Hele lieve snelle goede klantenservice.
Producten zijn supermooi van kwaliteit.
aanrader!
Kulu club is een Nederlands merk, opgericht door tweelingzussen Hajar en Naouar uit een passie voor design. Wij ontwerpen tafellinnen dat stijlvol, speels én van hoge kwaliteit is. Met ons tafellinnen creëer jij ultieme tafelsettings zonder al teveel moeite. Zo kun jij je richten op het hosten van jouw dinner parties.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hele lieve snelle goede klantenservice.
Producten zijn supermooi van kwaliteit.
aanrader!
Super mooie en duurzame placemats en servetten! Worden zeer snel en in goede staat geleverd.
Mijn kerst kan niet meer stuk. Heel mooi tafellinnen van echt goede kwaliteit. Levering was snel en goed. Heel blij mee :)
Ik ben ontzettend blij met de prachtige set placemats met servetten. Deze werden sneller geleverd dan verwacht, wat altijd een fijne verrassing is. De kwaliteit is precies zoals beschreven en ziet er prachtig uit. Alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets moois en van goede kwaliteit, zonder lange wachttijden!
Een super mooi product wat heel snel werd geleverd. Nog mooier in het echt, super snelle reactie bij vragen.
Hoge kwaliteit materialen en unieke designs. Gewoon echt heel mooi, love it.
Authentieke stijl en super snelle service!
Amazing quality and styles! I bought placemats and just cannot stop receiving compliments from all of my guests about them. Thank you for your incredible product, I will definitely come back to purchase more textiles.
Ik had nog nooi gehoord van het merk, maar wat een prachtige en unieke dingen worden er verkocht! Ook de service is supergoed en snel. Ik ben superblij dat ik dit merk gevonden heb!
Nog niet besteld maar staat zeker op mijn lijstje! Hele mooie placemats die ik wil combineren met mn mooie borden! 💗
Beautiful placemats! Exactly how it’s showde in the pictures. After ordering they made my package ready very quick.
Great!
The tableware you would love to give but even more love to be gifted!!! Highly recommend ♥️
Super snelle service. Donderdag placemats besteld en vrijdag werden ze al geleverd.
Ook super blij met de placemats, ik heb ze dan ook in 4 kleuren 😍
Snelle verzending en goede qualiteit!!
Heel content ervan :)