Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Zobacz więcej
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er her man skal komme!
God rådgivning, stort udvalg, sød personalen!
fra sanne salomonsen
tusind tak for jeres hjælp
tobias , du har været fantastisk og jeg har fået bygget den smukkeste brænde / kakkelovn / pejs med din hjælp og expertise.
sanne salomonsen
Installation af pejseindsats i eksisterende muret skorsten.
Vi ønskede pejseindsats i eksisterende bred muret skorsten uden tidligere etableret pejs. Opgaven bestod derfor i at lave hul til pejseindsats i den eksisterende skorsten og installere pejseindsatsen en opgave vi ikke selv følte vi magtede at kaste os ud i.
Vi have et længere forløb over måneder, da vi ikke helt kunne beslutte os.
Ved første besøg i Pejseforum var der god tid til at snakke om vores projekt inkl. alternativer - og ingen pres på at handle, vi kunne bare komme tilbage eller kontakte dem. Fik gode råd til hvordan vi kunne komme videre.
Fik af bekendte anbefalet andet firma som vi også havde kontakt til, men vendte tilbage til Pejseforeum da det andet firma ikke kunne løse opgaven som vi ønskede (Ville bygge en 20 cm væg på vores indervæg!).
Vi aftalte besøg vedr. opmåling og planlægning af projekt. Fik besøg af Tobias som havde stor forståelse for projektet og omfattende viden generelt om brændeovne + skorstene. Der var god tid afsat og vi diskuterede flere løsninger. Igen var der intet pres for at handle og besøget var uden beregning - de lovede dog at udarbejde et tilbud på den opgave vi på det tidspunkt helst ville have.
Herefter hørte vi så ingenting. Opsøgte så selv Pejseforum i butikken, da vi jo mente de kunne lave en løsning som vi ville have den. Da vi kom i butikken beklagede de at de ikke havde givet tilbagemelding og havde nogen problemer med at finde vores sag/opmåling/tilbud som ikke var udarbejdet. Det lykkedes dem dog at finde noter og billeder fra opmålingen og vi fik et tilbud med hjem som lå tæt på det aller første tilbud de havde givet (skøn inden opmåling). Dette tilbud takkede vi ja til og fik meget acceptabel tidshorisont til installationen som blev udført af Thomas.
Thomas kom til tiden, var alt i alt meget pålidelig, grundig og udførte et flot stykke håndværksarbejde - ham vil vi gerne anbefale særskilt. Det er i vores optik vigtigst at Pejseforum (eller andre pejsefirmaer) har gode håndværkere så projektet bliver udført som man ønsker.
Der nogle udfordringer undervejs idet at konstruktionen ikke helt var som de havde forventet - men dette blev løst professionelt af Thomas og havde ikke indflydelse på tiden afsat eller det førdige resultat.
Thomas blev også længere end egentlig nødvendigt den sidste dag som endda var en fredag for at vi kunne se det færdiggjorte projekt sammen.
Alt i alt vil vi gerne anbefale Pejseforum (og deres håndværkere) til større installationer af pejs/brændeovn. Vi håber bare at de måske får lidt mere styr på deres ordrer og aftaler, måske er der i perioder for travlt. Derfor opnår de ikke 5 stjerner.
Vi anbefaler Pejseforum!
Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pejseforum hele veien fra Oslo.
Super service og hurtig behandling
En rigtig fin oplevelse fra besøg i butik, opmåling og til opsætning. God service og hurtig behandling. Kan kun anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service både over telefon,mail og i butikken.
Der var tid til at forklare os førstegangs køber om de forskellige muligheder vi havde.
Kan kun anbefale Pejseforum de får 5 sterner af os.
Mangelfuld rådgivning - og ekstrem dårlig kundeservice.
Vi købte en ny indbygningspejs fra Pejseforum, hvilket desværre har vist sig at være en stor fejl. At pejsen viste sig ikke at fungere pga. manglende skorstentræk er ikke deres skyld, men at dette emne på ingen måde kom op inden, under opmåling eller ifm. montering er dårlig rådgivning.
Den efterfølgende dialog omkring muligheden for at den kunne være fejlmonteret fra deres side (hvilket montøren ikke kunne udelukke), at vi derfor burde betale for at de kiggede på arbejdet igen er håndteret på en så ubehagelig og ikke løsningsorienteret måde at det næsten er til et skoleeksemepl på dårlig kundeservice.
Der er selvfølgelig to sider af enhver historie, men kopi af email korrespondance mellem jeg selv og Pejseforum fremsendes gerne efter ønske.

Odpowiedź od Pejseforum
Vælg hellere et andet pejsecenter!
Trods forsinkelse på montagen af min brændeovn. Var vi egentlig tilfredse. Indtil jeg opdagede, at den inddækningskrave der skal holde regnvand væk for skorstensrører, gabte med ca. 8 cm. Da dette kunne forvolde vandskade i skunken hvor skorstenen ligger, kontaktede jeg Pejseforum. Som på meget arrogant vis afviste fejlen, og blot henviste til skorstensproducentens anvisninger. Så jeg måtte selv på taget og rette kraven og fuge efterfølgende. Meget utilfredsstillende! Vælg hellere et andet pejsecenter!
Erfaren rådgivning
Her blev vi mødt af en erfaren mand, som ikke var bange for at sige sin mening til os; som rådgiv os bedst muligt i forhold til vores ønsker og betænkeligheder. Vi er glade for vores nye pejseindsats-den har fornyet og forbedret vores stue, og det er nemt at fyre efter de instrukser vi fik.
prisforskel
Da jeg så pejsen i forretningen var den sat 1000 kr ned.
Men DA jeg skulle betale var den 1000 kr dyrere.
Senere i regningen havde de fraskrevet 1000 kr i rabat hvis jeg betalte inden 4 dage. Det var meget misvisende. Er det momsen forretningen sparer ?????

Odpowiedź od Pejseforum
En helt igennem fantastisk service
God vejledning og betjening lige fra køb af brændeovn til opsætning - og skorstensfejerens kommentar " alt er i orden "
Dårlig service
Vi købte i 2014 en ny brændeovn hos Pejseforum, som også installerede ovnen. Der viste sig kort efter en utæthed ved overgangen fra ovn til rør, og vi kontaktede Pejseforum, som sendte deres folk ud for at udbedre fejlen.
Herefter blev det meget svært at tænde op. Trækket var væk, og selv om vi fulgte anvisningerne, undgik vi ikke røg i stuen. Megen røg. Og røgen kom også ud gennem utætheder omkring skorstenen andre steder i huset.
Det undrede os meget og vi opsøgte butikken, hvor vi talte med personalet (ejerne), som mente, at det nok var vores fyring, den var gal med. Vi insisterede på at problemet var opstået efter sidste teknikerbesøg, og at vi fyrede som vi skulle. Til sidst indvilgede ejeren i at komme forbi, når han alligevel var på de kanter.
Der gik adskillige uger, og han kom aldrig.
Udover røg i huset, var der også opstået løbesod på den udvendige side af ovnrøret, samt sort sod på væggen, hvor røret gik ind til skorstenen. Vi tog billeder af dette og sendte til Pejseforum, og bad dem kigge forbi endnu engang. Det kom der intet ud af. De antydede igen, at vi fyrede forkert eller at den var gal med skorstenstrækket. Og i øvrigt ville det koste 1000 kr, hvis de skulle komme (som dog ikke skulle betales hvis fejlen var deres).
Vi mistede efterhånden troen på deres vilje til at yde en god og ordentlig service, så vi besluttede os for at få en sagkyndig til at kigge på installationen. Denne kunne efter grundig undersøgelse konstatere, at røret var skubbet for langt ind, så røgen slet ikke kunne passere frit til skorstenen. Han rykkede ovnen 10-15 cm bagud, så røret kom til at sidde perfekt, og siden har der ikke været noget problem!
Det var et langt sejt træk med Pejseforum. I al den tid gik husets beboere og indåndede giftig røg indendøre.
Vi anbefaler ikke at bruge Pejseforum på Åboulevarden!
God vejledning - stort udvalg
Stort og varieret udvalg i butikken på Åboulevarden. Meget kompetent rådgivning og vejledning. Fin og hurtig mailkontakt med medarbejderne omkring tidsaftaler mv.
Ny brændeovn
Jeg kan på det varmeste anbefale at lægge vejen forbi Pejseforum i københavn. Jeg har lige handlet brændeovn der og fik en rigtig god og
saglig forklaring om hvilken ovn jeg skulle vælge. Sælgeren var yderst kompetent og i samarbejde fandt vi den helt rigtige ovn til mig. Yderst behagelig atsmofære og stort udvalg. Jeg er særdeles tilfreds med mit
valg.
Mvh. Jesper Damsgaard, 4330 Hvalsø
Helt igennem god oplevelse fra vi kom ind i Pejseforum i oktober måned og til nu, hvor vi sidder og kigger ind i en varm Lotus ovn, som to friske fyrer kom og stillede op hos os for en uge siden. Kan varmt anbefale Pejseforum