Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Zobacz więcej
Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pej... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Pejseharem
God Tid til kunden og grundig gennemgang af løsninger. Holder hvad de lover.
Eminent kundebetjening
At købe brændeovn hos Pejseforum er en rigtig god oplevelse. Grundig og professionel betjening, præcis aftale om produkt, meget konkurrencedygtig pris - og levering til tiden. Helt igennem en god oplevelse.
Fint forløb
fin omhyggelig betjening og vejledning. arbejdet udført til tiden , nydeligt udført.
Lars Grunth
Inkompetente og modvillige - Hold Jer langt væk!
Medarbejderne i Pejseforum virker meget flinke i deres forretning. Får man aldrig andet med dem at gøre, vil det sikkert også fungere fint. Men vi købte en brændeovn som de skulle indbygge i en halvmur, som de først skulle mure op. Det er nu 1½ år siden, og vi står fortsat med et murværk der slår revner alle vegne og med store skaller af puds der er faldet af. Pejseforum har flere gange forsøgt at løse det med medarbejdere, som ikke er faguddannede murere. De virker ikke kompetente og har således heller ikke løst opgaven. Vi har klaget til byggeriets klagenævn, men da de ikke er med i brancheforeningen og ikke reagerer på (ikke vil efterleve) klagenævnets afgørelser, kan klagenævnet ikke hjælpe os.
Derfor er vi nu nødsaget til at køre en retssag mod dem, hvilket vi aldrig har prøvet før eller har ønsket. Men de reagerer ikke på vores henvendelser og al murværket omkring brændeovnen slår stadig kæmpestore revner, når vi fyrer op. Vores råd: Hold jer langt væk!!!
God service kender ingen grænser i Pejseforum !
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet....det er tydeligt at samtlige medarbejdere ved hvad der skal til for at man føler sig tryg og i gode hænder gennem hele forløbet.
Allan Kjær Mortensen
Mycket god sevice, och en outstanding produkt.
Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring.
Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen är inmonterad och proveldad, fungerar otroligt väl. Glasen hålls helt rena vid eldning. Mycket nöjd.
Engageret medarbejder og proffisionel montør
Jeg har købt pejseindsats i Pejseforum på Nørrebro og har fået en rigtig god behandling i forretningen, af en kompetent salgs medarbejder og godt tips til hvordan jeg bruger pejseindsatsen.
Montøren var professionel og behagelig.
Alt i alt en god oplevelse
PejseforumFormidabelt :)
Vi kan kun anbefale Pejseforum, man får rigtig gode informationer omkring pejse m m, man får meget høflig betjening. Det er anden gang vi benytter PF og har været fuldt tilfreds med opsætning og handel. Venlig Hilsen M & G Olsen
Suveræn rådgivning
Jeg kan klart anbefale pejseforum. Prisen er måske lidt højere, men det opvejes fuldt ud af kompetent service.
En aftale var en aftale og blev til fulde opfyldt fra jeres side
Jeg kan kun anbefale dig at handle med Pejseforum, de tager dig ikke røven på dig.
God vejledning og sikker levering
Fik grundig vejledning i valg af brændeovn, og levering og installation skete som aftalt.
Stort set OK
Meget imødekommende og samarbejdsvillige. Kneb dog en smule med at overholde aftaler
Verdensklasse
Fantastiske kompetente medarbejder, som yder mere en vi forventede også efterfølgende.
Super god behandling og kompetent
Jeg vil anbefale at hvis du skal have en brændeovn eller har brug for rådgivning skal du snakke med dette firma
Stor specialviden
Fik virkelig god rådgivning og levering. Særligt Bent er en stor kapacitet på området, mens andre medarbejdere ikke holder helt samme niveau. Et godt sted!!
Levede op til forventningerne
Godt, seriøst og venligt personale som levede op til forventningerne. God behandling og overholdt alle aftaler.
Perfect customer service.
One of the best customer service experiences I've had in Denmark.
Super sælger som oversolgte, herefter kun ok installation som savner finish
Efter indledende interesse for Pejseforum via gode anmeldelser på Trustpilot fik vi deres sælger på besøg. I følge ham kunne vi få det helt som vi ville med ønsket detaljer og med fokus på vores behov som primært er opvarmning ved konvektion. Vi fik ingen udspecificering trods sælgerens snak om denne.
Herefter fik vi en tidlig installationsdato umiddelbart inden Juleferien. På dagen for installation var montøren forsinket 4 timer og forståeligt træt da han ankom kl 18. Han fik forberedt og installeret i løbet af 3-4 timer og vi havde en god dialog. Da han var færdig var der stadig noget at ønske af finish omkring pejseindsatsen. Der er stadig ikke fuget rundt om indsatsen - det klarer jeg selv senere.
Ved ibrugtagning af pejseindsatsen opdagede vi at pejseindsatsen (Meteor 550 XL) ikke leverede den forventede varme ved konvektion. Det er ærgerligt men lidt sent. Vi har i stedet forbedret konvektion omkring hele indsatsen, altså ikke fra indvendigt i pejseindsatsen.
Samlet set; positiv men sælger har oversolgt pejseindsatsens effekt og finish ved montagen. Det skal dog siges at vi ikke har kontaktet pejseforum for udbedring.

Odpowiedź od Pejseforum
Hmmmm........sikke om omgang
Utroligt, at dette firma kan få så mange gode anmeldelser.
De startede med at bruge lang tid på at vejlede, fint.
Jeg medbragte en skitse med målene på vores skorsten.
Så startede balladen:
Ejeren kom hjem til os få at måle op, han mente at var nødvendigt.
Med det resultat at han målte helt galt.
Han ringede dagen efter og sagde at der ikke var plads til den valgte model.
Jeg tjekkede det og målte selv efter, der var fin plads.
Vi tog ind til butikken og forklarede, med det resultat at ejeren spurgte om jeg var
"vant til at får ret". Nå...vi bestilte den først valgte model samt montering.
De brændte os af 4-5 gange. Deres montør endte med at foreslå at renselemmen at skulle være over pejseindsatsen, det så mildest talt herrens ud. Det endte med at en ny montør helt droppede renselemmen..fint, men til gengæld sad pejseindsatsen nu skævt. De endte med at sende en regning hvor vi skulle betale for en renselem der ikke var monteret. Der er ingen tvivl om de er gode mennesker i pejseforum, men de trænger til at stramme op.

Odpowiedź od Pejseforum