Planteshop.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

min ordre skulle have været leveret i dag, der er intet kommet. Jeg skal lave det projekt her i min ferie og kan ikke vente med levering til næste fredag, så regner med at de lever ordren hurtigst... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt 4 stk. Rododendron i højden 40-50 cm, ved levering var den højeste af planterne 33 cm. Derefter skrev jeg en mail til Planteshop.dk for at finde en løsning på problemet, men er stadig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Generelt positiv oplevelse, men en del skår i glæden fordi de 150 planter var pakket "som sild i en tønde" og derfor havde mange afbrækkede grene. Ved reklamation over dette fik jeg oplyst af pakning... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Annoncering af varer der ikke er på lager

Annoncerer med varer på deres netside som er det varer de har på lager.
Bekræfter, at de vi leverer indenfor x antal dage. Vender så først efter 8 dage tilbage og beklager, at de alligevel ikke kan levere varen.
Dvs. de annoncerer på nettet med varer til priser, de ikke kan sikre de kan levere - uden at tage nogen form for forbehold overfor forbrugeren, der så ville kunne vælge en anden leverandør.

25 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Der var hurtig levering. Nogle af planterne jeg modtog var ikke dem jeg bestilte fordi de var udgået men tilsvarende.

Efter telefonisk kontakt aftalte vi at jeg beholdt de nye planter og fik nogle af pengene refunderet. Disse penge stod på min konto til aftalt tid.

20 maja 2020

Elendig service

1. levering på fakturaadressen i stedet for leveringsadressen i første forsøg
2. manglende planter i leveringen i andet forsøg
3. manglende refusion af transportudgift (korrigeret efterfølgende)

- og ingen undskyldning eller beklagelse

7 maja 2020

Nemt

Nemt, hurtigt og billigt. Og mega flotte planter:-)

30 kwietnia 2020

TipTop.

TipTop.
Enkelt. levering som lovet. Træer sat som lovet. Træer ser rigtigt fine ud. God service fra fragtmand.

30 kwietnia 2020

Elendig service

Elendig service, planterne var for små, jeg bestilte men fik ingen ordrebekræftelse hvorefter jeg kontaktede dem og de sagde, at der ingen ordre var, at de ikke havde flere planter og nærmest rend og hop. Så kom der pludselig planter med lastbil alligevel 😁.

24 kwietnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Udvalget er fint, men kommunikationen...

Udvalget er fint, og jeg har fået de planter leveret, som jeg havde bestilt. Men kommunikationen halter. Jeg har mailet og sendt sms, og får ingen svar. Indehaveren svarer på telefonen, men det er da underligt, at mails og beskeder ikke besvares. Eller måske slet ikke modtages.

Desuden er der nogle funktionaliteter i webshoppen, som indehaveren ikke har styr på. Blandt andet, at er muligt at få et login som bruger. Men passwordet er ikke anonymiseret.

Jeg er selv webshopejer, og hvis mine kunder oplevede det samme, ville jeg straks rette op på det.

14 kwietnia 2020

God oplevelse

Helt igennem fin oplevelse.

Sunde planter.

Hurtigt svar på spm om levering

Og alt godt

Vi gøre det igen!

1 kwietnia 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej