Jeg havde modtaget et par øreringe i den forkerte farve, og skrev derefter til Beadhouse. De sendte et nyt par øreringe i den rigtige farve afsted med det samme og var enormt hjælpsomme og gav hurtig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig levering - Bestilte mandag morgen og pakken ankom tirsdag morgen. God service. Der var nogle perler jeg bestilte som desværre var blevet udsolgt så de skrev en seddel hvor de forklarede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har tit købt ting fra Beadhouse fordi de har de smukkeste ting. Jeg bestilte en masse forskellige perler over deres hjemmeside, og så fik jeg en ordre update på at en af mine poser perler var uds... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
har købt fra dem flere gange både ii deres fysiske butik og deres online hjemmeside, altid en god oplevelse. En masse supergode og flotte perler til billige priser. Altid mit fortrykte sted at købe se... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Vi har Nordens største udvalg af sølvsmykker, hoops øreringe, halskæder, armbånd, fingerringe og earcuffs. Derudover finder du også et bredt sortiment af perler, ædelstene, vedhæng og smykketilbehør til både DIY og færdiglavede smykker. Hos Beadhouse brænder vi for at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter, inspirerende designs og en personlig shoppingoplevelse. Uanset om du søger efter unikke smykker eller materialer til at skabe dine egne, er Beadhouse stedet, hvor kreativitet og stil mødes. We have the Nordic region's largest selection of silver jewelry, hoops earrings, necklaces, bracelets, gemstones, pendants, beads, and jewelry accessories.
Vendersgade 9, 1363, København, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg købte et DIY‑kit til 119 kr. Modtog et kit uden vejledning eller tutorial. Den tutorial, der henvises til på virksomhedens hjemmeside, matcher ikke de smykkedele, der fulgte med kittet. Det er ikke specielt brugervenligt, når man er nybegynder.
Der var angivet en pris på mit kit, hvilket ikke stemmer overens med det beløb, jeg har betalt. Kundeservice oplyser, at kittet er komplet, at sølvvarianten koster den angivne pris og at der angiveligt er sat et forkert klistermærke på mit kit. Det er dog påfaldende, at mit kit er mærket “99,00 DIY‑Y‑GULD”.
Kundeservice forsøgte at være imødekommende, men samlet set efterlader forløbet et utroværdigt indtryk af virksomheden. På den baggrund kan jeg ikke anbefale at handle hos Beadhouse of Copenhagen.
Jeg havde modtaget et par øreringe i den forkerte farve, og skrev derefter til Beadhouse. De sendte et nyt par øreringe i den rigtige farve afsted med det samme og var enormt hjælpsomme og gav hurtig responds.

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Altid god og hurtig service, og varer af god kvalitet.
Tak igen for det!

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Hurtig levering og varen lever op til forventningerne.

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Fantastisk hjemmeside og varerne er der til tiden, god kundeservice.

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Jeg købte et armbånd fra beadhouse, som skulle være guldbelagt, men efter at have det på i to dage blev det sølv

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Min Niece havde skrevet på sin ønskesky hun ønskede sig øreringe 1 stk af hver. Det bestilte jeg. Efter jeg havde bestilt rettede hun det - og jeg tænkte det kan jeg jo ikke ændre nu.
Men så fik jeg en sms om jeg var sikker - og jeg fik lov at ændre min ordre. Det er godt nok en vild service! Min niece bliver glad - og alle er glade :)

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Meget god oplevelse hele vejen rundt. Tak for de fine gaveperler.😊

Meget god oplevelse!
Godt udvalg af perler, hurtigt pakning af vare og bekræftelse på ordre, og da pakken ankom (efter 1 hverdag) var perlerne så smukt indpakket. Anbefales 💗

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Virkelig fine smykker og hurtig levering. Kan klart anbefales!

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Købte en ring online, som jeg er rigtig glad for. Stemmer fuldt overens med billede og beskrivelse på hjemmesiden. Leveringen var super hurtig.

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Virkelig god service og stort udvalg

Odpowiedź od Beadhouse of Copenhagen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.