nachvollziehbaren Grund verhaftet worden zu sein. Die Situation wurde... Zobacz więcej
Politie Heerlen, één grote bende! We zijn opgelicht geweest door een klaploper tuinman voor 100den euro's. Vervolgens aangifte gedaan wegens vernieling en oplichting. Gewoon aangifte en melding gedaan... Zobacz więcej
ik wou melden dat er onder mij een drugslab zit. Eerst M gebeld die me niet serieus namen dus toen 09008844 gebeld word er voor de zoveelste keer de hoorn op gegooid omdat ik niet goed uit mn woord... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar. We reageren niet op klachten via deze website. Wil je in contact komen met de politie? Bel dan 0900-8844 of neem contact op via politie.nl/contact of onze profielen op social media.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Onschuldig 41 uur op het politiebureau…
Onschuldig 41 uur op het politiebureau vastgehouden. Door onzorgvuldig handelen van officier van justitie. De politie laat zich door praatjesmakers en sensatiezoekers van alles op de mouw spelden.Godzijdank
was er een rechter die wel verstand had.
Politie auto
Vanmorgen 10 november met mijn 2 kleinzonen bij de politie in Denekamp geweest, daar de kinderen zo graag even in een politie auto wilden zitten.
Zeer vriendelijk ontvangen door 2 vrouwelijke agenten, zij namen de kinderen mee naar de auto, waar ze even in mochten zitten.
Grote dank daarvoor namens de kinderen en mij, nog stickers gekregen en heel blij weer naar huis.
Vriendelijke groeten,
Een blije oma uit Denekamp.
Politie Brunssum is lui rijden wel in…
Politie Brunssum is lui rijden wel in dure auto's en af en rijden ze hard met sirenes aan. 10 aangiftes gedaan 10 keer zijn ze te lui om te komen. Aan een wijkagent heb ik een hekel aan. Namelijk wijkagent Fijneman. Hij heeft iets gedaan wat me verdriet heeft gedaan. Hij zal dit wel op zijn boterham krijgen
Politie Hoorn
Enorm slecht behandeld door Politie Hoorn. Dit zijn de types waardoor ook de beschaafde bevolking een hekel krijgt aan de politie.
Tijdens de schemer, waar het discutabel was of er überhaupt fietslicht getoond moest worden, werd ik aangesproken door een agent via de megafoon op de politiewagen. Agente zei: "Nu gaan lopen, of ik leg direct een boete op voor het fietsen zonder licht. En tegenwoordig beboeten wij ook voor fietsen onder invloed". Waarschijnlijk fietsten ik en mijn kameraden wat scheef, maar onder invloed waren wij zeker niet. Nadat wij circa 3 minuten achtervolgd zijn door de politie om te controleren of wij daadwerkelijk aan het lopen waren ging de wagen er op (te hoog) tempo vandoor. Toen ik, nog steeds wandelend na de dreigementen van de politie, aankwam bij het eerstvolgende kruispunt stond daar dezelfde agente te wachten. Agente zei "Goedzo, blijf maar lopen tot je thuis komt. Anders weet je wel wat je te wachten staat en die boete is niet laag." waarna de wagen er met veels te hoge snelheid er vandoor schoot.
Algemeen nummer niet bereikbaar
Algemeen nummer niet bereikbaar. Hoe kan dit? Dit gebeurde maanden geleden ook toen ik midden in de nacht een melding wilde maken van geluidsoverlast. Ben uiteindelijk ik weet niet hoe lang bezig geweest het via de chat te doen met een robot uiteraard. Want dat werkt zo lekker. Nu precies hetzelfde verhaal. Niet te bereiken schandalig
Ze kunnen er beter mee ophouden
Politie heeft structureel een grote mond, maar houdt zichzelf nooit aan de wet.
De politie wordt door een ex-lid van de Koninklijke Marechaussee gezien als "zonder discipline".
De politie kan niets, wil niets en wil vooral Nederland kapotmaken.
Bij een functionerende overheid zou letterlijk iedereen vervangen worden binnen een jaar als een soort van maatschappelijke dienstplicht. De kans dat er dan wel een integere politie komt, is dan een stuk groter.
Langer dan 10 minuten in de wacht staan…
Langer dan 10 minuten in de wacht staan bij het algemene nummer, makkelijk geld verdienen.
Gebruikelijke kosten plus 0,02 cent. Extra per minuut.
De politie discrimineert
De politie is buiten de alarmcentrale enkel te bereiken op telefoonnummer 09008844.
Dit telefoonnummer kost 2ct per minuut en kan dus niet gebeld worden wanneer je een mobiel abonnement hebt waarmee je geen extra kosten buiten je bundel kan maken.
Zulke abonnementen komen wel eens voor bij mensen die bijvoorbeeld onder bewind staan.
De politie is er dus niet voor iedereen en sluit hiermee mensen uit die het dus soms tóch al zwaar hebben in het leven.
Sukkels in Apeldoorn
Onaardige politie in Apeldoorn hebben niks beters te doen dan mensen van 17 aanhouden die een leuke vrijdag avond willen hebben. Wat een mislukkeling. Mensen van de onderkant van de samenleving die denken dat ze wat te zeggen hebben. Nog nooit zo’n onvriendelijke man meegemaakt! Wat een onaardige man.
Corrupte organisatie.
Deze corrupte organisatie schend onze rechten als burgers en komt afspraken niet na. Ze maken het zo goed als onmogelijk om hier iets aan te doen zonder of met juridische hulp.
Useless
Twice i reported assault (physical and sexual) with all the personal info about who did it, they did absolutely nothing.
Once i called them after the physical assault, they came to the address and advised me not to press charges against the man. When i went into the station to report him for damages, they closed the case after doing absolutely nothing (they had the name, address, photo evidence). They said i dont have enough evidence because i should have recorded it happening. The fact that this man also illegally sublets two properties was also ignored.
When i reported a guy sexually assaulting me, they told me "i cannot report someone just because they hurt my feelings." I had the name, address, number, iban, they said they cannot do anything.
But of course if you dare to cross the road not on zebra, or don't throw the trash properly they will be the first there to punish this unacceptable behaviour.
Mijn vriendin heeft een aanrijding…
Mijn vriendin heeft een aanrijding gehad in Groningen centrum. Een nacht in het ziekenhuis gelegen en bleek een zware hersenschudding te hebben, waardoor ze elke minuut dezelfde vraag stelde. Wij wilden graag een politierapport daarvan ontvangen. Ik heb dus even gebeld of dit mogelijk is, maar in plaats van in te gaan op mijn vraag, kreeg ik te horen of ze zelf niet beter kon bellen, omdat ik even snel om haar postcode vroeg. Vervolgens de situatie uitgelegd, maar dat wilde meneer niet begrijpen en hing op. Als ze open staan voor tips, graag lesjes empathie aanbieden aan de agenten.
0.0sterren want ze zijn zo asociaal dat…
0.0sterren want ze zijn zo asociaal dat ze zonder zwaailichten en slome snelheid door rood maling aan de wet en regels vlakbij de mcdrive gouda deze persoon in de dienstwagen moet per direct ontslagen worden rijbewijs afpakkem en 10 jaar cel voor gevaarlijk rijgedrag deze persoon kan een dodelijk ongeluk maken met ditrijgedrag deze persoon is niet fit genoeg voor1baan bij de overheid bestuurder maakt 1 misbruik van functie denkende dat ieboven de wet staat en 2 is een serieus gevaar voor de samenleving onverantwoord politie dus
Aangifte doen is zinloos in veel gevallen.
Aangifte gedaan van oplichting, jaar later nog niets gehoord, geen enkele reactie vanuit dit logge apparaat. Algemene ervaring is dat ze het te druk hebben met bekeuringen uitschrijven om de schatkist te spekken. Ergens aangifte van doen is zinloos, er wordt toch niets mee gedaan.
Dit is geen politiemacht
Dit is geen politiemacht, dit is een groep verwarde lafaards die met een verwarde blik naar criminaliteit kijken en niets doen om die te stoppen! Hoe is het mogelijk dat een wilde hond (moordenaar) die niet gevaccineerd is een vrouw bijt en haar levensbedreigende verwondingen toebrengt en dan nog steeds op straat rondloopt om mensen en kinderen te bijten??? Volgens de politie moet er iemand door deze wilde hond gedood worden, zodat de wet kan functioneren in deze schijndemocratie! Ik ga een rechtszaak aanspannen tegen de politie en de gemeente Helmond die het doden van mensen door wilde honden steunen! Doen iets voordat het te laat is, anders neem ik het recht in eigen hand! Succes!
Geen hulp, 23 minuten aan de telefoon voor niks
Opzoek naar opvang voor mijn gezin en dochter. Voor een onveilige situatie voor een meisje van 2 te verbeteren. Ik heb advies gekregen om politie te bellen, gebeld en houden voor de gek. Geen hulp, geen steun, ze liet me gewoon in de steek.
"Al onze medewerkers zijn in gesprek
"Al onze medewerkers zijn in gesprek, een moment geduld alstublieft." Standaard antwoord als je de politie belt in Nederland.
agenten zijn onvriendelijk, niet deskundig, bejegenen onheus
mbt het maandenlang wekelijks stinkend opstoken van oud geïmpregneerd hout van afgebroken tuinschuren, door een buurtbewoner, vlakbij en vonkend tot boven houten schutting en woningen, zelfs tijdens droogte en hitte ---heeft een klager- na melding aan de gemeente, het advies gekregen om dan de politie te bellen. Als het buiten kantoortijden om plaats vindt. Op zondag in dit geval, na melding door 2 buren komen 2 jonge agenten na bezoek aan het betreffende adres naar mij, de naaste buurvrouw. Ze zeggen meermalen geen verstand te hebben van geïmpregneerd hout, het is zeggen ze "niet geïmpregneerd, maar hout zoals dat op tuinbanken zit". Rapportage gaat worden dat het opstoken is toegestaan.
Update: 12-08 18u weer stook van geïmpregneerd hout. Door mij geconstateerd: grote vuurkorf, 0.5m v.a. houten schutting en mn huis, met hoog opgestapeld geïmpregneerd hout, o.a. een balk 5x20cm. Op locatie politiebureau gemert kreeg een andere klager van een aanwezige medewerker , 10-08 toch dringend advies "meteen politie bellen" indien stook-overlast buurvrouw..Aldus politie gebeld.. Het is 33°> , gortdroog, stookwijzer code rood. Ruim 1 u later 2 verontwaardigde agenten (oa wijkagent) op mijn stoep. "U mag ons niet bellen vanwege stookoverlast, daar zijn wij niet voor" "Er lag een latje niet geïmpregneerd hout.."(terwijl de aanwezige buurtbewoner ook de overvolle vuurkorf heeft gezien op dat moment) op mijn weerwoord wilde men meteen kwaad weg lopen "nog een deskundige, dan gaan we nu meteen weg") ....."niet dichtbij de schutting, je kunt er nog omheen lopen, wij gaan dit niet verbieden Ik ga zelf dadelijk ook bbq-en"(bbq-en??- landelijk advies code rood is niet stoken, niet bbq-en, en volgens de APV mag houtstook-afvalverwerking hier niet zonder vergunning) en "U mag niet door de schutting kijken", tegen andere klager "leven en laten leven" Geïndoctrineerd door de liegende buurvrouw, ondanks dat een andere klager ook persoonlijk eea heeft toegelicht, werd ik heel onsympathiek op mijn nummer gezet. I.p.v. handhaven mbt de APV - afschuifsysteem=buurtbemiddeling gaat men regelen) Ik ervaarde jarenlang vaak vervelende, zeer onsympathieke en hautaine, onterechte bejegeningen door politie gemert-bakel-laarbeek o.a. onterechte aanhouding op mijn eigen oprit na "verboden" rijden via een weg toegestaan voor bewoners . Vanwege hun gezichtsverlies kwam er een alcoholtest, inspectie van mijn wagen, inspectie verzekeringen,.... Andere keer op 60km. weg, onbekende locatie, naderend en anticiperend op een onverlicht kruispunt was mijn langzame rijden "omdat je ons zag aan komen" volgens 2 surveillanten die me even verderop staande hielden. Alcoholtest, uitgebreide controle v auto en documenten. Ik drink, blow, snuif niet ) En nu een onprettige ontmoeting met de wijkagent. Deze ervaring is in tegenstelling tot de begripvolle, ter zake deskundige, empathische mensen-mens politie agenten in Eindhoven waar ik 18 jr woonde.
update 13-08 ipv heterdaadje vernomen dat de discussie nauwelijks over stookoverlast is gegaan en dat de stoker diverse meldingen zijnde valse beschuldigingen over mij aan de 2 agenten, in het bijzijn van een buurtbewoner, heeft geuit o.a. vergiftiging van kat Ik vraag wijkagent welke valse meldingen er over mij waren ivm oa de komende buurtbemiddeling. "was in besloten kring" maar U was in functie..." . Ik mag het niet weten, 2 dagen later is er vanuit de buren o.a. ter hoogte van eerder de vuurkorf, een opening in de schutting- latten er af getrokken....
Mag geen aangifte doen
Werkgever laat mij zwart werken, politie geeft aan kan geen aangifte doen, werkgever probeert mij stipt kapot te maken en deelt mijn ziekte gegevens plus mijn toestand met vreemden om mij vervolgens onder druk te zetten, politie geeft weer aan kan geen aangifte doen. Ik had de politie altijd hoog zitten maar blijkbaar als je dan maar hulp nodig hebt wil niemand helpen. Mijn werkgever is een oplichter en ik heb voldoende bewijs maar politie blijft erbij : ga maar na een jurist. Jongens heel eerlijk ... tuurlijk doe ik dat ook maar alles duurt heel lang en ik denk als iemand mensen zo gaat oplichten en onder druk zetten dat er wel ook een aangifte gedaan moet worden maar helaas .... mag niet
De leugens hebben korte benen
Corrupt en bedorven.Wijkagenten in Amsterdam oost linnaeusweg werken samen met de corrupte beheerder van woonstichting de key en andere psychopaten van deze stichting die geen stichting is maar een bende om ervoor te zorgen dat een bewoner dus ik weggepest word door andere buren.In dit geval een gestoorde jonge man met een hond en met alle eigenschappen van een mk ultra net als in Amerika,Deze buren worden
met een specifiek doel ingezet en in mijn geval om mij weg te pesten.Uit welke riool halen ze deze ratten is onzeker en zeker zeer duister. Deze gestoorde en satanistische jonge buurman( het zou me niet verbazen als hij antidepressiva slikt en die hond helpt mee als hond therapie) wordt natuurljk beschernd door de wijkagenten, meldpunt zorg en overlast en de bende de key.En dat alleen maar om mijn lage huur te laten vervallen en 2 keer zoveel meer verdienen met een nieuwe bewoner,En aangezien dat ze met andere instellingen gecoordineerd werken, zijn ze dus geprogrammeerd om dezelfde ggz script uit te stralen.Alles kan en hoe gruwelijker hoe beter past in Nederland.Als ik magnetische wapen noem zijn ze nogmaals klaar om mij naar ggz in geest te verwijzen maar de politie meldpunt zorg en overlast en de key weten het zeker wel wat deze buren gebruiken om mij schoks te geven.Dat is hun script..De wijkagenten laten mij logisch ook geen aangifte doen wegens mishandeling, het gebruiken van gevaarlijke apparatuur of wat dan ook die zeker ook verboden is.Ook niet wegens woonwet overtreding , stalking en poging tot doodslag.Als ik een klacht tegen deze wijkagent indien, en bewijs heb dat hij heeft gelogen toen hij mij een email stuurde waarin stond dat hij een onderzoek aan de key had aangevraagd want deze agent dacht dat ik geen contact met de key zou opnemen aangezien dat ze de daders zijn maar dat deed ik toch wel en de key een email stuurde waarin stond dat de wijkagent helemaal niks had aangevraagd en ze spreken dus elkaar tegen, want ze houden niet in rekening mee dat de leugens korte benen hebben, reageert dan de politie niet meer en ze sturen mijn klacht niet door naar de klachten commissie.Meldpunt zorg en overlast heeft ook geen zin want ze werken ook aan mee en als ik videos fragmenten meestuur met schoks tijdens slapen, zeggen ze dat ik niks heb gestuurd.En als ik zeg dat de videos met behulp van leger des heils werden verzonden en ze hebben de schoks dus ook gezien,reageert dan de meldpunt zorg en overlast ook niet meer.Deze instelling vond ook niet leuk dat ik naar een neuroloog ben gegaan die constateerde dat er geen sprake van neurologische pathologie was.En toch durven deze mensen te zeggen hoe corrupt zuid amerika is en dat die of die andere dictators zijn alsof ze de leuke jongens van de film zijn of de redders?Eigenlijk zijn ze de daders.Ik trap er niet in en ik heb het door..Ze projecteren.En ze spreken toch over mensen rechten maar degenen die de mensen rechten fanatiek verkondigen, zijn degenen die ze schenden.Dus duidelijk wat soort land Nederland is toch?Gaan jullie maar lekker door samen met de key en draai maar alles om alsof ik de dader ben die onschuldige nederlandse jongens beschuldig.Dat heeft de key al gedaan.Het is hun vieze script.Een probleem veroorzaken en dan komen ze met de oplossing en in dit geval om mij te laten verhuizen. Ze willen het stiekem doen en vinden ze niet leuk als iemand.dat door heeft.Ze gooien de steen en verbergen de hand want de reputatie is ontzettend belangrijk voor deze fake figuren.Ik zou zeggen naar andere hond met dat bot.Het gaat jullie niet lukken.Het is jullie land die verrot tot op het bot is.Niet het mijne.De ambassade van mijn land is hierover op de hoogte( just in case)nadat zelfs mijn praktijk ondersteuner ook vastliep en ze zag ook met haar eigen ogen hoe corrupt het is. Een geloven jullie me maar, die diplomaten van de ambassade weten erg goed waar ze naar toe werden gestuurd en waar ze terecht zijn gekomen om mijn land te vertegenwoordigen.
Doświadczenie Trustpilot