Efter tre velbegrundede og rettidige flytninger af tandlægetider hos Tom Gregersen fik jeg en meget modbydelig mail fra ham, hvori han forklarede mig, at min adfærd var meget atypisk for hans klientel... Zobacz więcej
Vennlig og imødekommende ved telefonkontakten, når der bestilles time. Fint at der er vann tilrådighet, dels pga av sykkeltur til tannlegen, og munntørrhet pga av frykt. Personalet er god til å be... Zobacz więcej
Ich hatte im Segelurlaub einen Sturz bei dem ich mir einen Schneidezahn halb rausgeschlagen habe. Mein Versuch einen Zahnarzt zu finden scheiterte bis ich Susanne und Tom angerufen habe. Sie waren... Zobacz więcej
Rolige og venlige personale der forstår at få en til at falde til ro under behandling - selv når hele ens mund skal ordnes. De vejleder og forklarer deres råd på en meget forståelig måde og venlig... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
" Vi ser ikke blot en tand - men et helt menneske - og vi ved godt at tandbehandling ikke er blot tiden i selve tandlægestolen, men derimod processen omkring hele tandlægebesøget "
Perlegade 13 1 sal, 6400, Sønderborg
- tandlaege@perletand.dk
- www.perletand.dk
Super oplevelse
Super oplevelse. Fik god information omkring status på mine tænder og en god forklaring på hvordan det stod til, hvorfor vi tog et røntgen billede osv. så alt gik som aftalt og planlagt og følte mig 100% tryg under hele behandlingen. Jeg er fuldt ud tilfreds med forløbet og den flinke behandling jeg modtog af teamet.
Ikke det sjoveste at skulle betale for…
Ikke det sjoveste at skulle betale for at ligge i den stol, men personalet gør det til en behageligere oplevelse med humor og venlighed.
5 stjerne herfra :)
Altid dejligt at komme i klinikken. Smilende personale og det er det samme der er der år efter år.
Professionelt udført arbejde, med en tandlæge som er med på det sidste nye og kan sit kram. Kan varmt anbefales.
Kan anbefale klinikken på det varmeste…
Kan anbefale klinikken på det varmeste , meget fint arbejde bliver udført
Min gode tandlæge i 3 år
Tom har været min tandlæge i 3 år og jeg kunne ikke rose ham og hans folk nok. Ærlige, kompetente, flinke og dejlige mennesker. Yderst professionale og ingen slinger i valsen. Fortjener alt det ros de får.
Altid en god oplevelse
hej perletand rigtig god service og de…
hej perletand rigtig god service og de gør alt for at du har det godt og tom er godt og imødekommde person som man kan snakke med.og personalet er også dejligt imødekommde. super tilfreds med perletand.mvh hilsen finn
super oplevelse både fra Tandlæge samt…
super oplevelse både fra Tandlæge samt personale et trygt sted at komme
Enormt dygtig tandlæge
Enormt dygtig tandlæge, altid en behagelig oplevelse.
Fagligt højt niveau og god service.
Et tandlæge team, der er professionelle & menneskelige
Hos Tom og hans team, er man i gode og trykke hænder, de tager sig god tid til at få en til at føle sig tilpas, sørger for at være sikre på at man ikke har ondt under behandlingen,. Kom til tandlægen med ro i maven og uden at ligge søvnløs flere nætter op til. Jeg er så glad for at jeg tog chancen og begyndte at komme hos Perletand.
Tak for jer
Erfaren og imødekommende tandlæge
Erfaren og imødekommende tandlæge. Venligt personale. Ingen ventetid. Rigtig god oplevelse. Min bedste anbefaling.
Hurtig og professionel service +…
Hurtig og professionel service + mulighed for 7.00 tider :-)
Professionel klinik
Professionel klinik. Opleves omsorgsfuldt og ordentligt.
God og tryg oplevelse.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, trods et ret komplekst forløb. Har aldrig oplevet så megen venlighed, god service og var fuldt tryg hele vejen igennem. Magen til tryghed, menneskelighed og venlighed skal man lede meget længe efter. Alt i alt en super god oplevelse.
Yder god service
Yder god service, er flinke og man bliver godt informeret. Kan anbefales.
Jeg havde en fin oplevelse
Jeg havde en fin oplevelse, fik en god behandling og var færdigbehandlet i løbet af den 1/2 time , der var sat af . Følte mig i trygge hænder og yderst venligt behandlet .
supervenlig modtagelse af ny kunde.
supervenlig modtagelse af ny kunde.
fin gennemgang af de oplysninger de skulle bruge for at oprettet mig som kunde.
fin forløb af den første undersøgelse hos tandlægen.
jeg fik en rigtig god forklaring på de spørgsmål jeg havde til ham.
jeg fik et rigtig godt indtryk af klinikken . og vil klart anbefale den til andre
Venlig og proffessional service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.