Pearls & Pieces Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Jeg besøgte butikken centralt i Roskilde. Først var det svært bare at finde ind igennem en anden butik. Her kunne man med fordel have opsat et skilt om, at det også var indgang til Pearls and... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tænkte ikke over at tjekke Trustpilot, før jeg handlede her. Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at nogen ville gøre sig til svindler for nogle perler. Modtog noget helt andet end... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg er blevet snydt 3️⃣ gange af pearlsandpieces.dk og Lærke Sørensen. 1️⃣Første gang var, da jeg modtog én streng af lavkvalitets ferskvandsperler 4 mm i stedet for de bestilte ferskvandsper... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort utvalg, bra priser, enkel bestillingsprosedyre samt rask levering. Kunne tenkt meg en papirkatalog, enklere når vi sitter i foreninger og smykkekurser. Mange andre har sånne kataloger. Der di... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Alt til Smykkefremstilling. Fremstiller du smykker? Stort udvalg til konkurrence dygtige priser, alt lige fra ferskvandsperler, 925s sølv smykkedele, tråd, 925s mellemstykker, smykke stativer, smykke værktøj, smykke dele, halvædelsten, shamballa perler

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

342 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe ros til Pearls and Pieces.

Kæmpe ros til Pearls and Pieces.
Jeg havde bestilt nogle ørestikker med øje i forgyldt sølv, og et enkelt par mage til i sølv.
I dag fik jeg en mail fra Lærke, som spurgte, om jeg havde bemærket, at dem i sølv var uden øje. Det havde jeg ikke, så jeg nåede at ændre ordren inden modtagelsen.
Super god service.
Kan kun anbefale dem 😊🌹❤️

20 marca 2024

Flot og stort udvalg

Pearls & Pieces har et flot og stort udvalg af diverse ting til smykkefremstilling.😊👌
Jeg "opdagede" dem for ca. et år siden via en deres online auktioner på Facebook. Og jeg må sige, de forstår at give nogle gode tilbud på deres varer på disse auktioner! 👌👏 De kan varmt anbefales at holde øje med. 😊 Stærkt vanedannende. 😉😁
Skulle der være sket en fejllevering/eller er der mangler i en forsendelse, er de hurtige til at få rettet op på det. God service.

14 kwietnia 2023
Logo Pearls & Pieces

Odpowiedź od Pearls & Pieces

Kære Anni,

Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Vi er meget glade for, at du både kan lide vores udvalg af smykkedele samt vores live-auktioner.

Rigtig god dag.

Kh Rikke // Pearls & Pieces

Oceniono na 2 z 5

Lang leveringstid

Synes der er meget lang leveringstid.
Bestilte fredag og nu er det onsdag og kan se på dao appen, at pakken heller ikke kommer i dag. Alt for lang leveringstid i min verden og disse tider, hvor dag til dag levering er mere regel en undtagelse.

28 lutego 2023
Logo Pearls & Pieces

Odpowiedź od Pearls & Pieces

Kære Bente,

Tak for din ordre hos os. Den sætter vi stor pris på. Vi er kede af din dårlige anmeldelse da vi altid bestræber os på at yde den bedste service samt levere så hurtigt som muligt.

På vores hjemmeside skriver vi, at ordrer modtaget inden kl 12.00 som regel afsendes samme dag og at vores leveringstid med DAO er 1-4 hverdage. Vi modtog din ordre i fredags d. 24/2 kl. 14.07 og den blev afsendt i mandags d. 27/2. Vi kan se, at du den 1/3 har afhentet din ordre i din valgte pakkeshop. Det er 3 hverdage efter afgivet bestilling og er indenfor vores normale leveringstid og det er ikke muligt for os/DAO at levere hurtigere end dette.

Vi håber med denne forklaring, at du vil trække din anmeldelse tilbage.

De bedste hilsner,
Rikke, Pearls & Pieces

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg har nu bestilt to gange fra denne side. Begge gange har jeg været meget tilfreds. Jeg bestilte torsdag aften og ku hente min pakke lørdag formiddag.
Kundeservice har også været god til at svare på de spørgsmål jeg måtte have haft.
Kan kun anbefale at bruge denne side.

15 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

5 stjerner for kundeservice.

5 stjerner for kundeservice.
Jeg havde nogle problemer med nogle af produkterne, men de var meget behjælpsomme med at finde en løsning, selvom jeg var lidt besværlig.
Det er en virkelig fin måde de håndterede det på.

3 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Fin service ved fejl på en af de leverede smykkedele

Jeg købte nogle smykkedele, hvor der var en fejl ved den ene - mens de øvrige var fine. Jeg var lidt ærgerlig over at skulle til at beklage mig og tænkte, om jeg mon blev afvist. Men det endte egentlig som en god oplevelse, da jeg uden problemer fik tilsendt en erstatningsdel for den med fejlen.

24 sierpnia 2022

Stor anbefaling☺️

Jeg har bestilt hos Pearls and Pieces virkelig mange gange, og det vil jeg blive ved med det er nogle mega fine materialer og perler. Deres kundeservice er helt i top! og hurtig levering, stor anbefaling.☺️

6 maja 2022
Oceniono na 4 z 5

Har handlet her flere gange, desværre har jeg tit oplevet at der mangler noget, eller der er noget der er leveret forkert. Men det retter de heldigvis hurtigt op på og beklager.

7 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Det er anden gang jeg har købt noget…

Det er anden gang jeg har købt noget herfra, der var et lille problem med at en sten var faldet af en af tingene, den kom hurtigt igen efter at kontakte kundeservice, der var virkelig flinke og der dukkede hurtigt en ny op i postkassen!

23 maja 2021

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg modtog ved en fejl et forkert par øreringe der til forveksling kunne ligne et lignende par på hjemmesiden. Jeg skrev en mail hvor jeg fortalte at jeg havde modtaget de forkerte ørerringe, og få dage efter modtog jeg de "rigtige" øreringe med posten. Derudover hurtig levering, kan anbefales.

5 marca 2021

God kundeservice

Jeg bestilte fra Pearls and Pieces fordi jeg havde hørt fra andre at de havde super betjening og hurtig levering.
Efter en uge havde jeg fortsat ikke hørt noget og var meget uforstående. Jeg skrev en mail og fik hurtigt svar fra en medarbejder som behandlede min ordre og afsendte en ny forsendelse med hjemmeaflevering (Dao. Havde mistet pakken).
Så på trods af lidt problemer oplevede jeg hurtig kundeservice og god betjening.

19 lutego 2021

Super oplevelse

Super oplevelse. Det er til 5 store stjerner. Jeg bestilte tirsdag kl. 14.04, onsdag morgen kl. 7 kom DAO med min pakke. Alt var pakket fint og omhyggeligt ind. Det er absolut ikke sidste gang, jeg har handlet der. 😊

10 lutego 2021

Kan kun anbefales!

Hurtig leveringstid og rigtig fine produkter, der lever op til billederne. Jeg havde lidt forvirring over en af mine ordre, og da jeg skrev en mail til dem, fik jeg svar med det samme! Helt klart ikke sidste gang jeg bestiller noget der fra:)

14 stycznia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej