Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Zobacz więcej
Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pej... Zobacz więcej
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt fantasisk nørderi !!
En unik oplevelse at mærke begejstringen omkring pejse. Tobias er nørdet på den fede måde og gav os fuld tiltro til at vores valg af pejs, var det rigtige.
Professionelle og kompetente
Sublim, professionel og kompetent venlig service ved mødet i forretningen. Har god tid og forklarer venligt om alt det man ikke ved om brændeovne.
Irritation undervejs i et langt forløb - men det endte godt
Brændeovnen blev købt 14 oktober 2016 og monteret 31 januar 2017.
Ved godkendelsen gjorde skorstensfejeren opmærksom på at der skal være dobbelt renselem til skorstenen, og skorstensfejeren mente at montøren af skorstenen burde have gjort opmærksom på dette forhold. Derudover var monteringen ok.

Odpowiedź od Pejseforum
Vi så mange ovne og fik god rådgivning inden vi valgte ovnen.
Inden afsendelse af ovnen ringede de og spurgte hvornår vi ønskede den leveret.
Fin service
Bestilte vare på nettet og afhentede i butik uden problemer.
Ovenud .
Jeg bestilte nogle Marieglas, og der kom ordrebekræftelse, så jeg ventede på pakken.
Lidt senere kom der en mail at ordren var annulleret, fordi de ikke havde varerne på lager. Der blev også ringet, og det var min mand der talte med dem. Han siger, at det var en meget høflig ekspedient, som var ked af, at de ikke kunne levere varen.
Pejseforum ved hvad de har med at gøre.
Super service. Ikke de billigste men super professionelle og vidende på området.
Fantastisk service og professionalisme
Super professionel service og rådgivning. Vi blev meget klogere af en times tålmodig snak om brændeovn og de mulige 'fornuftige' valg vi kunne foretage til vores hus.
Og dertil gode snakker om andre 'væsentlige' emner og varm kaffe.
Også meget hjælpsomme og grundige med vejledning efter købet.
Vi kan kun anbefale pejseforum.
Meget kvalificeret og meget hyggeligt og personligt.
køb og installation af brændeovn
Dårlig oplevelse. Vi fik meget medvind, da vi skulle handle, men da vi skulle have den relativt dyre ovn installeret, kneb det. Murerne havde så travlt,. at vi selv måtte gøre det hele om bagefter. Det kostede extra at få hjælp til at flytte den gamle ovn ud gennem døren i stueplan.
Regningen var afsendt med forkert og for stor opkrævning.
God vejledning, godt produkt
Vi fik i butikken en omhyggelig gennemgang af fordele og ulemper ved forskellige brændeovne. Ovnen blev leveret på aftalt tidspunkt, men uden underdel som måtte hentes, og derefter blev den installeret effektivt, med mindst mulig skade ved fjernelse af gamle ovn og med stor indsats for ikke at støve unødvendigt.
En lille, men generende fejl ved montering af ovnlågens håndtag fik vi god vejledning om, og det er lykkedes at få håndtaget til at sidde som det skulle.
Problematisk levering resulterede i dårlig service.
Da vi før har fået leveret brændeovn fra Pejseforum uden problemer, henvendte vi os der igen, selv om leveringen denne gang var i Nordsjælland. Lang snak i butikken, rigtig mange ting blev vendt og besvaret, meget professionelt. Så kom leveringsdatoen, jeg var taget op til sommerhuset, havde haft skorstensfejer, så alt var så rent og fin som det kan blive. Så kom meddelelsen, sen eftermiddag, dagen før lev. " vi har haft sygdom, vi kommer ikke " Det kan jo ske, selv om det er ærgeligt, ny dato blev noteret og denne gang lykkedes det. Men så kom problemerne for alvor. Ovnen virkede ikke efter hensigten, Os og røg i hele hytten, som om ovnen ikke fik nok luft. Henvendelser frem og tilbage men uden afgørende hjælp. Til sidst måtte jeg henvende mig til producenten, Pejseforum svarede simpelthen ikke på mine henvendelser mere, men jeg havde stadigvæk et alvorligt problem. Til sidste fik jeg kontakt til producenten og med lidt mail korrespondance frem og tilbage, blev problemet løst. Nu fungerer ovnen fint, ingen tak til Pejseforum.

Odpowiedź od Pejseforum
Dygtige og mange ovne
Det virker som om priserne er fornuftige. Kompetente folk
Eminent service
Fyldestgørende og helt igennem eminent service i butikken og efterfølgende ved yderligere spørgsmål.
TAK
Fantastisk kundeservice
Altid søde og kompetente medarbejdere. De giver sig alle tid til at guide og vejlede en og yder virkeligt god kundeservice!
Super forhandler
Vi var rigtig tilfredse med pejseforum. God telefonisk rådgivning samt hurtig Leverging.