Planet7

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et UE40C6005 hos planet7, og fandt så ud af jeg skulle betale med E-Wire. Jeg fandt hurtigt ud af hvordan man gjorde, og fik oprettet mig hos E-wire, så kunne jeg indbetale til Planet 7. F... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde længe søgt nyt tv. Ringer til Dansk IT lagers kundesupport for lidt vejledning mht. behov såsom indbyggede tunere, størelse og kvalitet. efter god snak med sælger blev handlen gennemført o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Absolut et besøg værd. Er konkurrencedygtige på prisen! Leverer større ting gratis (bemærk at de ikke skilter med dette ordentligt hvilket desværre er en ulempe for dem selv.) Rigtig god supp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte 1 stk LG SL8000 uden problemer, havde været i Elgiganten for at kigge priser og fandt så samme Tv til 3500 kr billigere hos Dansk it lager. Super effektiv og hurtig ekspedition. Venlig betjening... Zobacz więcej

1. Sklep TV
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Planet7 sælger vi hi-fi, elektronik og hårde hvidevarer. Her finder du ikke dårlig service, fusk med priserne eller varer, der ikke er på lager. Du skal ganske enkelt handle med os, fordi vi har den bedste rådgivning og de nyeste produkter.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God vejledning og service

Opringning til Dansk IT Lager (Lennart), der besvarede alle spørgsmål til UG. Bestilte herefter SONY KDL-40Z5400 vel vidende den var udsolgt, iøvrigt bekræftet af opringning fra Dansk IT Lager. Ugen efter var varen igen på lager og sendtes frem. Opdager at varen er faldet i pris fra jeg bestilte til jeg modtager den. En telefonopringning til Lennart og jeg krediteres øjeblikkelig for differencen. Og Sony'en - den kører perfekt.

14 kwietnia 2009

Fed kundeservice

Købte en Samsung Soundbar, da jeg kom hjem opdagede jeg at den hylede. Jeg fik promte en ny og en lækker alu. kabelskinne som et plaster på såret. Fed kundeservice!

9 kwietnia 2009

Hurtig ekspedition

Jeg handlede et tv hos Dansk IT Lager. Bestile varen til middag, og afhentede den om eftermiddagen. Ingen problemer og, hutige svartider på henvendelser. TV'et som var nyt på det danske marked, var lagervare, og kunne derfor leveres straks. Flere af deres konkurrenter havde 2-6 dges leveringstid. Behagelige mennesker og god service.

8 kwietnia 2009
Oceniono na 5 z 5

Flere gange har jeg været ude for at lagerstatus på online butikker ikke stemte overens med det fysiske lager. Så da jeg havde bestilt et TV lørdag nat og det blev mandag morgen, ringede jeg til DanskITLager. TV'et var på lager! Og ikke nok med det, jeg var så heldig, at jeg ville få det bragt ud samme aften af en medarbejderne, der boede i mit lokalområde.
Og ganske rigtigt - kl. 18 kom han slæbende med kassen og jeg fik en grundig gennemgang af funktionaliteter og en masse gode råd.
Men ja - jeg var heldig at medarbejderen boede i lokalområdet, men jeg havde også sagtens kunne vente en dag eller to til fragtmanden kom med det - men det er service ud over alle grænser....!

5 stjerner herfra og vil klart anbefale at handle her!

7 kwietnia 2009

Levering og pris i top

Bestilte fredag middag, mail 2 timer senere om afhentning. Afhentet fredag eftermiddag. Rigtig pris og levering til tiden. Top service

6 kwietnia 2009

Personlig opfølgning på handel

Bestilte først varen til afhentning, men nåede ikke at hente den, hvorefter danskitlager.dk ringede dagen efter for at følge op på om jeg stadig var interesseret i varen. Da jeg så lavede bestillingen om til en levering istedet, dukkede varen op næste formiddag med fragtmand - super service hele vejen igennem.

26 marca 2009

hurtig ekspedition

Jeg ville selv hente varen, og der kom hurtigt mail om at varen var klar til afhentning. Hurtig afregning ved varens udlevering. Eneste problem var elevatoren hvor man skulle passe på ikke at komme ind foran nogle følere, ellerakørte den fint.

23 marca 2009
Oceniono na 4 z 5

God service, trods alt

Bestilte medio januar '09 et Sony w4500, som det desværre viste sig, at have lange udsigter med at få. Så efter knap en måneds venten, med meget dialog med Lennart, hvor jeg flere gange fik at vide, at tv'et 'lige var på trapperne fra Sony', overvejede jeg seriøst at droppe ordren. Da Sony så offentliggjorde, at afløseren for w4500 snart ville dukke op, forhørte jeg mig på dette. Men igen, iflg. Lennart, var prislisten for det nye tv lige ved at komme. Så til sidst valgte jeg at skifte Sony ud med Samsung, og fik som et plaster på såret, en attraktiv pris på dette, og oven i købet et vægophæng med. Så det endte lykkeligt, efter ca. 2 måneders ventetid. Så for selve købet vil jeg give 3 stjerner, og for servicen hos DanskItLager, vil jeg give 5, så jeg ender med 4...
Tv'et er forresten super.

22 marca 2009

Fin betjening

Ringede og bestilte et TV, og de sørgede for at få det til lageret samme dag så jeg kunne hente det. Super!
Og så var de næsten de billigste.

Oceniono na 5 z 5

God info, ok levering, god support,

Dansk It Lager har god information omkring produkter. De bruger ikke Post Danmark som andre. Der er ingen problemer med levering, dog fik jeg kun 10 minutters varsel fra DSV fragtmand ringer til jeg skulle være hjemme, det kan altså godt forbedres. Betalingsforløbet var lige til. Service/support var meget god og overholdte mundtlige aftaler. Alt i alt et godt sted at handle. Dog forbedringsmuligheder ved transport.

Alt ok ved køb

Købte et Sony 40X4500 tv og alt gik 100% gnidningsfrit. Jeg benyttede mig af at hente vare på DanskITLagers lager. Nu er køb sjældent der hvor man lærer sin leverandør at "kende". Det er i RMA situationer leverandørens sande ansigt viser sig :-)

Oceniono na 2 z 5

Dårlig oplevelse med hensyn til reparation af Samsung LCD.

Det starter med at jeg henvender mig til Danskitlager d. 30-12-2009, fordi mit Samsung tv ikke virker mere. Jeg aftaler med danskitlager at de vil hente det d. 7-1-2009 mellem 9.00 og 12.00. Jeg tager en halv fri dag for at være hjemme når transportøren kommer for at hente mit tv. Da klokken bliver 13.00 ringer jeg til transportøren og spørger dem om de har tænkt sig at komme i dag da jeg ikke har hørt eller set dem endnu. De undersøger og vender tilbage og siger at de vil være der efter 15.00, de kommer omkring 15.30 og blev nødt til at tage en hel fri dag. Efter en uge tid tjekker jeg deres RMA service på nettet for at se status på mit tv, der står at de har modtaget det d. 5-1-2009 selv om det først blev hentet d. 7-1-2009. Den 21-1-2009 skriver jeg en mail til dem, for at rykke for hvad der sker med mit tv. Jeg ikke kan ringe til dem da deres telefoner ikke virker mere. Næste dag for jeg en mail ” Vi ligger i flytterod og TDC har kappet vores linier ved en fejl, så vi kan ikke følge op på den i øjeblikket. Den er afsendt til værkstedet, og vi skulle få en status i starten af næste uge.” Det er nu d.13-1-2009 og jeg har rykket flere gange både på mail og tlf., men der går lang tid før der bliver svaret på mine mails 4-6 dage. Jeg aner ikke i skrivende stund hvad status på mit tv er andet end det er sendt til reparation. Jeg kunne godt tænke mig at hvide hvor lang tid de regner med det tager. Der er gået over en måned og jeg aner ikke hvornår jeg ser mit tv igen.

13 lutego 2009
Oceniono na 2 z 5

Fik ikke min vare som aftalt.

Havde bestilt mit TV til at ankomme torsdag, kom ikke torsdag. Firmaet havde, så prøvet af afleverer det om onsdagen. Selvom jeg tydeligt havde aftalt med firmaet, at det skulle være torsdag jeg fik mit TV. Havde taget fri hele torsdag, for at være hjemme. Derefter kunne de så tilbyde, at komme med det mandag eller tirsdag i ugen efter. Og man skal være hjemme i mellem 8-16. Synes jeg bare er meget dårlig service. Var ellers rigtig godt tilfreds, med den kundeservice jeg havde fået inden. Har så måtte købe mit TV et andet sted......

13 lutego 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej