Pejseforum Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....

Oceniono na 5 z 5

Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pej... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

262 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

god og hurtig service

Effektiv og venlig vejledning, hvor jeg hurtigt fik hvad jeg kom for. Da brændeovnen skulle bæres op på første - noget jeg ikke havde taget højde for - var der ingen sure miner og de fandt hurtigt en medarbejder til at komme forbi og hjælpe med at bære op.

18 lutego 2014

professionel kompetence

Efter tre besøg i butikken med masser af tid til os, blev vores udgangspunkt med en "moderne" brændeovn ændret til en Lotus 2060 efter anbefaling fra Pejseforum ud fra vore ønsker/behov.
Løsningen er super, servicen perfekt.
Vi nyder både ovnens design/varmekapacitet.

15 stycznia 2014
Oceniono na 5 z 5

Igen en yderst engageret og behagelig betjening

Jeg var ikke i tvivl, vi skulle købe vores 3. brændeovn. Selvfølgelig tog vi ind til Pejseforum. Fortalte vores behov og fik igen en yderst professionel hjælp og rådgivning, specielt til montagen som jeg selv ville foretage. Indbygningsovnen lever fuldt op til det forventet. Er yderst tilfreds, har kun en enkelt detalje, hvis vi senere skal have en indbygningsovn, vil jeg få pejseforum til at installere den! Det er ikke så nemt, trods en upåklagelig rådgivning og vejledning.
Levering hurtigere end lovet.
Den yderst tilfredse kunde fra Sundby

14 stycznia 2014

ubeklageligt

Behagelig og kompetent service. Glad for købet. Glad for opsætningen. Bruger ovnen hver dag og tænker at det var den rigtige, selv om det ikke var den jeg oprindeligt kom for at købe. Tankevækkende at blive overtalt til at købe en billegere ovn end den man først pegede på.

14 stycznia 2014
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og yderst professionel vejledning - kan KUN anbefales!

Pejseforum er nok de mest kyndige i branchen, man får ikke bedre råd og vejledning, og den service, de yder, kan ikke vurderes højt nok. Er man i tvivl eller har spørgsmål før man vælger, kan man få al den hjælp, man har brug for. De er virkelig dygtige og professionelle, og vi vil anbefale alle at gå der hen, hvis de skal have brændeovn, pejs eller lign.

29 października 2013

Super oplevelse!

Jeg havde en helt igennem god oplevelse! Først blev jeg vedledt på fineste vis til at finde den helt rigtige brændeovn mig. Og herefter blev den sat op i bedste stil. Kompetent, sød og venlig behandling fra start til slut!

16 października 2013
Oceniono na 5 z 5

Professionelle, engagerede, kompetente – og hurtige trods travlhed

Valgte Pejseforum efter søgning på nettet. Prisen var gunstig, og betjeningen i butikken var overraskende beleven og imødekommende. Vi talte faktisk om det hele vejen hjem. Første besøg blev fulgt op med skriftligt tilbud pr. email dagen efter. Specielle ønsker mht underlag blev tacklet engageret. Intet er standard i en gammel, fredet bygning, men montøren mødte alle sikkerhedskrav trods smalle marginaler. Resultatet lever op til vores bedste forventninger. Hvis skorstensfejeren bliver lige så glad, er der ingen ende på jubelen.

6 września 2013

Køb brændeovn her

En rigtig god og professionel behandling. Også med god humor. Fik også et godt tilbud. Dagen før levering fik vi en opringning,manden der skulle installere havde brækket armen. Det var lige før sommerferie og der var ikke tid før lang tid efter ferien.
Vi var også afhængig af at det skulle passe sammen med murer og hans ferie.
Dette var der stor forståelse for.. Blev ringet op nogle timer senere. De havde løst problemet ved at skaffe en anden til installering samme dag som vi oprindeligt havde aftalt..
Det var service og fantastisk..
Et rigtig godt sted. Køb jeres ovn der..

21 sierpnia 2013
Oceniono na 4 z 5

Super Rådgivning !

Købte en Lotus brændeovn efter at have fået en god snak med Tobias via mail og telefon. Han virker super kompetent og engageret. Jeg havde nogle specifikke krav til ovnen og fik nogle gode råd med på vejen. Pejseforum stod også for montering og var uden nogle problemer bortset fra en defekt topplade som hurtigt blev eftersendt.
Jeg har ikke prøvet ovnen endnu, men forventer da alt virker upåklageligt.

Varmeste anbefalinger herfra

19 czerwca 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej