Donderdag een spel bestelt online stond dat die nog ruim op voorraad was. Kregen we vrijdags een mail dat die toch niet meer op voorraad was en of we ons geld terug wouden of we wouden wachten tot... Zobacz więcej
PlanetXL
Zobacz, co mówią recenzenci
Onzinnige belofte, bezorgen binnen 1 dag. Op de website staat, bestellen voor 22 uur is volgende dag bezorgd, nou mooi niet. Donderdag om half 7 nieuwe diabolo stokjes besteld, vrijdagavond om 22.30... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
PlanetXL stuurt in eerste instantie een mail dat 1 artikel uit mij bestelling niet leverbaar is (om 23 uur 's avonds waardoor er al weer een hele werkdag overheen gaat om het verder op te lossen). Ter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb eerder deze week een niet zo positief bericht geplaatst. Naar aanleiding van dat berichtje is er door planet-xl direct gereageerd en uitgezocht wat er mis is gegaan. Blijkt dat ik een bestelli... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O PlanetXL
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bezoek onze online winkels of kom naar onze showroom in Elst - tussen Arnhem en Nijmegen.
Bezoek Vlieger Planet
- 0031 (0) 88-0101501
- info@planet-xl.nl
- www.planet-xl.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima service en uitstekend product
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zal zeker opnieuw bestellen.
Het gemak je hoeft de deur niet uit.
Je spullen zijn met een /twee daggen in huis top.
snel ,sneller ,snelst
prima geregeld. de ene dag besteld de andere dag echt in huis.
Goed telefonisch advies, maar eigen initiatief kan beter
De uiteindelijke levering was prima en snel binnen maar in eerste instantie was een deel van mijn bestelling via de webshop niet leverbaar. Er werd geen verwachte levertijd aangegeven of een alternatief product aan geboden. Pas nadat ik hierover telefonisch contact had opgenomen bleek dat het product waarschijnlijk niet voor onze vakantie beschikbaar zou zijn. Via telefoon is toen een goed alternatief aangeraden en was alles snel geregeld.
Prima Service!
De bestelling was aanvankelijk niet goed. Maar werd heel snel hersteld!
zeer, zeer, zeer tevreden.
Prima afwikkeling van de door mij bestelde artikelen, snel
keurig en correct. Een aanrader om aankopen bij te doen.
Zeer vakkundig.......
De bestelling was een nalevering en is keurig afgeleverd.
Naleveringen moet je meestal om bellen of mailen maar bij jullie kwam die netjes binnen.
zeer kwalitatief materiaal
gemakkelijke website, korrecte levering
wij zijn tevreden ;-)
zeer goed perfect zo houden.
het is vroeger aangekomen en ben zeer blij met de producten
Geweldige service
Perfecte levering. Vrijwel meteen weten waar je aan toe bent en weten wanneer je je bestelling kan ontvangen. In het geval er toevallig iets niet aanwezig is wordt de rest gewoon uitgeleverd en wordt de rest meteen geleverd zodra het binnen is. Ronduit fantastisch. Ga zo door.
Goede communicatie en afhandeling.
Een bestelling gedaan in de vorm van een Eitech zonne-energie bouwpakket.
Pakket was niet voorradig en de communicatie hierover was erg goed.
Aflevering via pakketdienst verliep zonder problemen.
Prima.
Eenwieler besteld waarvan de datum op 19 april stond. Op de 19e een maitlje dat dit de 26e werd. Dat was een tegenvaller. Gebeld en een andere kleur besteld, die prompt werd geleverd. Jammer van de 'verkeerde' datum, maar verder uitstekend.
Super service, levering en producten
Ik ben zeer tevreden over de producten van planet XL. De levering ging snel. Binnen één werkdag had ik mijn producten binnen. De service is uitstekend! Ik kreeg emails binnen over de status van mijn bestelling. Zo wist ik exact wanneer ik mijn producten kon verwachten. Tot slot hebben zij een hele mooie showroom waar je alle producten zelf mag uit proberen!
Ik vind het onder verwachting.
Hee,
Ik heb twee keer iets besteld op jullie website en heb twee keer problemen gehad. Ik had namelijk in de eerste bestelling een yoyo besteld in de kleur groen zwart. Dus ik helemaal enthousiast over me nieuwe yoyo als hij aangekomen is. Blijkt dat hij in de verkeerde kleur is afgeleverd, namelijk blauw geel.
Dan had ik in de tweede bestelling een pakje met 50 yoyo touwtjes besteld. Dat koste twinig euro. Dan staat er op jullie website dat als je voor vier uur besteld dat het de volgende dag geleverd is. Mij zou het ook niet uitmaken als het nog een dagje later komt maar ik ben nu al vijf dagen op dat paketje aan het wachten.
Dit is mijn mening over jullie.
Mvg max.

Odpowiedź od PlanetXL
Een interessante titel
Uw internetwinkel doet alles goed, gewoon lekker vlot.
Ik zou zo kunnen zeggen dat jullie net zo goed zijn als bol.com
Prima service en snel!
Doświadczenie Trustpilot