Endte med å betale trippel frakt for en LP plate. Skulle ha en, men har tydelig vert en bug som førte til to ulike bestillinger med minutters mellomrom. Reklamerte for gratis frakt for bestilling nr 2... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har utelukkende gode kundeopplevelser med PK, som er blitt min faste leverandør av musikk og film etter at platebutikker lokalt forsvant. Mange gode tilbud dukker opp gjennom hele året. Kundeservice e... Zobacz więcej
Jeg bestilte en switch 2 på mandag, den skulle bli pakket tirsdag ettermiddag og sendt. Ingen oppdatering før torsdag. Da ble den forhåndsmeldt til posten. Fredag ettermiddag har enda ikke posten fåt... Zobacz więcej
Fy faen for et drittselskap. En vare blir avbestilt og får en bekreftelse på at den er avbestilt. Fire måneder senere sender dem likevel varen ut til meg og trekker beløpet fra bankkontoen. Da bestill... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Platekompaniet AS selger hjemmeunderholdningsproduktene film, musikk, dataspill, bøker, hodetelefoner, høyttalere og platespillere i det norske markedet. Platekompaniets uttalte målsetning er å være førstevalget for film-, musikk-, gaming- og bokinteresserte nordmenn.
Dane kontaktowe
Akersbakken 10, 0172, Oslo, Norwegia
- kundeservice@platekompaniet.no
- www.platekompaniet.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fornøyd med utvalg, priser og leveringstid
Har gang på gang vært fornøyd med platekompaniet ved bestilling av blu-ray. Tidsrammen som er opplyst om det er noe som ikke er umidelbart på lager stemmer med når produktene blir sendt.
Har snakket med kundeservice en gang og var positivt
Leveringstid...
Leveringstid.... det er noe platekompaniet har ekstreme problemer med. (bortsett fra de "3-4" tingene de har på lager). Bestiller på siden så står det "5-10 dager leveringstid", tok over en måned før det ble levert.
Forhåndsbestillinger kommer alltid for sent. Når man forhåndsbestiller er jo det gjerne fordi man vil ha det når det kommer ut og ikke etter ALLE andre har fått det. Er jo ekstremt merkelig at det ikke går an å få levert en forhåndsbestilling tidsnok fra Platekompaniet, når en forhåndsbestilling fra England ligger i postkassa til release date.
Bedre kundeservice må prioriteres!
Som mange andre påpeker sliter Platekompaniet med to ting: dårlig kunde service og treg leveringstid.
Jeg bestilte 11 blu ray filmer og valgte dellevering da 5 av filmene var inne på lager. Det gikk nesten 2 dager og ingenting var sendt enda. Skrev en mail til kundeservice og spurte hvorfor varene som var inne på lager ikke har blitt sendt enda. 20 minutter senere var de 5 blu ray filmene pakket og gjort klar til sending. Jeg fikk en mail fra kundeservice noen minutter etterpå med en beklagelse og at grunnen var at det hadde vært en liten forsinkelse etter en travel helg. Greit nok.
Problemet er at kunden skal ikke behøve å etterlyse varer som er kjøpt og betalt. Om det er noen forsinkelser eller problemer burde Platekompaniet sende en felles mail til de som er berørt og holde dem oppdatert.
Problem nummer 2 er at Platekompaniet bruker PostNord til å levere pakkene og det er ganske åpenbart at PostNord er veldig trege, spesielt når det gjelder hjemmeleveranser. Jeg skjønner at på grunn av Covid-19 så går ikke alt som normalt men her burde Platekompaniet bruke tid på å informere kundene sine om eventuelle forsinkelser og sørge for å holde kundene oppdatert.
Jeg har henvendt meg til brukerstøtte 2 ganger og hver gang har jeg fått svar i løpet av 20 minutter eller mindre. De har vært hjelpsomme og ordnet opp ganske raskt.
Godt utvalg og levering til tiden
Godt utvalg og levering til tiden. Fin betalingsmulighet.
Har alldri fått spillet som jeg har…
Har alldri fått spillet som jeg har forhåndsbestilt til rett tid... bestandig kommet en uke etterpå. Eller 14 dager etter
Aldri mer platekompaniet
La inn bestilling i god tid før min sønns bursdag. Etter en ukes tid kom pengene tilbake på min konto, ikke lagervare tydeligvis. Og jeg tar dette som avbrutt handel. Måneder etter får jeg nå beskjed om at platen er på vei. Jeg har nå forlengs ordnet dette på annet vis, hos konkurrerende leverandør (CDON). Vil selvfølgelig returnere denne, og aldri bruke platekompaniet igjen!
Evig treig levering.
Jeg kjøpte 2 vinyler, og fikk de ikke før 1mnd senere! Når det sto At jeg skulle fått de innen 2-5 dager:)! Har fått den ene nå, men den andre aner jeg ikke når kommer! Og det er rart siden de er bestilt fra samme leverandør og sendt samtidig. Men den kom i god stand da
Ventet over en måned - og fikk aldri det jeg bestilte
I tillegg var det veldig dårlig oppfølging og kundeservice rundt det hele. Anbefaler ikke å kjøpe fra nettbutikken deres!
bra service
bra service. kjøpte en film som skulle importeres inn fra annet land og de var flinke og ga beskjed om at det ville ta lengre tid og holdt meg godt oppdatert.
Ingen problemer
Bra utvalg, greie priser, bra leveringstid.
Aldri hatt noen problemer
Dårlig metoder og dårlig kunderservice
Jeg bestilte en vinyl og en cd hos dem. Opprinnelig sto det på nettsiden deres at vinylen slippes ut 01.05.2020 selv om den har komt ut i andre land 10.04.2020. Etter at jeg har bestilt fikk jeg bare CD-en i posten, så ventet jeg litt lengre, men fikk ingen melding om vinylen. For noen dager siden sjekket jeg nettsiden deres igjen og så at nå står det at vinylen slippes ut 15.05 og ikke 01.05 som opprinnelig. Jeg forstår at de kan ha problemer med å få takk i noen varer på grunn av viruset, selv om en måned er ganske lang tid uansett.. Derimot er det helt overraskende at de endrer det uten å sende beskjed til kunder eller noe.. I tillegg sendte jeg to meldinger til dem allerede men de svarer ikke om de kommer til å sende den vinylen etter 15.05 eller ikke. Sendte tredje epost i dag.. Men nok er nok. Dårlig metoder å for å håndtere nettbutikk og dårlig kundeservice. Jeg skal kjøpe hos Skvis neste gang, det var billigere uansett, men tenkte at Platekompaniet er et mer seriøst selskap.
Anbefales ikke
Anbefales ikke! Gått over 2 uker siden jeg bestilte varer, fremdeles ikke mottatt de. Det er nesten komisk at de bruker så lang tid på å levere enn vare til samme by. Hadde forstått det om de ble sendt fra det store utlandet.
Hold deg unna!
Ikke bestill her. Bestilte mario spill, og det har gått en hel måned, og den har enda ikke kommet. Koster 250 kr når du kan kjøpe direkte innpå systemet for kunn 170 kr. Har kommet i kontakt med Platekompaniet flere ganger, og vi har kun fått mail om at det er forsinkelser. Styr unna dette! USERIØST!
dårligt og dritt butikk
dårligt og dritt butikk.
når jeg skal kjøpe en headsett for over 1000kr og skal sier ta godt vare på kvittering om du har lyst å reklamere det hvis du anger. jeg prøvde meg headsette åpnet pakken, men likte ikke den neste dag går jeg til platekompaniet for å reklamere siden jeg ikke likte den men nei de sier du kan ikke få pengene eller levere produkten siden du har åpnet pakken og vi har ikke åpnet kjøp, kunne ikke du sagt det før jeg hadde kjøpt det over 1000kr.aldri skal jeg handle der i mitt liv dårligt service nytt den svarte penger dere.
Lang leveringstid og ingen…
Lang leveringstid og ingen returavtaler. Bestiller du feil må du betale returen selv, og hvis platen feks er en LP Vinyl så koster det ekstremt mye pga dimensjonene. Siden deres pris for frakt er 50kr så kunne de i det minste ha en returavtale.
Service er (nesten) helt fraværende
Dårlig kundeservice. 2/3 av mine siste bestillinger har de ikke hatt på lager, uten å informere meg om dette.
Blant annet ble jeg garantert at en julegave jeg hadde bestilt ville bli levert før jul. Da jeg enda ikke hadde fått varen den 23. desember kontaktet jeg Platekompaniet, og fikk beskjed om at denne varen dessverre var midlertidig utsolgt hos leverandør.
Kontaktet dem om en annen vare for to uker siden (21. februar), på Facebook. Fikk beskjed om at jeg ville få svar innen 1-3 dager. Nå har det altså gått 7 dager uten svar på et enkelt ja/nei-spørsmål.
Savner den tiden når Platekompaniet hadde fysiske butikker.
Oppdatering: Maste litt ekstra på dem på Facebook nå, og fikk endelig svar. De hadde ikke fått med seg spørsmålet mitt. Henvendelsen gjaldt to ordre som jeg ønsket å slå sammen for å slippe dobbel frakt. Selv om jeg mottok én av varene for lenge siden, har de ikke mulighet til å slå sammen ordre. Men fikk gratis frakt på min neste ordre, og det setter jeg pris på!
Hold dere unna! Rotete, ingen service, og laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang leveringstid!!!
Jeg er så skuffet!
Har nå bestilt en liten høytaler som var på lager.
Det har nå gått 9!!!!! Dager og varen er ikke sendt!!!
Det er uakseptabelt!
Dette skulle være en gave, men det kunne jeg bare glemme.
Har også sendt klage, men den er heller ikke besvart!
Hold dere unna platekompaniet!!
Super service
Bestiller lp platene sine fra leverandør
Jeg bestilte en lp plate det sto de hadde på lager, ikke nok med at den er dyr. Men det har nå gått over 1mnd siden jeg bestillte og den har ikke kommet enda.
Fikk kun en mail der det sto de ikke hadde fått plata fra leverandøren enda, og ikke kunne si når den kom.
Hold dere unna det firma her..
Altfor dyrt! :-(
Altfor dyrt!
Denne butikken er altfor dyr, syntes jeg.
Elendige priser sammenlignet med konkurrenter på prisjakt.no !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.