Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Niet in zee gaan met dit bedrijf

Ik ken Pistoor van voor 2020. Had geen idee dat het bedrijf was overgenomen. Pas toen de communicatie slecht werd (niet) ging ik op zoek naar recensies. En herkende ALLES dat hier al genoemd is. Geen communicatie, geen terugbetaling, de ene paal die wel geplaatst is staat scheef. Er zijn steeds smoezen en het is altijd de schuld van iemand anders, ook geeft Jaap rustig zijn eigen collega's de schuld. Er is niets over van het betrouwbare bedrijf dat Pistoor ooit was. Oplichting, leugenachtig en onbetrouwbaar. En niet vakkundig gezien die ene paal.

U MOET GEEN ZAKEN DOEN MET DIT BEDRIJF!

8 grudnia 2025

Grootste OPLICHTER van Flevoland

Grootste OPLICHTER van Flevoland. Jaap de Bode eigenaar van Pistoor is een oplichter. Komt geen afspraak na. Allemaal leugens.
50% aanbetaald 40% bij aanvang werkzaamheden in juli 2025. Nu December, advocaat ingeschakeld. Ze zijn ook nergens bereikbaar. OPLICHTER!!! Doe geen zaken met dit bedrijf!! Fam uit Lelystad

5 grudnia 2025

Oplichter Jaap Jacob Jan de Bode crimesite

Komt snel werkzaamheden bekijken, maakt dan vakkundig en professioneel een offerte met 3 factureren namelijk een aanbetalingsfactuur van maar liefst 50% en dan nog 2 facturen voor aanvang werkzaamheden 40% en de laatste 10% bij oplevering. U snapt zelf wel dat u dan geen poot meer hebt om op te staan. Bij ons al na de eerste aanbetaling in juli 2025 werd werk gepland in september, daarna telkens smoesjes ivm nattigheid en nu horen we NIETS meer. En wij zijn niet de enigste! Mensen pas op en betaal niets aan en die allen aangifte bij de Politie indien u gedupeerd bent.

10 października 2025

Opdracht niet uitgevoerd

We kregen een mooie offerte voor schutting plaatsen hebben aanbetaling 50%gedaan in juli ze zouden in september de schutting plaatsen uitgesteld naar 9 oktober niet gekomen niet gebeld zelf gebeld geen reactie geen reactie op email.

9 października 2025

Zo slecht in alles

Zo slecht in alles, maar dan letterlijk ook alles. Had een aanbetaling gedaan 50 procent van het bedrag , nou hoor ik helemaal niks meer van hem terug. Is begonnen met me tuin maar nooit afgemaakt, echt een schandalig mannetje aangezien van veel mensen achteraf heb gehoord dat hij dat ook bij hun en andere heeft gedaan. Ik vraag me echt af hoe sommige mensen tevreden over dit bedrijf en voornamelijk de eigenaar kunnen zijn. ECHT SCHANDELIG DIT! Ik ga hem aanmelden bij dat programma Boos. Zullen we eens even zien of die dan z'n telefoon op neemt en reageert op mijn whatssapp berichten.

11 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Pas op voor deze oplichters

Pas op voor deze oplichters! Ze weten heel goed hun producten te verkopen, maar goed werk leveren ho maar! Het ligt altijd aan de klant. Er zijn beelden hoe deze grappige drukke Jaap die nooit tijd heeft praat met klanten en hoe zich gedraagt! Valse beloftes en daarna vluchten. Ga niet in zee met deze prutsers en oplichters! De beelden gaan gebruikt worden. 😉

1 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Absoluut niet aan te raden

Absoluut niet aan te raden: vooraf gaat alles goed en komt er een mooie offerte uit.
Na de aanbetaling van 50% zie je ze nooit meer. 4 keer een afspraak gemaakt maar ze komen niet, geen afmelding van te voren of überhaupt een reactie op emails, whatsapp of telefonisch.
Offerte getekend begin Juni tot aan nu, September nog geen oplossing of geld terug na ingebrekestelling ontvangen.

9 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over Pistoor!

Zeer tevreden over Pistoor!
De communicatie verliep prettig en helder. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend – je krijgt echt waar voor je geld. Al met al een fijne ervaring.
Als extra verrassing kregen we zelfs een nieuwe poortdeur erbij. Zeer gewaardeerd!

Aanrader!

10 lipca 2025

NACHTMERRIE 1st Klasse

Vooraf vlotte keurige communicatie, tot de start opdrachten. Niet komen opdagen, niet informeren, niet bereikbaar. Jaap (de nieuwe eigenaar) kwam in mijn huis, met mooie praatjes. Beloftes niet nagekomen en bij navraag daarover niet reageren of via zijn mensen het laten afdwalen. Zelf voor alle voorbereiding gezorgd waarna ze mij 2 weken lang hebben laten zitten met een open tuin. Overal excuses voor; druk, veel opdrachten, veel verzuim en wachten op levering leverancier...
Ook nachten wakker gelegen vanwege slechte kwaliteit werk. Foto's gestuurd, maar geen enkele reactie. De boel omdraaien en zichzelf als koning behandelen in plaats van de klant. Absoluut geen aanrader, mits je engelen geduld hebt, niet voor kwaliteit gaat en heel lang zin hebt in een open tuin.
Ben zelf op een moment gestopt met de geplande opdrachten. Daarna ook gestopt met mailen en bellen voor afhandeling van verbetering slechte kwaliteit en geld teruggave. Toen elke week maar naar de zaak gegaan. Geleverde opdracht is nog steeds niet goed, maar ben er klaar mee! VRESELIJK BEDRIJF!

22 maja 2025

Herstel van stormschade…

Na stormschade aan tuinschutting heb ik firma Pistoor gebeld voor herstelwerkzaamheden.een paar uur later werd de schade opgenomen door firma Pistoor,die ter plaatse kwam kijken.Heel fijn en efficiënt.Geen gedoe met foto's maken enz.Door administratie werd ik heel vriendelijk en snel geholpen.een overzichtelijke offerte werd me binnen enkele dagen toegestuurd evenals gedetailleerde facturen. Binnen 10 dagen werden de schermen geplaatst en nieuw slot gemonteerd,door vriendelijke vaklui.Heel mooi en degelijk werk.Heel goede communicatie over alles.Top.Ikzal in de toekomst hen nog inschakelen,.Tuinbouwbedrijf Pistoor bedankt.

10 grudnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Schutting

In de bereikbaarheid telefonisch, per mail en via whatsapp kan het zeker beter, maar met geduld kom je uiteindelijk tot duidelijke afspraken die ze nakomen. We zijn altijd vriendelijk geholpen en gehoord.
Het werk dat geleverd is zag er prima uit, ze denken met je mee. Toen ik achteraf om een kleine aanpassingen vroeg die vooraf niet was afgesproken is dit zeer perfect en naar wens uitgevoerd.
Ik ben super tevreden met de schuttingen. Vakwerk, ik kan niets anders zeggen.
De werklieden waren vriendelijk, vakkundig en hebben na de klus de rommel netjes opgeruimd.

6 marca 2024
Oceniono na 2 z 5

Vrijwel geen communicatie vooraf

Vrijwel geen communicatie vooraf. Telefoon wordt niet opgenomen of je krijgt een bericht "In verband met grote drukte kunnen wij uw oproep niet beantwoorden". 06 wordt niet opgenomen of geeft "in gesprek". Achteraf te hoge factuur voor verwijderen wortels (hoger dan was overeengekomen), niet opgenomen in offerte terwijl de situatie vooraf was opgenomen.
Overigens niets ten nadele van de medewerkers die het werk hebben uitgevoerd. Die hebben hun werk prima gedaan!

8 marca 2024

Niet mee in zee gaan!

Laten je wachten wachten wachten, slechte communicatie, werk is niet af, en ze zijn in mei begonnen! (maar wel moeten betalen) en maar contact proberen te leggen. Medewerkers zijn vriendelijk maar is het te warm..komen ze gewoon niet.
Werk is afgeraffeld. Kortom, gewoon niet mee in zee gaan!

1 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Don’t recommend this company.

Don’t recommend this company.

Quality is too bad. Owner refuses to fix problems, screamed into the phone and threatens with the incassobureau. He thinks that if the roof is leaking its good enough result and we should pay him full amount.

16 października 2022

Mooie schutting afgeleverd.

Na een wat hobbelig offerte traject is er een prachtig project afgeleverd. De confireren haag is goed verwijderd en de nieuwe schutting staat er prima bij. als bonus nog de opzet plankjes voor de oude schutting kado gekregen. Snel en op tijd geleverd.
Maak goed duidelijk wat je wilt (dat was bij ons wat even misging) en ze leveren puik werk af.

7 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Bij bezoek showroom bleek alles…

Bij bezoek showroom bleek alles mogelijk en was niets een probleem. Datum afstemmen bleek ook geen probleem. Totdat de uitvoeringsdatum dichterbij kwam bleek ineens de voorraad niet toereikend om werk uit te voeren. Minimaal 3 extra weken ging het duren en dat werd 2 dagen van te voren duidelijk. Uiteindelijk bleek dat we waren ingepland zonder ons medeweten.
Na uitvoering waren er nog wat restpunten die zouden de volgende dag worden opgelost. Maar helaas de volgende dag kwam niemand en bleek bellen ook erg moeilijk. Na veel gebel en ge-email stond de monteur op de stoep. Deze heeft de problemen gedeeltelijk verholpen en sinds reageren ze nergens meer op.
Zeer teleurstellend.

14 maja 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej